Svatební cesta se psem, kam doporučujete jet?

Máme pejska a nechceme ho dávat hlídat (i když máme tu možnost). Kam byste doporučily jet na svatební cestu? Nejlépe autem, ne letecky. Zahraničí i tuzemsko. Týden max. Prosím o rady a nápady. Děkuju ;-)
Odpovědět
ahoj, záleží jak máte pejska vycvičeného, jestli vydrží sám na pokoji, tak bych zvolila nějaký pěkný wellnes hotel v ČR, kde můžou být ubytovaní pejsci. Užijete si odpočinek, relax, bazén a i procházky se psem přírodou. :) Na Valašsku je spousta takových wellnes hotelů a pejsek se dá protlačit i na domluvě pokud je malý a neštěká. :-) TAKY bych nejraději vzala svého pejska s sebou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj s autem s klimatizaci urcite zvladne i Chorvatsko...jasne,ale zalezi na stari,zdr.stavu a jak moc je zvyklej na lidi. U more bacha, pokazde kdyz vleze do more = oplachnout ( alespon hlavu ) NEslanou vodou.
Odpovědět
@pezotka206 můžu se zeptat proč? To nestačí večer ho osprchovat, tak jako u lidí??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nase "holka" se hrozne drbala a mela z toho lupy, kdyz na ni uschnula ta slana voda.( psi co neziji u more na tu slanou vodu nejsou zvykli ) - jasne,ze to nemusi by problem,ale ja po zkusenosti bych to uz neriskovala :-) mela jsem pak vycitky,ze ja jsem se vratila z dovolene v pohode a moje cuba s lumapa a na nervy z toho drbani :-) Kdyz jsme dalsi rok vyrazili do recka a poctive oplachovali,byla v pohode.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?