Co za svatební dar?

Profilova fotka
Ahojte, v červnu jdeme bratránkovi na svatbu a navzájem jsme se domluvili,že si nebudeme dávat peníze, protože oni by nám je v srpnu vrátili. Takže máme rozpočet 1000 a máme za to vymyslet svatební dar. Já si říkala,že se domluvíme s bráchou,ten přispěje druhou 1000 a něco bychom vymysleli...No jo,ale co?Já nechcu dávat žádné deky apod. a ptát se jich taky nechci,protože to už by pak nebylo překvápko:-)
Odpovědět
Třeba nějakou pěknou designovku z Terve.cz? Potom i ta deka může mít nápad. Teda aspoň já bych si od tam vybrala spoustu věcí :) Hodně štěstí s výběrem i s vlastní svatbou!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevim presne na kolik takova sranda vyjde..ale nam ted prisel balicek od pribuznych kteri se bohuzel svatby nemuzou neucastnit..poslali nam obri sklenky na pripitek jsou velke skoro 40cm a musim rict ze kdyz jsme je vybalili ze mi dojetim vyhrkli slzy..skło a klenene darky opravdu nemame radi ale tohle je opravdovu moc krasne a jde videt ze si dali praci aby nam udelali radost..je to krasna celozivotni pamatka..
Odpovědět
Profilova fotka
Nenápadně bych se jich poptala, jestli mají nějaký seznam, co by si tak přáli. Ať nedostanou pátou sadu příborů, třetí sadu sklenic na víno nebo patnáctou sadu osušek. Co se spojit s více lidmi a koupit jim poukaz třeba do cestovky nebo na nějaký zážitek?
Odpovědět
My teď budeme novomanželům dávat voucher do luxusní restaurace na několikachodové menu. Víme o nich, že se rádi dobře najedí, a že po předsvatebním shonu ocení příjemnou večeři ve dvou, kde je bude někdo obskakovat a starat se o jejich pohodlí. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou jsem cetla,ze pani dava vzdy novomanzelum piknikovy kos. To je podle me naprosto uzasnej darek co musi vyuzit snad kazdej. Ja osobne bych z toho mela strasnou radost. Nebo pak nejakej wellnes vikend nebo neco. Tak bych to resila ja.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?