Svatební cesta v květnu do 25.000,- Kč

Profilova fotka
Ahoj, holky! Co byste doporučily na svatební cestu na začátku května do 25.000,- KČ na osobu? U moře.... Přemýšleli jsme Kapverdy, ale bojím se, aby tam ještě nebyla zima... :-( co myslíte, resp. máte nějaké jiné tipy?
Odpovědět
Ahoj Alenakm, taky přemýšlíme o Kapverdách v květnu a také mám trošku strach z počasí. Respektive ani tak, že by tam byla zima nebo chladněji, to doufám, že ne, ale spíš z teploty oceánu. Na různých webových stránkách o Kapverdách jsem našla dost rozdílné info ohledně teploty vody. Někde píšou průměr 21 st., někde zase 24 st. a někde jsem četla, že dokonce teplota vody nespadá pod 26 st., což je ale pouze reklamní tah, dle mého názoru. A žádnou recenzi od někoho, kdo by tam byl v květnu, jsem bohužel nenašla :( Chtěli jsme s manželem jet někam na "lepší dovolenou", ale vzhledem k financím si nemůžeme teď dovolit opravdu nějakou exotiku, jak jsme původně plánovali. A chtěli jsme letět někam, kde jsme ani jeden ještě nebyl.
Odpovědět
A co Spojené arabské emiráty? V květnu all inclusive od 19tis, teplota vody 32C a vzduchu 40C což je super, samozřejmě Egypt tutovka, ale svatebka chce něco šmrncovnějšího, chápu :)
Odpovědět
Ještě mě napadla Srí Lanka, v květnu all inc.od 24tis, voda 29C a vzduch 30C :) což by jste se taky vešli do rozpočtu :)
Odpovědět
Nebo nějakej pěknej hotýlek na Kanárských ostrovech, sice tam nebude úplněj pařák, ale bude tam určitě teplo. Sice nevím, jak jste zaměřeni, ale budete moct v pohodě dělat i výlety, aniž by jste se upekli. Z vlastní zkušenosti doporučuji tento hotel http://www.tripadvisor.de/Hotel_Revie... nebo tento http://www.tripadvisor.cz/Hotel_Revie... Jsme docela nároční a tohle nám naprosto vyrazilo dech! Do 25 000 by ses měla v pohodě vejít. (Přes zahraniční cestovku to bude určitě o dost levnější než přes českou).
Odpovědět
Profilova fotka
@elein10 na Srí Lance ale pozor na období dešťů.. abyste se zrovna netrefili...
Odpovědět
@alenakm Teď jsem viděla pár first minute do Senegalu, vypadalo to luxusně a cenově byste se vešli. Vypadá to lákavě, je to něco jiného zase :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, děkuju za tipy. Zatím to vypadá, že pokud nás nezaujme nějaké jiné last minute, tak riskneme ty Kapverdy. Létá se tam i teď v březnu, tak si říkám, že za měsíc a půl tam snad bude teplo :-D Jinak s těma recenzema je to na ty Kapverdy špatné, nikdo, kdo by tam byl na jaře, recenze nenapsal :-(
Odpovědět
Tak jsem nasla diskuzi o Kapverdach tady na beremku.... http://www.beremese.cz/forum/svatebni... Uživatelka michvon píše, že byla v květnu a její hodnocení, tak mrkni... ("objektivně tam hoooodně fouká, skoro pořád, oceán je dost chladnej, my tam byli v květnu, měl cca 20-21, byl tam celkem velkej odliv" )
Odpovědět
Aj tak to nezní moc na vyhřátí kostí....ale záleží co preferuje alenakm.....za mě by to byly vyhozené peníze :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@alenakm @alenakm kupte radsi letenky v akci do nejake super destinace, zabookujte si sami ubytko a mate to :-). Kapverdy v květnu opravdu ne... Jestli se jedete prohrat a koupat tak by to byly vyhozeny penize. Karibik nebo Asie. Ale kveten uz je dost na hrane, hrozi deste...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?