Svatební cesta - Tanzanie?

Profilova fotka
Hezký nedělní večer všem! :) Prosím o nějaké zkušenosti a rady týkající se Tanzanie-Zaznzibaru. Chceme válecí líbánky, nepotřebujeme výlety, ani prohlídky. Za každou informaci budu vděčná. Děkuji a přeji příjemný večer :-)
Odpovědět
ahoj. Osobně jsem tam nebyla ,ale kolegyně z práce ano. Chválila si to jako dobrodružný zážitek, ale jela tam na safari, takže to moc líbánky nejsou. Měla jen výhradu , co se týká cen, že je tam draho a to i to safari ji hodně stálo. Nakonec snad viděla nějaká zvířata. Měli pronajatý džíp, ale dost finančně " krváceli", tak záleží na každém jak na tom finančně je a kolik do toho chcete dát. Zda je to tam válecí neporadím. Myslím, že na svatební cestu jako válecí jsou lepší destinace jako Kanárské ostrovy , Maledivy apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Karkulka12 ano, v hotelech a vylety jsou drahe. Jinak je to hodne levna oblast ( trhy, restaurace na ulici,...) . Dekuji Vam za informace 😊. Stale premyslime a hledame moznosti, vetsinu mist jsme uz vyloucili. Kanary se mi nelibily, Maledivy jsou ve hre 😊, ... Je spousta krasnych mist
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tanzánie a Zanzibar je skvělá kombinace pro aktivní lidi. Jistě safari je dražší záležitost - platíte auto, průvodce, vstupy... Fajn je safari tak na 3 dny či více a pak přelet na Zanzibar. Pozor zde je specifikum co se týká velkého odlivu. Náhle voda zmizí a vy můžete se jít projít k reefu. Denně hotely informují kdy je příliv a kdy odliv. Koukněte http://dovolenasnu.zprahy.net/zanzibar/ (jsou to stránky v přípravě).
Odpovědět
Nedávno byly letenky na Zanzibar v akci snad za 10 tis. Dá se to vychytat, ubytko a okolo už bude levné. Záleží na vašich nárocích, já bych byla schopná tam bejt za 20 tis. na jednoho v klidu. Samotná Tanzánie - safari, je drahá velmi. Na druhou stranu jet do Tanzánie a nevidět zvířata a přírodu, to je docela velká škoda. Tím víc jet na Zanzibar a ani nejet na výlet lodí. Zavezou tě do tak krásných míst a na pláže, kam se při pouhým zevlování okolo hotelu nedostaneš.
Odpovědět
Pokud to má být jen o válení se, pak bych doporučila spíše ty Maledivy. Letadlem kousek, jen písek a moře. Cena za letenky bude totožná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?