Čím obdarovat svědkyni a kamarádku koordinátorku?

Ahoj holky, chtěla bych, jak je zvykem něčím originálním a hezkým obdarovat svou svědkyni a kamarádku co mi pomáhá s koordinací celé svatby. Co dáváte vy? Díky za každou inspiraci :)
Odpovědět
No to je dobra otazka... tak nevim
Odpovědět
Já jsem dávala set náušnic a náhrdelníku. Když jsem dělala koordinátorku já, dostala jsem poukaz na masáže, prý abych se po zařizování zrelaxovala, to mi přišlo milé :-)
Odpovědět
@saffy Ty masáže jsou super, to mě nenapadlo :) furt jsem přemýšlela nad něčím materiálním ....na druhou stranu, možná bych ráda něco, co by jim zůstalo na památku :) ale dík za tip, když nebudu vědět, tak je to dobrý nápad ;)
Odpovědět
@miiiiisha Já jsem právě taky chtěla darovat něco, co kamarádce zůstane na památku. Na druhou stranu z pohledu obdarovaného mi ty masáže přišly fajn.
Odpovědět
Ahoj holky, já "obdarovávám" akorát svou svědkyni, což je zároveň moje pomocnice při přípravách a vymyslela jsem pro ni něco, co ji hrozně potěšilo a těší se, příští týden (týden před svatbou) jdeme na takovou komorní rozlučku se svobodou do wellness centra, máme tam obě hodinovou masáž ve společné místnosti takže u toho můžeme klábosit a relaxovat spolu a po masáži vstup do celého wellness na 2,5 hodiny (různé bazény, sauny,pára) s lahví sektu a občerstvení k tomu. Vše zaplatím já jako poděkování za to, že mi bude oporou v den D i před ním + jí samozřejmě zaplatím vizážistku v den svatby (vizážistka to nemá v ceně). Myslím, že je to lepší než věcný dárek (maximálně ji možná vymyslím nějakou drobnůstku na památku, kterou ji tam dám)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?