Dar od nevěsty pro ženicha

Profilova fotka
Ahoj holky, zařadila jsem to do téma svatební dary, protože je to dar :-) Budete něco dávat ženichovi, jak je v dnešní době IN? Bývá to tak, že když se oba připravují v jiných místnostech, tak si pošlou dopis a k tomu občas i nějaký dar. (vzájemně) Vím, že to většinou bývají hodnotné věci, ale dary typu "klíče od bmw, hodinky za 50 tis,..." mi prosím nepište.. :-D Ptám se, máte také v plánu a když... tak co? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem mu dřevěné hodinky :), ale jelikož jsem strašná a nikdy nevydržím mu dárek nedat, tak už je má :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, budu dávat ženichovi hodinky ale určitě né za 50tis. :)) našla jsem na netu kolem 2500-3500 kč a na to mu dám vyrýt nějaký nápis :) nevím jestli je to IN ale já strašně ráda dávám dárky:))
Odpovědět
Profilova fotka
@karolcvrk Haha, to je dobrý :-D ale já jsem stejná, ten můj vždycky škemrá, ať už mu to dám.. :-D a stejný on "lásko, to nevadí, že máš narozeniny až za 14 dní, můžu ti dát už dárek? já mám radost a jsem zvědavý, zda se ti to bude líbit" :-D :-D @nelly228 To je krásné, ale já mu právě kupovala hodinky Armani k narozeninám před 2 roky.. :-)
Odpovědět
Ne, domluvili jsme se, ze darky sobe ani hostum davat nebudeme. Ale kamaradka, co se taky v lete bude davat, nafoti pro pritele budoir fotky a koupi mu nejaky kurz (plachteni myslim, on je velky lodar :-D).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem vybrala toto: https://www.notonthehighstreet.com/al... Protoze budouci manzel je anglican, na jednom bude vesnice ze ktere puvodne pochazi a na druhem bude Brno. Snad se mu to bude libit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mu dárek dávat nebudu, dávám mu sebe, co chce víc, no ne? :-P
Odpovědět
Profilova fotka
@lulu_84 Boudoir plánuji také :-) 8-) Takže to určitě dostane a možná ještě něco k tomu, ten kurz je super nápad! @alaw Určitě se mu to bude líbit ;-) Je to krásný nápad. My jsme žili v Anglii 2 roky :-) :-) @viky90 Taky pravda.. ;-) 8-)
Odpovědět
Já jsem mu jako dárek domluvila zpěváka, kterého má rád, vystoupí přímo u nás na svatbě večer, takže tam budeme mít i program...Kupodivu to nevyšlo ani moc draho
Odpovědět
Manžetové knoflíčky a dostane večerní hudební překvápko :D
Odpovědět
Ahoj, neměla jsem v úmyslu dávat nějaký dárek, ale vím, že tohle mu udělá velkou radost. Protože má moc rád rumy a dělá si sbírku lepších rumů, tak jsem vybrala 3 topky, které vím, že chce a šetří si na ně. Takže dárek Rumy typu Blue Mauritius, Plantario apod...
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl A ty manžetové knoflíčky ví, že pro něj máš? Takže mu je dáš tedy před svatbou nebo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@seryl15 Ten můj nepije.. :-D ale je to super nápad!
Odpovědět
Článek se načítá
@kaaaciii no neví že jsem je koupila, ale budu mu je muset dát určitě před svatbou - respektive asi den před obřadem - jinak si nezapne rukávy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dáme si vzájemně oficiálně svou lásku až do konce života a v noci ještě něco víc. 3:) To jí bude muset stačit. :D Dárečky sice dávám moc ráda spontánně kdykoliv, ale zrovna svatbu chci nechat co nejmíň o materialismu.
Odpovědět
Já jsem koupila dřevěné manžetové knoflíčky.. Původně jsem mu to taky chtěla dát až před obřadem, ale nakonec jsem mu to dala v krabičce při ročním výročí od zasnoubení. Bereme se rok a pár měsíců po. Vzhledem k tomu, kolik nás svatba stojí, tak si asi "jen" napíšeme sliby na papír a přečteme si je před obřadem.
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Máme to stejně! Taky se bereme až po roce a něco od zásnub, tak budem slavit roční výročí, jelikož to zároveň bude i výročí vztahu a na svatbu chystáme vlastní sliby. :))
Odpovědět
Jste mě všechny vylekaly, vůbec jsem nad tím nepřemýšlela, ale asi než odjedu k dceři,tak mu dám do koupelny krásně zabalený nový parfém. Je to blbé ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?