Svatební cesta s dětmi - kam v ČR?

Holky, poradíte, kam jet v rámci ČR na dovolenou s dvěma dětma (2 a 5 let). Všude narážím na samé romantické pobyty a podobně, ale chtěla bych něco, kde si přijdou na své i děti. Takže aby v místě nebo okolí bylo nějaké vyžití pro děti... Víte o něčem? Díky
Odpovědět
zkuste šiklův mlýn, je tam spousta vyžití, sice je to spíše rodinná dovolená, než svatební, ale za podívání nic nedáte :)
Odpovědět
@xenie131 Děkuji :-) Zkusím se podívat... No ona to v podstatě bude rodinná dovolená... na svatební cestu pojedeme asi na podzim na prodloužený víkend jen my dva... :)
Odpovědět
Doporučuju ve Vranově nad Dyjí hotýlek přizpůsobený pro děti (Babyhotel Karolínka). Byly jsme tam loni na dovolené na týden, v té době bylo malé1,5 roku. Hotel je se vším šudy přizpůsoben dětem, půjčují kola a myslím i kočárek. A hlavně je tam dětská herna, takže se malá vyřádila. Zkus kouknout na jejich stránky. Klidně bych tam vyrazila znova.
Odpovědět
Koukni na můj profil, je tam nové album Líbánky, byli jsme v Liberci. Naprosto skvělá věc a užasný i pro děti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Krkonoše - www.bystrenka.cz mají stránku na Facebooku pension Bystrenka. Na Facebooku aktualizují různé akce v okolí i možnosti zábavy a právě i pro rodiny s dětmi. Mají přívětivé ceny a čeká vás rodinný přístup že strany provozovatelů. Vřele doporučuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?