Tipy na svatební cestu v říjnu

Profilova fotka
Prosím o tipy na svatební cestu v říjnu.... moře, all inclusive - Egypt, Turecko, Tunis.... máte někdo zkušenost? Děkuji
Odpovědět
Turecko - Belek, Kemer Egypt - Marsa Alam Tunis - NEEEEEE!!! Maroko - Saidia
Odpovědět
Profilova fotka
@michalkazanaskova V Egyptě jsem byla před pár lety, byla jsem nadšená, ale te´d mě dost lidí varovalo před politickou situací... byla jsi tam někdy v poslední době?
Odpovědět
Kamarádka byla minulý týden v Marse a říkala, že tam vůbec není potuchy po nepokojích, je to nové, vzdálenější letovisko.
Odpovědět
Istanbul, je tam v rijnu krasne a pamatky jsou krasne, muzu jen doporucit
Odpovědět
@nita1984 Já byla loni i předloni při nepokojích a v turistických centrech to nepoznáš, lidé si váží turistů.
Odpovědět
Profilova fotka
@minenka Díky, ale památky neeeee, potřebuju vypínačku, ne lézt po památkách.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Já byla cca 4 roky zpět, sice jsme jeli autobusem mezi ozbrojenci a důrazně nám nedoporučovali opouštět letovisko, ale jinak jsem také nepoznala nic... jen jsem právě slyšela, že od té doby se to dost zhoršilo
Odpovědět
@nita1984 Já nebyla ani na pyramidách ani v káhiře, to nám cestovka nedoporučila.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Já právě nechci nikde běhat.. chci si lehnout s knížkou na pláž a konečně po těch měsících starostí a stresu (teď nemylsím se svatbou, ale celkově), prostě vypnout a odpočívat.
Odpovědět
@nita1984 V tom případě bych se nebála. Taky jsme takhle byli, jen na pláži, blbnout v moři (lyže a tak), večer procházka po Hurghádě, výlet za potápěním s naší cestovkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Líbilo se mi v Turecku - Alanya a Antalya. Pokud chcete jen relax na pláži, Egypt je fajn. Tunis bych úplně nedoporučila (některé pláže nejsou úplně čisté...). Pokud budete mít zájem, můžu Vám zaslat nabídky dle Vašich preferencí, napište mi na mail nebo koukněte na mé stránky níže uvedené, po zadání parametrů si vyberete z nabídek od nejlevnějších po nejluxusnější. Ceny stejné jako v cestovních kancelářích.
Odpovědět
Turecko můžu doporučit, bylo tam krásně. Ale Egypt a Tunis....to ne :-| Nebyla jsem tam, tak nechci soudit, ale za sebe bych tam nejela. Chápu, že se tam dají koupit zájezdy "za pár korun", ale to je tak jediné. My se teď Vrátili z Paříže a za tři týdny nás čekají skutečné odpočinkové líbánky v Dominikánské Republice (a nestálo to o moc víc než dovolená někde u středozemního moře, chce to jen najít dobrou nabídku). ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
My taky plánujeme svatební cestu v říjnu a chceme jet na okružní jízdu na těch velkých jachtách po Středozemí. Je několik okruhů. My si vybrali z Itálie, kolem Španělska, Kanáry, Madeira. Je to all inklusive. Nemusí se tam nic řešit, ani to počasí. O vše se tam postarají. Do přístavu vyplutí se dovezete sami autem nebo jsou i nabídky s leteckou dopravou.
Odpovědět
@jijana to bude spíš po Atlantiku, kolik to vezme dnů?
Odpovědět
Co Kapverdy? Byli jsme tam loni v září a nádhera. I když teď je ta Ebola a vše se tam dováží z pevniny, zejména tedy ze Španělska, ale stejně....
Odpovědět
@kacenkakaca My v Egyptě byli před 5 lety a už bych tam nejela, z více důvodů. Moře krásný, čistý, pláž poloprázdná, jídlo v hotelu dobrý. Ale co mi vadilo byli vlezlí domorodci, nedali pokoj ani na pláži, slůvko "NO" ignorují a zkouší ty hnusný cetky, tetování atd. atd. prodat za každou cenu. Procházka po Hurgadě byla celá v tomhle duchu, pořád nás někdo někam tahal, neskutečně otravný. Bez bakšiše ani nehnou brvou, ruku nastavuje obsluha na letišti za to, že zvedne kufr na pás, u záchodků, kde je cedule "NO FEE" sedí bába a bezostyšně vybírá. Slušný pokoj jsme dostali samozřejmě až za úplatek, jinak jsme v téměř prázdném obřím resortu dostali ubytování až úplně na konci. A taky pořád hlídat, aby se člověk nenapil vody a nedostal faraona byla otrava. Jsem ráda, že jsem viděla pyramidy a tak (i když za cenu 7h cesty na sever v ozbrojeném konvoji), byla to pěkná dovča, ale mně teda tahle jejich mentalita a ta špína a bordel všude mimo hotel docela vadí. Vloni jsme uvažovali o Kapverdách, slyšela jsem na ně chválu, o tolik dražší nejsou, zkusila bych je ;-) Teda doufám, že to tam není obdoba Egypta, co se výše zmíněných věcí týče :-D
Odpovědět
@genelady Tak už tam nejezdi :-) Já už bych tam taky jen tak nejela, ale Egypt je jedna z nejlevnějších destinacích, tak člověk nemůže očekávat to, co je jinde běžné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?