Svatební cesta po ČR???

Někdo nějaký typ na krásné místo (Penzion) (Hotel) (Apartmány) tady po ČR kde je to kouzelné? Nejlépe Morava a Jižní čechy max Beskydy =) Máme hodně procestováno po ČR, ale tady v těch končinách je nám nejlépe a hotelu a penzionů známe taky až až... ale chceme zas změnu a né kde už jsme byli =) Děkuji za rady =)
Odpovědět
Bořetínský statek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stará říše
Odpovědět
Profilova fotka
Kokorinsko
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu. Bohužel víkendy máme obsazené svatbami, ale všední dny máme víceméně volné. Navíc při pobytu od pondělí do čtvrtka jsou snídaně zdarma :)
Odpovědět
@ivankamtb kousek od tamtud máme ještě barák, tak budeme rádi když vypadneme do jiného kouta ;-) ale Kokořínsko je úžasný kor na relax a díky ;-)
Odpovědět
Prosím uplně nejlépe Morava a Beskydy! :-) Děkuji za rady!
Odpovědět
mě se teda moc líbí Cafe Fara Klentnice, ty jejich úžasné pokoje, a prý i skvělé jídlo, ovšem teda zase ty ceny, no. Nebo bych si vybrala Mikulov, nebo Blansko, nebo Luhačovice. JInak my byli na svatebni cestě ve Frant.Lázních a okolí a člověk by se tam nenudil i víc jak týden. Milujeme to tam. Jo, jinak mě teda fascinuje Vaše místo svatby. ;-)
Odpovědět
@olusenka fascinuje místo svatby? =-) :-D Jinak moc díky za typ =)
Odpovědět
Profilova fotka
Jižní Morava - Café Fara Klentnice nebo hotel Beatrice v Prušánkách.
Odpovědět
@jemssinka Buchlov, Buchlovice, Velehrad, Modrá, Luhačovice. Nádherný kraj. A nebo pokud jste "horské" typy, tak Bílé Karpaty (Lopeník a okolí), tam je nádherně :)
Odpovědět
my máme vybranou Pálavu u Kapličky :)
Odpovědět
@duckie ta Café Fara Klentnice mě teda úplně ohromila! zkusím odpoledne navrhnout doma =) a děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
@snajpr Mockrát díkyy... akorát hlavně to ubytování sehnat =/ my jsme se bavili sehnat dovču po svatbě last minute do ciziny, ale dost teď uvažujeme protože milujeme Moravu, tak že klidně tam! Je nám tam moc fajn :D a pak mě napadly Beskydy já tam jezdila na tábory a je tam úžasná příroda, ale bez partnera ten tam ještě se mnou nikdy nebyl a dá se říct je to asi už jediná oblast po ČR ke jsme spolu nebyli =)
Odpovědět
@emi22 Tam jsme byli minuly rok na dovče ne tady ubytovaní, ale jako půl denní výlet.... úžasné místo,a le chtěla jsem něco lepšího na ubytování a vše tam mají krásné hlavně se nám líbil ten bazén s výhledem na celou Pálavu, ale ty pokoje nevim no =/ ale rozhodně pro si Moravu užijte je tam úžasně! =)
Odpovědět
Profilova fotka
@jemssinka Ale nevím, jestli seženete ještě volný pokoj. Je to malinký a poměrně oblíbený....
Odpovědět
@jemssinka my byli kdysi v hotelu Horal, ale nevím v jakém stavu je teď. Jinak krásný je Green Inn Hotel u Ostravice, v srdci Beskyd, vedle příroda a celkově kolem Ostravice je nááádherně. A nebo pokud chcete i relax, ve Val-Mezu je wellness hotel, prý moc dobrý. Víc asi neporadím, my sme spíš na horské chaty :)
Odpovědět
@duckie zkusíme ... vím, že je to na poslední chvíli =)
Odpovědět
@snajpr hned mrknu děkuji =)
Odpovědět
sumava- dobra chata na zadove.. spokojenost. super vychozi bod na vylety.. z kvildy skoro po rovine na kole az k pramenu vltavy.. miluju sumavu
Odpovědět
Horská Kvilda na Šumavě....Telč, Krumlov... Klentnice není co bývala, předraženo, komerční...znám tam začátky a nedá se to srovnat s tím, jak je to nyní
Odpovědět
Profilova fotka
@jemssinka My si zamilovali kraj v okolí Hukvald, Ostravice, Frýdek-Místek, atd. Typ na ubytování nemám, jezdíme tam do jedné chatky u lesa :-)
Odpovědět
já mám ráda Sporthotel Zátoň - super wellness
Odpovědět
jsem si normálně uvědomila, že už před rokem mě naprosto ohromil penzion Ovečka v Beskydech. Dnes to navrhnu doma a popř hned zavolám =)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
A my se ted zamilovali do uplne noveho penzionu s virivkou a saunou a cenou za ubytko s kuchynkou za 350,-/os/noc - www.penzionurybnicku.cz - Jeseníky :-)
Odpovědět
@jemssinka jo jo, přesně tak. Zaujalo mě to hned. Máme tam chatu, a mamčina strana rodiny odtamtud pochází. To budete mít doma na zahradě, ten obřad? nebo jen nějakou zahradní párty a obřad jinde? Příp. do IP? tato diskuze na to určená koukám vlastně není.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli by to stacilo na svatební cestu, ale co můžu za poslední dva roky doporučit- Beskydy- http://www.ubytovani-dolni-becva.cz/ Třeboň - http://www.trebonusadek.cz/ Mikulov - http://www.turold-mikulov.cz/pension
Odpovědět
Profilova fotka
@jemssinka hodně hotelů a penzionu je ve Velkých Karlovicích ;-)
Odpovědět
@setmi ahojky... moc díky za rady, my už možná máme vybráno jdu to dnes obvolat =)
Odpovědět
Tak mám radost děvčata moc díky i za rady rozhodně jsem alespoň jednu využila =) nejdříve jedeme Kurdějov http://http://www.hotelkurdejov.cz// poté přejedeme do Café FARA =)http://www.cafefara.cz/ a na posledy do Beskyd do penzionu http://www.penzionovecka.cz/ Možná ještě pouvažujeme o jednom pobytu uvidíme =) už začínáme dávat dohromady aktivity... koupání, rafty, koně..... Máme vše s balíčkama tím pádem tam jsou i masáže bowling, wellness ... budeme rozhodně výletovat, nejsme žádní peciválové =) myslím, že bude NAŠE "aktivní" svatební cesta dle našich snů =) u Moře toho máme nacestováno až až a válení se u pláže mě rozhodně nebaví a Čechy jsou rozhodně krásné! Jen člověk nesmí sedět doma a musí objevovat krásná místa našeho státu =) Moc děkuji za rady všech a těm kteří mají svatbu před sebou i za sebou přeji hodně štěstí ve společném životě =)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?