Dar pro nevěstu od kamarádek, máte zkušenost, nápad?

Sbírám nápady na výše uvedené téma. Jako parta kamarádek jsme se shodly, že jedné z nás - nevěstě, vyrobíme dárek od srdce. Máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo originální nápad? Mám zatím 2 návrhy . Jelikož kamarádek je 5 a (snad) každá bude nevěstou, nápadů není (nikdy) dost ;-) 1) Album společných fotek, popisky zážitků a vzpomínek atd. 2) Dřevěná krabička - možno vložit fotky, vzkazy, přání novomanželům či věštbu, krabička se totiž otvírá po 10 letech manželství.
Odpovědět
zdravím vás, pokud jste šikovné, tak to možná zvládnete. My s partou holek jsme měli podobný nápad, ale protože jde o svatební dar, naše ručně udělaná "šperkovnice" nebyla až tak dokonalá jak by se patřilo na tento speciální den. Takže jsme se nakonec rozhodli dárek koupit. Na výběr máte množství obchodů, kde dělají pěkné ručně vyrobené dárky. Já osobně jsem už měla ale dobrou osobní zkušenost z jedním eshopem, takže jsme vybrali takovou pěknou šperkovnici http://www.darek.cz/krabicka-srdicko-... Ale samozřejmě můžete zkusit i něco jiného. My jsme se rozhodovali mezi tímto srdíčkem a sadou na čaj pro dva. Rovněž se tam dalo napsat věnování novomanželům. Držím palce při výrobě nebo koupi toho správného dárku. Ale mám takovou zkušenost, že čím více lidí vybírá dárek, tím je hůře se dohodnout:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, také jsme s holkama vymýšleli, co dát dlouholeté kolegyni z kanceláře k jejímu velkému dni a jelikož měla sedavé zaměstnání a věděli jsme, že se chce svému muži stále líbit, ale bylo stále náročnější figuru udržet, tak jsme se jí složili na dárkový poukaz na liposukci a poradu s výživou na do estetické kliniky Yes Visage. Jelikož jsme dobré kamarádky, tak její rozpaky z daru trvaly pár vteřin a na konec byla nesmírně spokojená :-) Kdy chtěl někdo bližší info, snad pomůže tento odkaz: http://www.yesvisage.cz/akce-a-slevy
Odpovědět
Já jsem dostala od družiček "KPZ pro nevěstu" - byla to obří krabice a v tom spousta věcí - od kravinek jako panák v umělohmotném kelímku a energetická tyčinka, po hodnotnější dárky jako náramek pandora s přívěskem hodící se k naší svatbě. Nejlepší bylo odhadovat, která s družiček co dodala. Fakt měly super nápady, byly tam i ovulační testy, vitamíny pro těhotné (do budoucna), vizitka na Chochoulouška (ta mě nejvíc rozsekala), takovej ten pavouk na masáž hlavy, i nějaké erotické hračky :-D no fakt mě to pobavilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?