Svatební cesta - Řecko a řecké ostrovy, doporučte místo

Profilova fotka
Ahojte holky, doporučíte mi nějaké hezké místo na svatební cestu za rozumnou cenu? :-D Loni jsme se zasnoubili na Krétě (Chania), byla to překrásná oblast. Nechceme žádné velké hotely, máme rádi apartmany, studia, nejlépe vlastní stravu...Hledáme romantiku, ale zase aby bylo blízko k nočnímu životu..projít si rušné ulice atd..:-) Můžete mi doporučit nějaká místa z vlastních zkušenosti? Uvažuji i o Rhodosu, Zakynthosu..ale na druhou stranu mě i zajímá druhá strana Kréty-od Heraklionu cca do 60km na východ...uvidíme uvidíme..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak úžasný je Rhodos, na Krétě městečko Plakias, Zakynthos město Laganas. ale nejhezčí je asi Kefalonia :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Řeckomám velice ráda. Byla jsem tam celkem třikrát na Krétě, korfu a Santoriny...a musím doporučit Santoriny. nejkrásnější místo v Evropě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciiniika A na Santoriny které místo přesněji? Děkuji za tipy.
Odpovědět
@zuzka3112 Zakynthos je hezkej, to samé Lefkada......já už zase na těchto ostrovech byla, takže letos jedeme na dovolenou právě na Krétu nebo Kypr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@p3tulkaa Díky za tipy..na Krétě doporučujeme oblast Chania a na západ. Bydleli sme v městečku Agia Marina. Bylo to tam moc hezké. Nezapomenutelné zážitky z Gramvousa, Elafonisi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 Byli jsem přímo v hl. městě Fira - je nádherné, celé postavené na skále, ale není tam pláž. Ale ostrov je tak malinkatý že na pláž i dojdete nebo dojedete. A pak sjme byli ještě na pláží Kamari. Krásné je takz město Oio, kde se každý večer sjede spousty lidí a sleduje záad slunce, který je úplně nádherný. Je to přesně místo jako z těch fotek kde jsou bílé domečky s modrou střechou.
Odpovědět
@zuzka3112 tiež sme bývali v Agia Marine, v apartmánoch Anna :) na Rhodose odporúčam vyhnúť sa Faliraki. Je to neskutočne rušné miesto, davy ľudí, večerné prechádzky hrôza, samá diskotéka a opití výrastkovia, ani pláž nič moc veru. no prístav pekný. zohnať tam dobrú tavernu je veľmi ťažké, no našli sme jednu, bola skvelá a preto aj furt plná :) v meste Rhodos, keď sme tam boli na pláži som si všimla dosť rýchly spád do hĺbky a keď boli vlny, nemohlo sa kúpať. cíp - stret egejského a stredozemného mora - zážitok, nádherné volačo :) boli sme aj v Lindose, je veľmi ďaleko (po mori) od hl.mesta, no má nádherné pláže, krásne miesto s Chrámom Bohyne Atény, kde bolo v auguste asi 45 stupňov :-N na Rhodose je stále kam chodiť vedela by som o ňom veľa rozprávať. bola som ešte na Skopelose. ide sa naň trajektom zo Skiathosu. je to najzelenší ostrov, volajú ho Green on blue alebo tak podobne. pláž sme mali Velanio, nádherná kamienková pláž s tyrkysovým morom. mali sme ale blbé ubytovanie, k moru sme chodili dolu kopcom 10 min. a späť pol hodinku do kopca :) je tam aj náádherná pláž Milia, boli sme aj v kaplnke Agios Ioaniss, kde sa natáčala Mamma Mia s Meryl Streep. krásne miesto, opustené, no nádherné. hlavné mesto maličké, no pre mňa kúzelné, stále som vyjedala nejaké koláčiky v miestnej úžasnej cukrárničke. stifado robili iné, na aké sme boli zvyknutí z Kréty, robili ho s množstvom šalotky, čož bola extáza v ústach. no to, čo sa potom dialo z tejto pochúťky na záchode sa muselo ale dlho vetrať - aj to bol zážitok. Skopelos je nádherný zelený ostrov, no pre mňa stačilo raz naň ísť. za dovču sme pozreli takmer všetko, nie je tam toho toľko, ako na Rhodose, kde môžeme ísť ešte 3x a stále nebudeme hotoví. no na Krétu sa isto vrátim. tam je moje srdco :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se hlásím také k milovníkům Řecka! Už nejezdíme jinam. Super dovču jsme zažili na Kosu, ale pro svatebné cestu mi příjde jako dobrá volba Rhodos-Lindos (my tam měli i svatbu) a musím říct, že je to moc pěkné romantické městečko chráněné UNESCEM, žádné hotely s bazény (ty tam jsou zakázané a jsou až za městem) nad městem se nachází chrám Athény lindosské a je večer nasvícený, je tam spousta uliček a zákoutí. Najdi si to na netu, byldleli jsme v aprtmánech St. Paul´s bay, 2. domek od pláže. Bylo to super ;) Sjezdili jsme pak ostrov autem a je tam toho k vidění dost ;) Jinak Santorini je taky krásný ostrov ;)
Odpovědět
@zuzka3112 jaj a šak recko.name :) lepší portál česi nemohli vymyslieť :)
Odpovědět
@zuzka3112 díky moc :) chystáme se v srpnu tak na to mrkneme :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nevim, jestli je to jeste aktualni, ale velice doporučuji Pargu ( a cestovku Viamare - plus nejlepsi delegatka). Najdete tam vse. Je to romanticke mestecko s neprebernym mnozstvim obchudku a restauraci, krasna dlouha plaz, vylety po okoli mozne, jak autem, tak i pesky. My jsme byly bez jidla v apartmanu a opravdu spokojenost. Rano jsme si chodili do pekarny pro cerstve pecivo a kazdy den jsme zkusili jinou restauraci. Chceme se tam urcite vratit :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Doporučíte někdo CK a hotel na Zakynthosu? Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@pipinkam cestovka Alex, hotel Anastasia nebo Golden sun a beach, podle toho jestli upřednostňuješ all nebo třeba jen polopenzi
Odpovědět
já doporučuju letovisko Agios Gordios na Korfu, je tam klid, romantika, a přitom tam večer není nuda a příroda okolo stejně jako pláž je nádherná... http://agios-gordios.net/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?