Svatební cesta - Řecko - Zakynthos - zkušenosti??

Profilova fotka
Ahojky nevěsty i mladé paní :) Chci se zeptat, máte nějaká zkušenosti z letošní dovolené v Řecku? Respektive přímo ze Zakynthosu? Jak to tam vypadá s těma uprchlíkama? Všude s tím strašej... ale zas na druhou stranu co sem slyšela od lidí, kteří tam byli, tak se to prý turistů nijak nedotýká... Máme s manželem v plánu svatebku právě do Řecka, nikdy sme tam nebyli a moc nás láká... Ale taky bychom si jí nechtěli zkazit výběrem špatné destinace. Budu ráda za každý váš názor a postřeh děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co vím, tak uprchlíci se týkají hlavně Kosu, situaci letošního roku nepovím, ale byli jsme tam minulý rok v srpnu na svatebce a opravdu kouzelná dovolená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a můžu se zeptat kde přesně ste byli? :)
Odpovědět
Osobně si myslím, že s uprchlíkama na Zakynthosu to nebude tak žhavý, stejně jako na Kosu, kde byli známí toto léto a ani tam o ně nezavadili. Jinak na Zakynthosu jsme byli asi 2 roky zpátky a doporučuju. Byli jsme přímo v hlavnim městě Laganas, kde je v noci rušno (kluby atd.), ale do hotelu tenhle ruch nedoléhal. Rozhoně doporučuju půjčit si auto a projet si ostrov po svých, zastavíte si kde chcete na koupání, focení. Dojedete si i k vyhlídce na Navagio beach, což taky doporučuju, je to podle mě větší zážitek, než na tu pláž přijet se stovkou dalších lidí na lodi. Dojedete i na místo, kde se na malé lodi dá jet k Blue caves, kde si z lodi můžete přímo skočit do vody a vykoupat se, jede se to v malé skupině cca 5 lidí. To bylo super. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, s přítelem Řecko milujeme a rádi se tam vracíme. Zatím se nám nejvíce líbil ostrov Skopelos. Pro představu je to ten ostrov, kde se točil film Mama mia. Jsou tam jak malé pláže bez lidí, tak i pláže s veškerým zázemím. Perfektní i na menší výlety. Pokud budeš chtít dám ti více info ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Na Zakynthosu jsem byla předloni na letní dovolené s přítelem a bylo to kouzelné. Opravdu doporučuji se tam podívat, půjčit si auto a ostrůvek si projet.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Zakynthosu jsme byli vloni v září. Je to nádhernej ostrov, určitě doporučuji projet si ho. Bydleli jsme v hotelu Kalamaki Beach, a ten mohu vřele doporučit, má krásnou zahradu, pláž, bazén, výborný personál, pláže na Kalamaki nejsou tak narvané jako v Laganasu, a když ráno vstane dříve uvidíte, jak se tam líhnou malé želvičky. Je naprosto nádherný pocit ty tvory pozorovat. V moři máte velkou šanci narazit na opravdu obrovské želvy, které kolem Kalamaki krouží. Na uprchlíky jsme nikde nenarazili, takže myslím, že Zakynthos je skvělá destinace. Jen bych opravdu pro svatební cestu doporučovala spíše Kalamaki (Laganas vzdálený 5 km, můžete tam dojít procházkou po pláži či autobusem), Laganas je totiž destinace mladých převážně britských turistů a v 8 večer když jdete do města jsou plavky nejslušnější oděv co tam můžete vidět :D :D nedělám si srandu, mluvím z vlastní zkušenosti :) :D To je asi jediná destinace, kam bych svého budoucího manžela na pánskou jízdu nepustila :D
Odpovědět
Ahoj, letos v srpnu jsem byla na Zakynthosu požádaná o ruku,bydleli jsme v Agios Sostis a mohu doporučit skvělá dovolená, žádní uprchlíci... Projeli jsme celý ostrov. Byla to naše první dovolená v Řecku.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?