Svatební cesta typu wellness. Znáte místo v ČR?

Profilova fotka
Ahoj holky. Neznáte nějaký super víkendový pobyt typu wellness? Koupele, zábaly, masáž....něco odpočinkového, relax, ale zas aby to nebylo moc drahé... S přítelem si bereme hypotéku, takže na svatební cestu nebudou peníze. A já bych ho chtěla překvapit a něco na víkend zařídit:-))))) Nebo na tři dny takovou mini cestu:-)))))
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Jo jo... my jsme byli na Moravě v Šiklově mlýně, najdi si jejich stránky, bylo to úžasný!!! Jediný problém, pokud máte svatbu až v září... že oni snad fungují jenom přes prázdniny... to byste si asi museli udělat před-svatební cestu... Ale stejně na ně koukni, pár fotek mám i v albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jedeme do Mariánských lázní, tam je spousta hotelů, kde jsou tyhle kompletní služby.. budeme mít přesně masáže a koupele a zábaly...
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sbedik - my jedeme sem http://www.esennce.cz/oderska-relaxace/, dostali jsme to jako dárek, budeme tam v srupnu, tak jestli to bude aktuální, tak Ti pak povím - jak tam bylo. ;-)
Odpovědět
Ahojky, tak me napada treba Darovansky dvur: http://www.darovanskydvur.cz/ Je to mezi Prahou a Plzni. My sice bydlime kousek odtamtud, ale chceme si tam aspon dve noci zaplatit a fakt si to uzit.Je to tam moc pekny.
Odpovědět
Profilova fotka
prej jsou dobrý lázně v Třeboni. a ceny tam rozhodně nejsou karlovarský ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a naprosto nádherně je v Jeseníkách, tam je taky lázní hafo... a je tam levně.
Odpovědět
Profilova fotka
Sbedik - jo Jeseníky doporučuju!! Na svatebce jsme byli ve Staré Červené vodě, penzion U Serváce./ google./ Byli jsme tam na jaře i v létě, a teď na podzim tam jedeme znovu. Za noc asi 230,- /os. + 80,- snídaně, kterou stojí za to si objednat!! Je to krásně zrekonstruovaná 200letá chalupa, úžasní majitelé, kolem kozy, koně u sousedů, půjčíš si kola, blízko jsou jezera na koupání,.. uvnitř penzionu si můžeš vařit, čepovat pivo a kofolu, dobré víno ve sklepě. Asi půl hodiny autem je město Jeseník, Lipová lázeň. Nemají whirpoolku, ale je to velmi friendly penzion ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky moooc Vám děkuji všechno omrknu
Odpovědět
Profilova fotka
sbedik: http://www.spa.cz/ omrkni tyhle stránky,je tam toho spousta ;-)
Odpovědět
my byli s přítelem loni na podzim v Blanku v hotelu Panorama, mají tam různé wellness programy. musím říct, že jsme byli hrozně moc spokojení a můžu vřele doporučit. jen pro zajímavost, večeře při svíčkách, víno na pokoji, hotel krásný, i pokoje, krásné okolí a příroda, vstup do wellness centra (sauny, pára, výřivka, solární louka, bazén, Kneippova šlapací lázeň), pak masáže. fakt parádička, doporčuju. a vidím, že bys to neměla z Přerova ani tak daleko. cena byla taky v pohodě. pak dej vědět, co jste vybrali. ještě jsme uvažovali o Poděbradech.
Odpovědět
Profilova fotka
moc děkuji jdu to omrknout:-))))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
;-)
Odpovědět
sbedik, zkus hotel Horal v rožnově pod radhoštěm, mají tam wellness pobyty
Odpovědět
Dobré je to i v hotelu vega v luhačovivích
Odpovědět
Profilova fotka
Mooooc děkuji jdu to prostudovat, ten hotel v Rožnově vypadá lákavě: :-)
Odpovědět
Jj, také setam chystáme na pár dní hned po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
sbedik: taky se přídám s tipem, my jezdíme sem: http://www.hotelfrymburk.cz/cz/ to ndhera, nový hotel v krásné přírodě, super služby ;-) jinak koukni třeba na www.kouzelnydarek.cz nebo www.lazenskepobyty.cz
Odpovědět
Beskydy jsou vůbec krásné, kamarádka je z Rožnova, jinak tady má nic herminka, tak jí klidně napiš, je ochotná a poradí. mají okolí určitě projeté, jsou cysklisti.
Odpovědět
Profilova fotka
to sbedik: my jedeme na svatební cestu do hotelu Sklář do Harrachova. Už jsme tam byli před dvěma lety a moc se nám tam líbilo. Skvěle tam vaří, hezké pokoje s krásným výhledem do přírody (my měli výhled přímo na skokanské můstky). V ceně máme masáže, k dispozici je bazén, výřivka, kosmetika, tenisové kurty přímo před hotelem... ;-)
Odpovědět
myslela jsem nick. nebo Šumava, tam bude taky krásně. a vůbec, nemáme tu nádherně v té naší malé zemičce? nač cestovat stovky km daleko, že? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, nedáte některá tip na nějaký penzionek kdekoliv v čechách nebo na moravě, kde to máte vyzkoušené, a vezmou vás tam se psem? kvůli práci nám nevyjde letos moře, tak bysme chtěli na prodloužený víkend po naší vlasti :-) já naoplátku můžu doporučit na takovou pěknou dovolenou penzion Jana v Anníně (Šumava, Klatovy), kam nás se psem vzali vloni, ubytování příjemné, příjemní lidé a moc dobrá kuchyně :-)
Odpovědět
doraz na Moravu. to Ti poradím určitě! já jako malá jezdívala s našima do Buchlovic, okolí je krásné, je tam zámek, poblíž hrad Buchlov a krásné lesy. hezký penzion je Bukovanský mlýn, je to poblíž mé rodné vísky. ráda Ti poradím, klidně napiš a ptej se. a určitě okolí Lednice nemá chybu.
Odpovědět
Profilova fotka
lennus, děkuju, v okolí Lednice jsme už jednou byli, pod stanem, ale to se nám se psem moc nechce - asi bysme se moc nevyspali :-) ten Bukovanský mlýn vypadá úžasně, ale je to už trochu vyšší cenová realce a i kvalita, nám by stačilo něco obyčejnějšího zkusím kouknout do okolí těch Buchovic, co vygoogluju :-) díky
Odpovědět
Profilova fotka
ještě nás napadly Lužické hory, České švýcarsko ... neznáte někdo nějaké ubytování tam??
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka byla na líbánkách ve Velichovkách, moc si to chválila.
Odpovědět
Profilova fotka
Janiii, my byli s pesinou na svatební cestě na Šumavě - penzion Klose v Kubově Huti a super.
Odpovědět
janiii:a co tak Nízské Tatry?
Odpovědět
Profilova fotka
medan - do Tater bych ráda, ale přjde mi to na víkend moc daleko - strávili bysme hodně času cestou :-( to chce alespoň na týden :-) a ten bohužel nemáme :-(
Odpovědět
janiii:jinak mám super kontakt na dobré místo a super cenu :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?