Svatební cesta - srpen

Ahoj všem, hledáme nějakou svatební cestu vhodnou na srpen... chtěli jsme exotiku, ale prý je to v tomhle období špatný s počasím... Tak chci požádat o nějaké tipy na jiná místa popřípadě cestovky, které z nás nevyždímou všechny zbylé peníze =)
Odpovědět
Ahoj, my jedeme na Tenerife s Fischerem. Jaké to tam bude s počasím, nevím, ale třeba chytnem "chladnější" frontu :-P.
Odpovědět
Ahoj, záleží co byste si přáli:) v srpnu můžete vyrazit kamkoli po evropě..ale pozor, je to období, kdy vyrážejí hromadně na dovolenou letní národy a je "nejlepší" počasí, tedy vrchol sezóny, což se dost projevuje na cenách - hotelů i služeb na místě. Osobně bych se asi nebála počkat na nějaký last minute, mohli byste chytit lepší hotel za lepší cenu. Za sebe doporučuji řecké ostrovy, je to má srdeční záležitost:) Před týdnem jsem se vrátila a to co jsem četla v našich zprávách se úplně neslučovalo s tím, co se dělo, peklo je teď spíš na pevnině, ostrovy fungují jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
@kostinka Ono dost záleží na rozpočtu i podle toho se vybírá. Ono pro každého je rozumná ceny jinde a pokud to neřeknete tak je to věštění z křišťálové koule :-) Snažím se s klienty co nejvíce mluvit. Pokud jde o počasí tak lze cestovat: Srí Lanka - pouze východní pobřeží (levnější západní pobřeží ještě prší) Maledivy - tady je to OK jen večerní bouřky, ale to je normální Seychely - jsou na rovníku takže také super (také přicházejí bouřky) Mauricius - je na jižní polokouli a zde je to jak pro koho. Kdo je sportovněji založen a rád i na výlety tak OK. V srpnu doporučuji sever či západní pobřeží. Jeden den je 29° a druhý 22°C večer na svetřík, ale skoro vůbec neprší. Malajsie - tady je mnoho variant, pokud jde o déšť tak nejméně prší na Langkawi. Vietnam - zde je spoustu míst Keňa - Diani Beach už je OK, i na safari je ideální doba .... Touto dobou není vhodná velká část Thajska. Tak snad to pomůže.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?