Svatební cesta vypadá bledě. Jak plánujete vy?

Profilova fotka
Ahojte holky, vzhledem k tomu, že jsme velké rodiny, svatbu si budeme platit sami, včetně rozlučky, tak to vypadá s cestou hodně bledě...Pokud se nám někde podaří, tak maximálně po svatbě na last minute někam...jak vy plánujete svatební cestu? Dostanete třeba darem nebo tak něco?
Odpovědět
ahoj, myslim, ze svadobna cesta je v dnesnej dobe trosku prezitok - pary, kt.spolu dlhsie funguju, uz spolu na nejakej dovolenke asi boli, uz to ani nema tu symboliku "prvykrat sami niekde spolu" ... tiez sme si svadbu financovali uplne sami, ale ako svadobne dary sme "chceli" peniaze a velku cast z nich sme dali za normalnu dovolenku v Chorvatsku, isli sme 3 pary aj s detmi, takze o nejakej posvadobnej romantike nemoze byt rec :-) ale nevadilo nam to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme oba taky z veliké rodiny, svatbu si taky chceme platit sami (pokud nám naši něco přidají, bránit se nebudeme, ale pokud ne, zlobit se nebudeme ;-)) No a se svatební cestou to bereme tak, že rozhodně nemusíme vidět nějaké exotické země ani mít žádný luxus. Oba milujeme přírodu, nevadí nám stanování, případně nějaký rodinný penzionek.. Navíc po svatbě budeme mít čas jen na pár dní, než mi začne další semestr. Takže prozatimní plán vypadá tak, že si na 4-5 dní pojedeme někam tady po čechách hlavně abychom si po té legraci odpočali a zvykli si na to, že už nejsme jen slečna s milým, ale manželé. Trochu bych chtěla ještě oponovat bajane - Rozhodně bych svatební cestu neoznačovala za přežitek. Svatební cestu beru spíš jako odpočinek od těch všech příprav, od toho, kdy seš pořád mezi lidmi.. Podle mě by to měl být čas na to, aby člověk chvilku vydechnul, plně si uvědomil, co se vlastně stalo (i přesto, že už třeba spolu bydlíte a de facto se nic nemění). A ne aby se rovnou zajelo do klasického stereotypu (práce, škola). A rozhodně si nemyslím, že musí být nějak daleko, že by to měl být životní zážitek.. někdo to tak má.. ale pokud na to nejsou finance, tak proč se tím stresovat. I za pár korun si můžete udělat krásný výlet někde v čechách - i tady je moc krásně.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme vlastně svatební cestu zaplatili z darů, ale jeli jsme "jen" do našeho milovanýho Londýna na 4 dny :-) Jinak, po pravdě ,to byla první větší dovolená kde sme byli jen sami dva :-D
Odpovědět
Ahoj, tak my jsme plánovali, že si v září dopřejeme dovču u moře, dokud máme synka ještě infantíka a platili bychom jen za dcerku, ale osud chtěl jinak a synek se mi dost ošklivě opařil a tudíž verdikt pro letošní léto bez sluníčka:( Jinak bych volila mé oblíbené Turecko, ale takhle budeme rádi za nějaou fajn dovču tad yu nás:)
Odpovědět
Nabízím sice na těchto stránkách vše na jednom místě - obřad, hostinu a ubytování v nové roubence v Českém ráji, ale po přečtení vašich příběhů a rad, mě napadla i možnost svatební cesty možné realizovat právě v naší roubence na nádherném vyhlídkovém místě. Pokud někdo sní o romantice Českého ráje a především výletů do Prachovských skal, jistě by byl s naším místem nadmíru spokojený. Nabízí se tedy možnost chalupu si pronajmout na víkend, či déle a odpočinout si od vymožeností civilizace...Další možnost se nabízí k uspořádání svatby na našem místě a poté u nás pobýt dle potřeby s programem poznání Českého ráje. Pokud Vás má nabídka zaujme, kontaktujte mne prosím na janaskorpilova@centrum.cz
Odpovědět
Ahojky holky my si celou svatbu platime samy,proto jsme se rozhodli pro mensi svatbu a jen obed asi pro 14lidi.Po svatbe mame naplanovany nejaky last-asi Tunis nebo Egypt,budeme to brat i jako dovolenou,nepotrebujeme neco luxusniho,dulezite je,ze tam budeme spolu,a je jedno jestli na Sumave nebo v Tunisu...hlavne se nechcem kvuli svatbe ani svat.ceste zadluzit 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?