Dar od snoubence

Profilova fotka
Holky, dneska se me pritel ptal, jestli by mi na svatbe mohl neco dat nebo udelat prekvapko, jestli se to dela? Ja nemam tuseni, tak se ptam.
Odpovědět
@suetreloca Ahojky, já už o tom taky slyšela a navíc si myslím, že je to moc hezké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, proč by nemohl? Je to váš jedinečný den. A jak psala Nicky215 je to moc hezké. Byla jsem nedávno na svatbě, kde ženich před všemi hosty přednesl nevěstě báseň, kterou složil. Byla dlouhá a moc krásná. Všichni brečeli i nevěsta. Nádherný dárek a překvapení. ;-) Určitě bych se tomu nebránila.
Odpovědět
Já se přiznám, že naprosto nechápu otázku. Je to vaše svatba, udělejte si ji podle sebe. Dárek si klidně předejte, vždyť proč by vám v tom někdo bránil?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jestli chceš, proč ne? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc té otázce také nerozumím...to je přeci na vás - i kdyby se to nikde nedělalo, tak vy byste to klidně mít mohli. Já se tu taky kdysi ptala, jestli neni blbý, aby měl ženich frak na venkovní svatbu na zahradě penzionu - taky jsem si přečetla, jak nás to mohlo napadnout, že to je večerní oblek a že se na svatbu nehodí...ale pak jsem si řekla: No a? Přítel ho má na míru ušitý, chce si ho vzít, tak at si ho vezme :) Tudíž ta otázky byla zpětně naprosto zbytečná. Ještě k těm dárkům - vím, že někdy se to dělá tak, že ženich předá nevěstě dárek, když sii jí přivede vyzvednout k rodičům, někdy předá dárek na svatbě, někdy udělá prezentaci společných fotografií atd...prostě to, co uzná za vhodné kdykoli to uzná za vhodné. A ostatním to může být jedno. Jestli přítel chystá něco pro mě, to nevím, ale každopádně vím, že budu dávat malý milý dáreček já jemu, asi mu ho schovám třeba někam k oblečení, aby ho našel ráno až se bude chystat. Určitě bych se neřídila žádnými všeobecně danými pravidly, je to jen o tom, jak si to uděláte vy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?