Dárek pro manžela ve svatební den, poradíte?

Přemýšlím o nějakém dárečku nebo překvapení pro manžela v den svatby. Poradíte?
Odpovědět
1
2
Já nevím, ale není nejkrásnějším dárkem nevěsta? ;-)
Odpovědět
Já mu budu malovat obraz - portrét jeho psa:)
Odpovědět
zkus mu třeba objednat jeho oblíbenou pizzu, doma ji vykroj do srdíčka a na víko krabičky mu napiš vzkaz :-) a můžeš mu ji předat osobně nebo přes někoho známého :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@abby111 Jedna z našich nevěst vymyslela manžetové knoflíčky a do krabičky přibalila dopis, kde mu napsala jak je ráda, že se potkali, že se berou a podobné milé věci, které mě i teď dojímají :)....
Odpovědět
@abby111 za prve.. pokud chces darek davat TY, tak bys ho mela i vymyslet a nenechat ho vymyslet holkama tady.. pokud te nic nenapada, tak uz to taky neco naznacuje. a za druhe.. proc davat darky?? manzelovi, rodicum, svedkum, druzickam.. sousedum.. tohle uz je fakt prehnany. prece si jste nejvetsim darem vzajemne, tak proc si davat jeste materialni dary,??
Odpovědět
@lonwenien :-D to jsem zvedava, jestli to zalozi za skrin nebo do sklepa :-D
Odpovědět
@dtt_87 to myslis vazne??
Odpovědět
@bolekat je to jen tip... tak proč ne :-D
Odpovědět
@bolekat Nemyslela jsem hmotný dárek, ale nějaké překvsapení, třeba ten dopis je fajn nápad.
Odpovědět
@bolekat No na aukci posledně obdivoval nádherný obrázek dvou dog - http://www.papilio.cz/cz/archiv.php?a... no když se to zvětší, tak tam vidíš každej chlup. Jenže na co to kupovat, když to nejsou tví psi, žejo. A taky je to krapet dražší:D No a přesně takhle to chci namalovat... Takže nevím, proč by to mělo přijít za skříň;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@abby111 Já jsem miláčkovi chtěla taky nějakou maličkost, kterou bych mu udělala radost.. Nechala jsem udělat jmenovku na dveře.. první jmenovku jsem mu nechala udělat k Vánocům, když jsme předělávali byteček a prý to pro něj byl ten nejhezčí dárek ze všech. Tak jsem mu ji nechala udělat teď podruhé, ale to už se společným příjmením a dala jsem mu ji asi 2 dny po svatbě. měl radost a hned ji běžel vyměnit na dvěře :-) Je to jen taková maličkost, ale moc ho to potěšilo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@abby111 Ode mne dostane drahý večer před svatbou kalendář s mýma glamour fotkama :-)
Odpovědět
Dekuji za tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monunkaaa to vůbec není špatný nápad :)
Odpovědět
@monunkaaa výborný nápad!
Odpovědět
@abby111 já jsem si nechala dělat manžetové knoflíčky s vlastním textem, dám mu je před chystáním ve svatební den..
Odpovědět
to se taky dela? darek pro manzela.....
Odpovědět
Profilova fotka
mašli kolem krku a je to :-) ale pokud je o něke tradicí dávat si dárečky při svatbě, tak já jsem chtěla hodinky nebo nějaký zážitek (výřivka, tandemový seskok atd...)
Odpovědět
My jsme vloni dostali fakt super dárek... chtěli jsme tedy peníze, ale kamarádi vymysleli originální dárek, kam je schovali. Nechali nám vytisknout knihu na míru Kamasutra, kde je i naše fotka, věnování a v textu jsou naše jména i město, kde žijeme, byli jsme z knihy nadšeni. vzadu v knize je odkaz na web kde si nechali vyrobit. www.elife.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych rekla ANO :D z toho by mohl mit radost :D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já jsem manželovi dala dáreček ve formě jednoho splněného snu - milovat se s nevěstou ve svatebních šatech :-D (jakože fakt jsem je měla při TOM na sobě)
Odpovědět
Ahoj, já bych to viděla na nějaké profi fotky nebo na jednom severu je teď akce na řetízek a přívěsek s gravírovanou fotografií.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadá mě např. nechat udělat pro ženicha knihu s budoir fotografiemi nastávající nevěsty nebo darovat ženichovi zážitkový voucher podle zálib ženicha, šperk či upomínkový předmět. U nás už jsme nejednou zažili zákazníky, kteří si nechávali udělat dárkový poukaz na míru např. s fotografií obdarovaného či dárce s vtipným textem a takový osobní poukaz se setkal vždy s pozitivními ohlasy. :-)
Odpovědět
Holky, nerozmazlujte si ty chlapy.....:o)
Odpovědět
Profilova fotka
já mu budu dávat fotoknihu z budoir focení... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se dohodli, že si oba koupíme nějakou maličkost pro radost a na památku - já koupila párová trička (ve stylu puzzle) a manžel pořídil dárkové skleničky na víno a nějaké speciální svatební šampaňské. Přijde mi to moc hezké něco si dát:)
Odpovědět
@susmevem Můžeš mi prosím doporučit fotografa? Já bych taky rádaněco nafotila, ale chtěla bych doporučení. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@cantala .... no jasně, Míša Ptáčková, odkaz je tady, mrkni na to.... Strašně se mi líbí, jak fotí....:)))) ...http://www.michaelaptackova.cz/fotoatelier-praha-nase-sluzby/fotografovani-boudoir-la-feminite.html
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?