Ubytování v Paříži, máte tip?

Ahoj holky, máte některá tip na letenky a na ubytování v Paříži nebo blízkém okolí? Chceme jet jen na tzv.prodloužený víkend. Díky moc :-)
Odpovědět
http://www.booking.com/hotel/fr/du-ho...
Odpovědět
Profilova fotka
Letenky nevím, jeli jsme po vlastní ose, ale super ubytování hotel Kyriad Fresnes (levné a pěkné, je to sice okraj, ale kousek do centra metrem a i kousek do Versailles. Jinka doporučuji kouknout na booking.com, tam toho najdeš spoustu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já za sebe prodloužený víkend nedoporučuju :) když už, tak na trošičku dýl. My tam byli jako že si uděláme romantiku a ták,. a večer jsme byli rádi, že jsem si lehli a spali :D Sex za tři dny byl jednou :D Jestliže teda chcete něco vidět :) Ps: ubytovaný jsme byli v nějaký černošský čtvrti :D Chvilkama jsem se i bála :D ale bylo fajn poznat Paříž i z druhé stránky ;)
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj, letenky: EasyJet, Ryanair, Wizzair, záleží, odkud chcete letět, pohledej si na jejich stránkách.... A ubytko doporučuju hotelscombined. Najde ti to různé nabídky pro jeden hotel, někdy se mohou dost lišit podle toho, na jakém serveru je to inzerované....
Odpovědět
Ahoj, my leteli pres EasyJet a bydleli v Hôtel Jarry :-) Taková normálka a do centra kousek. A chce to vic dnu, my byli od utery do patku a stejne jsme vse nestihli! Ale zase aspon mame duvod se tam vratit ;-)
Odpovědět
Za me vyzkouseny i casove letenky s EasyJet streda odpo odlet, navrat v nedeli odpoledne. Ubytovani v Parizi mam vzdy pred housetrip.com-jedna se o pronajem soukromych bytu a mam s tim jen vybornou zkusenost!
Odpovědět
Byla jsem před 3 roky přes Student Agency. Servis, průvodkyně, ubytování v hotelu Le Rennesaince. Luxus. Myslím, že ten víkend stále nabízejí. :-)
Odpovědět
@rainbow_x :-D tak s tím sexem jsme to měli stejně....jedno z nejromantičtějších míst v Evropě a člověk dorazí na pokoj a svalí se do postele a spí :-D
Odpovědět
@marketov My byli v ETAP hotelu a levné a pěkné ubytování. Sice je to docela na okraji, ale šli jsme všude pěšky a šlo to ;)
Odpovědět
Ahoj, byli jsme tam loni v prosinci tak snad muzu poradit... letenky se mrkni na easyjet... levnejsi nejspis nesezenes. Pokud jde o delku tak min 3 noci urcite jinak nestihnete nic radeji 4. A pokud jde o ubytovani tak si musis rozmyslet co tam chcete delat.. na okraji parize je spousta hotelu stylu etap nebo F1 apod. ktere jsou levne JENZE!!!! nez se z nich dostanes do centra tak to trva treba i hodinu a NAVIC si musis dat strasnej pozor na dopravu... v ramci nejlevnejsi jizdenky se totiz dostanes jen po centru (konkretni plan pasem najdes na strankach parizske mhd) a ve chvili kdy si takhle chytre koupis hotel nekde na okraji tak nejen ze budes kazdy den do centra jezdit treba hodinu (a sance vratit se na hotel pres den bude pomalu nulova takovou dalku) ale hlavne vsechny usetrene penize vyhodis zase za mhd!! ta je opravdu draha a kdyz jsme si to spocitali my loni tak jsme zjistili ze cena ubytovani + jizdenky tam a zpet do centra kazdy den nas vyjdou uplne stejne jako zaplatime za ubytovani v samotnem centru parize!!! Takze my jsme to nakonec udelali takto: letenka easyjet (prilet vecer)... prvni noc jsme stravili v hotelu pobliz letiste za levno (nemelo smysl jet v noci jeste do centra a platit hodne kdyz jsme sli akorat tak spat) - hotel se jmenoval "Premiere Classe Roissy Villepinte Parc des Expositions" a nasli jsme ho na hotels.com ... cena za noc byla 29€ (akcni cena pres ten portal) ... plus asi necelych 30€ stal taxik z letiste do hotelu... ale ono se jinak z toho letiste vecer moc dostat neda v casech kdy tam easyjet prilital ani do centra a to je jeste vetsi palka. rano presun do centra do noveho hotelu... konkretne do hotelu "Eiffel Villa Garibaldi" ... je uplne v centru parize jen par minut chuze od eiffelovky nebo invalidovny... tam jsme zustali celou dobu... zase jsme ho nasli pres hotels.com kdy nabizeli akcni cenu takze jsme platili jen asi 77€ za noc... to je sice vyrazne vetsi cena nez nabizeji nektere na okraji ale jak rikam... na listkach za mhd ktere jsme si koupili jen jednou jedinkrat kdyz jsme jeli do versailles jsme to v pohode usetrili (o usetrenem case ani nemluve) ... a z centra pak zase jezdi bus na letiste kterym sme se svezli na odlet (PS: pokud jsi tam nikdy nebyla, francouzky neumis a pojedes timhle busem tak si dejte velky pozor kde mate vystoupit... ridic to hlasi vlastni hubou a neumi anglicky vyslovovat a maj to strasne spatne oznaceny (jeden vystup je zaroven pro dva terminaly.... takze my to prejeli a pak jsme museli podzemkou jeste rychle letet zpatky na spravny terminal abychom stihli odlet) ... snad ti to pomuze :) samozrejme zalezi kdy jedes.. v lete se prece jen da chodit pesky mnohem vic ale my jeli v prosinci a to proste nevis jaky bude pocasi a opravdu nebyla teda extra zima ale treba jeden den prisel tak sileny slejvak ze jsme susili boty na topeni dva dny a to jsme byli opravdu radi ze bydlime v samem centru... takze nahradni boty s sebou! :-)
Odpovědět
@broookes EasyJet prilita nekdy kolem 22:50 pokud se nepletu ze? naposled jsem tam byla ted v cervnu a i kdyz jsem si pro jistotu zaridila taxik-taky kolem 30€ tak jsem zjistila, ze bychom v klidu dokazali stihnout vlak do centra, letistni special co jede na Cambronne coz je uz v centru a velka prestupka. Zoet na letiste urco Roissy Bus:)
Odpovědět
@sarusbride jj jak nejak jsme prilitali ale co jsem koukal na odjezd tak jsem se bal ze bychom to nestihli na mhd uz jen ze jsme tam byli poprve a nevedeli kudy kam a zustat pak trcet na letisti se nam nechtelo. Preci jen nikdy nevis kvuli cemu muze byt zpozdeni priletu zvlast v prosinci a jejich mhd v noci prakticky nejede takze sme vazne riskovat nechteli (ackoliv ten nas hotel garibaldi je hned vedle cambrone) a radsi si domluvili ten hotel u letiste a v klidu se dobre vyspali a rano vyrazili do centra. Ono beztak sice taxi rekneme o 20€ drazsi nez samotna doprava z letiste do centra ale zase jsme diky prespani mimo centrum usetrili 40€ takze volba jistoty za strejne penize byla jasna.
Odpovědět
Článek se načítá
@marketov Ahoj, letenky určitě přes Skyscanner.cz a ubytko je fajn tady toto, celkem levné, bydlela jsem tam loni s kámoškama během víkendu, kousek u Montmartre: www.paris-hostel.biz/ A nebo mrkni na booking.com, tam vždy něco najdeš. Bydleli jsme s manželem v Paříži 4 měsíce, tak kdybych Ti mohla s něčím poradit, klidně se ozvi. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sice Paříž nedělám, ale dám všeobecnou radu. Pokud kupovat letenky tak co nejdříve. Pokud je letadlo prázdné letenky jsou levnější. Čím blíže k termínu tím se zdražují. I když jsou sedadla a služby naprosto stejné. Klienti se mi diví proč je to takový rozdíl. Dobré je taky možnost termín posouvat podle cen letenek. Ne dát pevný termín.
Odpovědět
My byli ubytovaní tady http://www.booking.com/hotel/fr/victo... a absolutní spokojenost :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Já mohu doporučit http://www.booking.com/index.html?aid... využívám pravidelně a je to úžasný společník pro cestovatele a nikdy s ním nebyl problém. Dotěď jsem využívala ubytování, která nabízela možnost "free cancelation-pay later".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?