Víkend pro dva v Čechách

Profilova fotka
Ahoj všem, manžel má v práci nějaký fond, ze kterého si může vyčerpat až 8000 na nějaký wellness pobyt...tak jsme říkali, proč toho nevyužít, a tak jsem se dala do hledání....ale jsem bezradná... teď stavíme dům, takže na výlety není moc času, ale před tím jsme jezdii hlavně s karavanem, turistika apod., takže vůbec nevím, kam jet na takový wellness pobyt.... podmínkou je, aby tam s námi mohla naše čubizna a z lokalit mě napadá Lipno, Český Krumlov, Šumava, Beskydy...to jsou místa, kde jsme spolu ještě nebyli... máte nějaké tipy na konkrétní pěkné ubytování? Asi netoužíme po nějakých extra procedurách, ani to není vyloženě podmínkou pro proplacení...takže když tam budou mít saunu a točit dobré pivo, tak budeme spokojení :) zase to nemusí být úplně levné, abychom těch 8000 vyčerpali, oni nám pak zpětně proplatí tu fakturu z ubikace..... Díky všem za jakékoliv tipy, my jsme orientovaní spíš v kempech a moc nevíme, od čeho se odpíchnout :)
Odpovědět
My jsme byli v Beskydech v hotelu Soláň a bylo tam krásně. Chceme se tam vrátit, možná ještě vyzkoušíme hotel Horal. Otázka zda mají povolena zvířata.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Já jsem se vdávala u Lipenské přehrady ve Frymburku v našem oblíbeném hotýlku Maxant. Psi tam smí (měli jsme psí družičku), jsou tam tři druhy saun - klasika, parní, infra. Já mám tedy odzkoušenou jen klasickou. Výborně tam vaří, pivo také točí super a mají super i vínečko z Moravy. Je tam bazen se slanou vodou a relaxační zimní zahrada. Je to kousíček přímo od Lipna a nebe na různé stezky. Není to úplně levný hotel, ale je to tam fakt skvělé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?