Wellness nebo romantický místo

Svatbu máme 25.6.,jelikož jsem v práci dostala jen 4dny volna-kolegyne mají děti, tím mají přednost.. :( Takže moře neklapne, tak alespoň nějaký pěkný hotel /penzion.. Poraďte, pošlete odkazy kde bychom mohli mít svatební cestu na 4dny.. Děkuji za rady ;-)
Odpovědět
Spa Resort Sanssouci v Karlových Varech. TOP mezi wellnes hotely! Jezdíme každý rok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sychrov
Odpovědět
Profilova fotka
kolegyně jsou drahoušci, že nemůžou jeden rok dát přednost vám...:( jinak my byli v Přerově v hotelu Jana na wellnes víkendu a bylo to úžasný :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím, co už máte procestováno, ale doporučuji na romantiku a hezké procházky- Hotel Bellevue nebo penzion Danny v Českém Krumlově a penzion Hradni Basta v Becove nad Teplou.
Odpovědět
Chateau Herálec:) okolí i samotné místo naprosto úžasné..ale záleží kolik chcete investovat:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenysek93 My hned po svatbě jeli na minilíbánky, protože svatební cestu jsme měli naplánovanou až na prosinec - a možná mi to i vyhovovalo víc....protože jsem se pak ještě skoro půl roku mohla těšit na "pokračování svatby".... Po svatbě jsme byli v Zámeckém hotelu v Českém ráji. Jinak z pobytů už máme ozkoušený i Wellness hotel Frymburk, Hotel Diana - Velké Losiny, Penzion Konopiště, Hotel Beatrice v Prušánkách a na Velikonoce jedeme na Sychrov. Ten hotel Bellevue, co doporučuje @zuhni je boží...jako hodně moc....ale my jsme budějcký, tak pro nás jet do Krumlova je takový "jak za humna" :-D Ale byli jsme tam na degustačním menu a to bylo teda fakt gastroporno :-D Kamarádi z Prahy tam jeli taky hned po svatbě a moc si pochvalovali...
Odpovědět
Hotel Horal ve Velkých Karlovicích ;-)
Odpovědět
Tommy Náchod, útulný minipenzion Včerejší svět v Lokti
Odpovědět
Penzion Patriot - Orlické hory, Hotel Morris - Nový Bor :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?