Svatební cesta u jezera Lago di Garda

Čauvec, dobrá svatební cesta by mohla být i v Itálii u jezera Lago di Garda, byli jsme tam se ženou na dovolené v létě, byla to fakt dovolená plná zážitků, od památek, přes sport, adrenalin, po krásy přírody :) je to tam moc pěkné, určitě bych doporučil
Odpovědět
Ahoj, tak to jsem ráda za doporučení, s přítelem jsme si říkali, že svatební cestu asi zrealizujeme tam :-) Jsme oba golfisti a golfové hřiště je tam prý nádherné stejně jako okolní příroda. Můžu se zeptat, kde přesně jste byli?
Odpovědět
Profilova fotka
@rencac ahoj, Lago di Garda je opravdu nadherne.. A těch hřišť je tam víc 😉 nám se moc líbilo v Riva del Garda. Na libanky je to ideální místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tam jsme se zasnoubili :-) teda ve Veroně což je kousek..ale předtím jsme byly právě u jezera je tam krásně...
Odpovědět
Taky o tomto místu uvažujeme na líbánky! Už jsem tam byli dvakrát a vždy se nám tam moc líbilo:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj uvažujeme taky o svatební cestě k jezeru Lago di Garda- pokud byste měli někdo nějaké doporučení na apartmán, tak budem moc rádi. Předem díky:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Páni, vy jste byli na Gardě? Jaké to tam bylo? Co byl nejlepší zážitek a co všechno jste vůbec zažili? Už jsem se o takovou dovolenou zajímala minulý rok, ale nějak to nevyšlo a s kým jste tam jeli? a jak? Auto, autobus?
Odpovědět
Lago je fakt super a pokud jste lezci, tak je tam spoustu míst kde zalézt :) Je to opravdu nádherné místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme tam v okolí zase navštívili Gardaland...úžasný zážitek...ja vím...není to pro každého, ale i já skoro v 30tce jsem si to hodně užila :-)
Odpovědět
@rencac @slavinkaemil Ahoj, určitě nedoporučuji ubytování v Hotelu Adria & Resort (město Toscolano Maderno) - cena je nízká a na fotkách to vypadá krásně, ale ubytování je katastrofa. Horší pokoje jsem neviděla (umakartová koupelna, nábytek starý tak 50let). Na líbánky určit ne!!! Ale doporučuji Hotel Tignale (v městečku Tignale) = je to sice trochu dál od jezera, ale měli jsme auto, tak nám to vůbec nevadilo. Krásný útulný hotýlek, božské snídaně a nádherné romantické městečko. Kam se určitě zajet podívat je městečko LIMONE sul Garda! To opravdu stojí za návštěvu! ;)
Odpovědět
Ano my jsme s partnerem na dovolene spiš akčni rádi turujem do okolí takže to by nám moc vyhovovalo. Jinak předběžně jsme vybrali levnější 3* hotel Panorama na ubytko zas tak naročni nejsme ale nevite jestli je tento hotel v pohodě?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?