Svatební cesta. Poraďte cestovní kancelář pro novomanželé

Profilova fotka
Ahojky holky,slysela jsem uz hodnekrat o cestovkach,ktera uzmoznuje dovolenou pro novomanzele nejake zvyhodnene nebo tak??Neznate nejakou takovou??Dekuji za odpovedi
Odpovědět
ywushka, to má v nabídce spousta CK, stačí se podívat do katalogu, tam to mívají napsané... na 100% vím, že určitě Aeolus a Exim, u ostatních se dá předpokládat, že to budou mít taky ;-)
Odpovědět
Slevy má každá druhá, ale nijak závratné, je to pár procent, vždy do desti. nebo si zkus najít na internetu Svatba v ráji. Je to výhradně na svatební cesty a svatby u moře. Jak se ale pohybují ceny, nevím.
Odpovědět
ywush: nám v ck řekli, že nevěsta platí pouze půlku z ceny.....to bylo v Rudolfreisen. Že by to nějak tak zařídily:o) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jeli na svatebni cestu s Blue Stylem a dostali jsme slevu 4000kc pro novomanzele..v hotelu jsme pak jeste dostali dort,sampansky a misu ovoce.. :-)
Odpovědět
alexandria má slevu 14 % z katalogové ceny
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my byli s VTT v Řecku a měli jsme 12% slevu jako novomanželé a dostali jsme na pokoji šampus, já kytici lilií a ještě ovoce a čokládky......... :-)
Odpovědět
Ahoj, mylíte, že tyto slevy platí i na last minute? To asi u ne , že?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne,teda alespon jsem zkousela volat do te blue styl a tam to jde jen z ceny z katalogu!Na last minute to neuplatnuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
Novomanželské slevy nabízí většina cestovních kanceláří, pohybují se od cca 8% do 15% a někdy také dostanete dárky jako např. na pokoji kytice, mísa ovoce, šampaňské apod. Napište mi Váš požadavek, zašlu Vám výhodnou nabídku s touto slevou. Nyní navíc i ode mne dostanete praktický cestovní dárek pro každou osobu!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?