Svatebni cesta rijen

Ahoj damy, planujeme svatebni cestu, chteli bychom nejakou exotiku, kombinace valeni a poznavaji, cca 10 dni. Z toho tak 2-3 na plazi, zbytek priroda, pamatky, atd. Meli jsme v planu Sri Lanku, ale zda se, ze zrovna rijen neni dobra doba, protoze tam maji monzunove obdobi... Pak nas napadly jeste Kanary nebo Hawai, ale tam je to zase spis jen na valeni nez i na cestovani... Mate nejaky tip ohledne pocasi/zeme? Jeste nas napadlo tu Sri Lanku odlozit treba na prosinec, ale to tam pry je hlavni turisticka sezona, takze zbytecne moc lidi vsude... a odkladat svatebni cestu, nevim, nechybi tomu pak to kouzlo? :) Diky za rady.
Odpovědět
S místem neporadím, chystáme se na sever Evropy, to moc exotika není :-) Ale co se týče odložení svatební cesty, pojedeme tři měsíce po svatbě a zatím v tom nevidím žádnou nevýhodu. Pořád mám v sobě pocit radosti a štěstí ze svatebního dne a zároveň se mám na co těšit, přijde mi to hezky rozkouskované :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak Havaj by byla hodne draha valecka. Tam je to spis idealni procestovat nekolik ostrovu, pripadne i kempovat. Sri Lanku bych opravdu nedoporucovala v rijnu, nejdriv v prosinci. Pokud nechcete byt jenom na jednom miste tak vubec nevadi, ze bude hlavni turisticka sezona. My byli v lednu a docela jsme cestovali a vetsinou mimo pobrezi a Elly jsme byli jedini turisti. Sri Lanku kazdopadne doporucuji :) Potom co se mi hodne libilo bylo cestovani po Thajsku, Kambodzi a Malajsii.
Odpovědět
Jeste mi znamy doporucil Dominikanskou republiku... Thajsko pry take neni spatne... mozne se podivame po necem jinem jeste, na Sri Lanku muzeme letet asi i jindy :) Rada bych co nejdrive po svatbe, prijde mi to takove .. spravne :D
Odpovědět
Profilova fotka
@elisjane tomu rozumim my taky leteli na libanky 2dny po svatbe😄 Thajsko ano, ale nejspis ne v rijnu. Obecne rijen neni nejidealnejsi pro exotiku😕 Ale hezky by melo byt na Mauriciu a Reunionu😊
Odpovědět
@elisjane Sri Lanka má půl roku deště na jednom a půl roku na druhém pobřeží, takže pokud naplánujete cestu, neviděla bych v tom problém. Loni jsme byli na Srí Lance v listopadu, kdy začínaly deště na západě, kam jsme přiletěli a cestovali na východní pobřeží. Je to určitě skvělý nápad, pokud nejste "válecí". jen mi 10 dní přijde poměrně málo - cestování je tam totiž časově asi 2krát až 3krát náročnější než u nás. My jsem byli na 17 dní a i tak jsme byli dost "uběhaní". Na 10 dní bych letěla třeba na Kubu (pláže nádherné a na cestování tak akorát, říjen ideální počasí), případně Spojené Arabské Emiráty - opět v říjnu ideální počasí, moře a super moc věcí k vidění a jako bonus krátký let proti Kubě a Asii.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?