Wellness pobyt přes slevový portál, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, máte někdo zkušenost s nějakým pěkným wellness pobytem zakoupeným na slevových portálech? Chtěli bychom někam vyrazit, ale možností je strašná spousta :) Všimla jsem si, že se ty nabídky pořád dokola opakujou, tak třeba mi někdo něco doporučí ;) Díky moc
Odpovědět
1
2
@novynka já zatím kupovala na vykupto a slevomatu. Nebyly to přímo nabídky do lázeňských míst, ale do wellness hotelů, dávala jsem je jako dárek pro moje rodiče a byli tak spokojení, že se na místo třeba i za rok vrátili. Takže musím zaklepat, že zatím to vyšlo :-) Jinak my jsme pro sebe kupovali i různé prodloužené víkendy, dovolené.. někdy se zadařily míň někdy víc, ale nikdy nebyly tak výrazné nedostatky, že bychom si stěžovali, spíš jen drobnosti ;-)
Odpovědět
@novynka Také nakupuji přes slevomat. Byli jsme již na 3 pobytech (Kutná Hora, zámeček Kamenný Dvůr a v Písku). Vždy jsme byli maximálně spokojení, všude vyšli vstříc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem přes slevy nakoupila jak wellness pobyty, tak i levná ubytování v Praze, a zatím vždy velká spokojenost. Loni jsem koupila wellness pobyt v Třebízi a bylo to fajn, nebylo znát, jak si někteří stěžují, že jsme šizeni na tom, že to bylo se slevou. Letos jsem koupila pro mě s mamkou wellness pobyt v parkhotelu Morris v Novém Boru. Teď nabízejí na www.slevydnes.cz pobyt v parkhotelu Morris v České Lípě a v Mariánských lázních - takhle oni to mají rozdělené ve 3 městech. Myslím, že i letos bude taktéž spokojenost - vybírala jsem podle toho, že jsem měla možnost toto místo osobně navštívit a je to tam super, perfektní prostředí, bezva jídlo i personál. Takže jakmile jsem zahlídla slevu, tak jsem jí tam nemohla nechat :-) Není to sice pobyt z nejlevnějších, ale myslím, že tady se ta investice vyplatí. A pak jsem koupila ještě wellness pobyt v Táboře jako svatební cestu na říjen :-) Takže já na tyhle slevy a pobyty zatím nedám dopustit a doufám, že mi moje nadšení vydrží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za reakce :) Z těch, co jste mi tu zmínili, jsem také zvažovala Kamenný Dvůr a hotel Morris v České Lípě. Teď už jsem se tím ale prokousala a asi vyhraje hotel Adam v Krkonoších, kde nabízejí pětidenní pobyt za dobrou cenu :) Doufám, že to tam dobře dopadne... chcem si dopřát trošku "luxusu", když je to svatební cesta. Tak držte palce ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelam : Prosím, byla bys tak laskavá a napsala mi podrobněji, jak se vám líbilo na Kamenném Dvoře? Vyhrála jsem poukaz do tohoto místa a jelikož to máme blízko z KV využijeme ho. Chci přikoupit i pro známé, ale nikdy jsem tam předtím nebyla :D Děkuji :D
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka jezdime hodne pres slevove portaly, byli jsme treba v Concertino Jindrichuv Hradec. Ale vsechny pobyty, na kterych jsme byli my nebo treba rodice, byly super:-)
Odpovědět
@novynka: Hotel Adam je moderni, krasny (a zalezi na tom, jaky budete mit pokoj), ale kuchyne je tam uboha a je mi lito, ale jist se tam neda. Byl jsem tam na teambuildingu s firmou a krom jidla vsechno super. Mozna jeste v zime maji ponekud malo mista k parkovani aut.
Odpovědět
@mabelyne zámeček Kamenný Dvůr je opravdu luxusní sídlo, připadali jsme si tam opravdu jako na zámku. Ubytování skvělé, jídlo výborné (akorát jsme byli zmateni, kterou vidličku k čemu použít :-D ), romantické wellness a velice seriozní jednání. Navíc tam nebylo mnoho lidí, což já fakt oceňuji, byl tam klid. Navíc to bylo kousíček od dálnice, hodně jsme vyjížděli na výlety a všude jsme byli za chvilku.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky co říkáte na tohle? http://tip.seznam.cz/tip-dne?id=2567 Celkem mě to zaujalo...
Odpovědět
Já nikdy na těhle slevových portálech nic nekupovala, takže se zatím rozkoukávám. Hledám nějaký wellness pro dva a mám oprvadu debilní otázku:-D Když je tam napsané "pobyt pro dva" tak to znamená, že ta cena u toho je opravdu konečná a nebo je to myšleno jako cena za jednoho člověka? Mě to totiž jinak přijde hrozně levné, kdyby to mělo být za dva lidi a přijde mi to podezřelé...:-D Díky za radu
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan já už takto kupovala několik pobytů, jestli můžu radit, doporučuji nejdříve si do hotelu zavolat a rezervovat termín, pokud máš nějaký, který preferuješ nebo alespoň ověřit, jak to vypadá s obsazeností. Kolikrát se těch pobytů prodá opravdu hodně a pak je velký problém vůbec nějaký volný termín sehnat. Jinak v těch "inzerátech" je vždycky někde níže v textu bod po bodu přesně popsáno, co cena obsahuje. Jinak pokud je uvedeno "pro dva" měla by cena platit za celý pobyt pro dva lidi. :-)
Odpovědět
@kajsav tak paráda, moc díky za radu:-D Ještě se chci zeptat - máš nějaké osvědčené portály?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@parajan osvědčené asi ne, kupovala jsem různě, hlavně těch portálů je teď už opravdu hodně, chodím na skrz.cz nebo slevin.cz tam jsou obsaženy téměř všechny slevy ze všech slevových portálů. Stačí vyselektovat co hledáš a ono Ti to najde tolik pobytů, že Tě bude přecházet zrak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe moc doporučuju pobyt na Dolní Moravě, ***Hotel Prometheus, polopenze, nonstop vlez do bazénu a vířivky + procedury (jako romantická vada ve dvou se šampusem). Bylo nám tam krásně a i právě tam proběhla naše žádost o ruku :-D
Odpovědět
Ahoj, naše svatební cesta byla taky zakoupená přes slevový server, a bylo to naprosto super, protože takový luxus bychom si jinak dovolit nemohli, byli jsme na Slovensku ve Winter and Summer resortu. Takže určitě to stojí za to se na nějaký slevy kouknout, ale určitě s rozmyslem vybírat, jaký server a co nabízejí.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme zkušenosti, několikrát jsme koupila a naši kupují, také třeba na pár dní na dovču...někdy je spokojenost maximální, někdy nižší, ale vždy když si porovnám cenu, tak je to super...kdyby to i po slev bylo drahé, tak to ani tak nekoupím. Akorát občas se může stát, že personál v daném zařízení dává lehce najevo: "jo, to jsou ti od slevomatu/zapakatele/vykupto...nebudem se jim tolik věnovat jako stálým hostům". Ne že by to byla přímo naše zkušenost, ale známých... Jinak nám se líbil hotel Adamantino u Luhačovické přehrady, polopenze, sauna, vířivka, non stop bazén a možnost zakoupit si jednu masáž dle výběru v ceně ( s tím, že hrazena byla cena základní masáže a co bylo navíc, si šlo připlatit).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Na slevových portálech nakupuji celkem často. Zatím jsme nikam do lázní tedy ještě nejeli, ale několik víkendových pobytů už jsme si kupovali. Nejraději nakupujeme na Slevomatu, kde mám jistotu, že se nic nestane a pokud ano, vrátí ti všechny peníze. Pak mám taky důvěru k Vykupto, u ostatních kupuji jen menší zboží... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Já kupovala wellnes na http://www.akceslev.cz/ a vše proběhlo v pořádku, pobyt byl fajn. Ale teď už mám jiný starosti, než se někde poflakovat :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
My vybíráme na Zlaté Slevy, už to máme vyzkoušeno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My kupujeme přes slevomat .... byli jsme již 2x na Jižní Moravě, jednou na slovensku :-) ted jsme kupovali vinné lázně pro rodiče a byli moc spokojeni :-) kupujeme zde i vouchery do restaurace, dárky, šátky pro mě .... jsem moc moc spokojená .... fakt super portal :-)
Odpovědět
My jsme kupovaly přes portál www.zlateslevy.cz a vše proběhlo v pořádku :)
Odpovědět
My jsme byli v Mariánských lázních přes slever a vše v pohodě .-)
Odpovědět
Tchyně s tchánem si kupují pobyty na slevových portálech pravidelně a vždycky byli moc spokojení, několikrát si i dopláceli noci navíc. Mamka byla v Mar. Lázních a taky super :-) nikdy s ničím neměli žádnej problém :-)
Odpovědět
Mně zrovna nedávno zaujalo tohle www.slevoteka.cz – je to něco jako slevomat, ale právě jen na pobyty a zájezdy, zatím jsem toho ale nevyužila, tak nevím, jak přesně to funguje a jestli mají služby dobré, takže bych celkem uvítala, slyšet vaše zkušenosti, jestli nějaké máte :)
Odpovědět
Jen chci upozornit zájemce - aby si před koupí samotného voucheru ověřili, že je opravdu zvýhodněný :). Několikrát se mi již stalo (při lustrování nabídek),. že za ubytování byla totožná jako na netu, nebo snížena o opravdu "banální" cenu - 100 Kč a podobně :)). Jinak - již jsem také několikrát využila a doporučuji .))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Jj, v dnešní době jsou slevovky dost využívané a i Vám to doporučuju využít. Rodiče také byli a taky byli spokojení, v hotelu jim vyšli také vstříc, vážně si to užili a to, že to bylo za velice výhodnou cenu oni považují ještě snad za to nejlepší, takže nebát se toho a hledat, hledat, hledat! :) Myslím, že určitě najdete, co potřebujete! :)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, jestli to už někdo nepsal, ale za mne určitě hotel Jana Přerov :-) už nevím, na kterém portále jsme kupovali...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj Evornetka, mám úplně stejnou situaci jako Ty, taky mě zajímají reference na slevoteka.cz, taky se mi tam některé dosti líbily, i přestože tam jsou "jen" zájezdy, co mi teda vážně vůbec nevadí :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já jsem se přes slevové portály párkrát spálila, takže už tam radši nic nenakupuju, ale to je jenom moje zkušenost. A jak už tady bylo napsáno, je dobré se kouknout na cenu, jestli je to opravdu tak výhodné a se slevou a nebo je cena prakticky stejná. Takže když jsem řešila svatební dar pro nejlepší kamarádku, tak mě jako první napadl welness prodloužený víkend, protože kvůli svatbě už nebyli finance na svatební cestu a chtěla jsem, aby si trošku odpočinuli. Chvilku jsem uvažovala, že bych ho koupila přes nějaký slevový portál,ale radši jsem neriskovala a nakonec jsem vybrala alexandria v luhačovicích. Podle fotek to vypadalo moc hezky a měli velkou radost, že si aspoň trošku odpočinou a po svatbě se zrelaxují. Myslím, že tenhle hotel se na takových portálech ani neobjeví, ale jelikož se jednalo o svatební dar, tak jsem chtěla něco luxusního :-)
Odpovědět
NIKDY NIC NEKUPOVAT!!! přes SEZNAM TIP!! momentalne zvazuji zalobu! naprosta neschopnost, peníze odevzdavaji ještě před splnením nabídky.. otres!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?