Svatební cesta. Poraďte hotel v Českém Krumlově

Profilova fotka
Chceme strávit víkend po svatbě v Českém Krumlově. Nemáte někdo tip na nějaký pěkný hotýlek?
Odpovědět
Co třeba Hotel u města Vídně? Záleží v jaký cenový relaci, tenhle patří mezi ty dražší, ale je kousíček od centra a pro takovouhle příležitost super...
Odpovědět
Český Krumlov je jedno z nejromantičtějších měst u nás. Jezdíme tam pravidelně do úžasnýho hotelu Vila Conti, leží přímo v centru, má tři hvězdičky, ale tomu se mi nechtělo věřit:) Bereme si apartmá, cena 2800,- Kč /noc http://www.villaconti.cz/cesky-krumlo... Také doporučuji z Krumlova výtel do kláštera Zlatá Koruna. http://www.klaster-zlatakoruna.eu/tit...
Odpovědět
A co hotel Romantick - http://www.romantick.cz/ My tam byli v pokoji Růže růžová, byl to svat. dar a cesta zároveň a nemáme, co vytknout :-)
Odpovědět
Tak to budou líbánky skvělý...Krumlov je má srdeční záležitost odjakživa.Můžu jen doporučit,nejkrásnější program bude probíhat tento víkend Slavnosti pětilisté růže a je to opravdová nádhera.Miluju historický romány a tam se to pány z Krumlova jen hemží,takže přečíst:-),naladit a vyrazit. přímo v centru, pod hlavním náměstím je hotýlek U zámeckých schodů,majitelé jsou ochotní,milí,k nim se těšíme a když je program,nemusíte se pak trmácet autem,či šlapat pěšky pro ...svetr tel. na Kozákovi-606421395,380704621.Mají ještě jeden penzion 2km od města a tam je bydlení útulnější,romantičtější,jen se musí do města autem. Pokud cokoli o Krumlovu-jsem tady:-) Hodně štěstí do společného života a pěkné líbánky.
Odpovědět
Já jsem zabukovala Apartmá Horní 147 je to v centru a na netu najdeš určitě hodně odkazů. Majitelka je Veronika Březinová. Ceny nejsou za to, co nabízí nijak šílené třeba v září chce za apko 1 200,- (cena je bez snídaní). Už se tam moc těšíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, podívejte se na stránky zahradka.com , je to tam úžasný !!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za tipy. Už máme po a moc jsme si to užili. Nakonec jsme vybrali hotel Leonardo přímo v centru. Dokreslil krásnou atmosféru celého víkendu... Bylo hezké počasí, jen tak jsme se toulali uličkami Krumlova, zašli na zámek, do muzei, občas poseděli na zahrádce a druhý večer jsme si dali i představení Robin Hood v otáčivém hledišti. Svatba i líbánky bez sebemenší chybičky, užívali jsme si to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak i kdyz uz jste si v krumlove uzili tak i ja pridavam svou trosku do mlyna :-) loni jsme byli v krumlove v penzionu Kapr maly utolny se snidani myslim 1200,- pension ma jen cca 4 pokoje a kazde je uplne jiny, ten nejkrasnejsi ma koupelnu ve skale apod :-) je prakticky v centru hnedle u vltavy pod hradem jen prejit po moste a jste v tech krasnych ulickach :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jste mě inspirovaly a zarezervovala jsem pro mě a přítele pokoj Růže růžová v hotelu Romantick. Už se hrozně těším. Ještě bych se chtěla zeptat, zda máte typy, kam na večeři v ČK, chtěla bych něco útulného, ne moc drahého, klidně pizzerii...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Tak ja se budu vdavat v Krumlove :-D , je to nejuzasnejsi mestecko co zname :-D Pablinka: vubec se neboj, tak je jedna hospudka vedle druhe, urcite tam neco najdes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
cutce: To vím, hospůdek je tam dost, ale vždycky, když tam jedeme na výlet, tak chodíme bezradně okolo, poněvadž ceny jsou tam poněkud "vyšší" než tady v ČB...
Odpovědět
Profilova fotka
no to bude tezsi neco najit, jak je to blizko hranic :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 letech
Obnovuji diskuzi:) Chceme si zajet na svatebku do Krumlova, tak hledám inspiraci. Jelikož je diskuze poměrně stará, přivítám další aktuální doporučení na pobyty:)
Odpovědět
http://www.hotelruze.cz/specialoffers...
Odpovědět
Profilova fotka
No v Krumlově bylo na leto vyprodáno už v říjnu:-D bylo to o fous...Ale doporučuji penzionek Rosa, Linecká 54, blízko centra za bezkonkurenční cenu, tam jsme byli loni a všechno čisťoučký a snídaně moc dobrá. Jen ta výloha nás zabila :-DDDDDDD to bylo moc, ale uvnitř super:-) a hlavně klid!
Odpovědět
Profilova fotka
a letos byl vyprodaný, tak jsme v penzionu Lindauer a Anna, jen ještě nemůžu dát recenze, budem tam až v červnu:-)
Odpovědět
Tilia :-)
Odpovědět
Za mně hotel Bellevue, měli jsme tam hostinu i ubytování a naprostá spokojenost. Je kousek od centra. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v takový turistický oblasti bude velká konkurence, taky by neměl být žádný penzion špatný:-)
Odpovědět
paradni je to i ve Svachove Lhotce a je to jen 10 km od Krumlova
Odpovědět
Na naší první dovolené jsme byli v penzionu Tilia a jedem tam i na posvatební výlet (cesta bude později). Do stejného pokoje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Latrán. Já tam tedy byla ubytovaná v rámci služební cesty, ale je myslím dost romantický i pro párové pobyty :-D
Odpovědět
Díky holky, no ono je to dost na poslední chvíli:) svatba bude v sobotu a v úterý chceme jet. Navíc jsem v šestém měsíci, takže wellness padá, ale procházky já ráda:) Nejlepší by byla polopenze, ale se snídaní taky přežiju a pak holt nějaké restaurace při výletování:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?