Svatební cesta. Plánujete nějakou?

Profilova fotka
Ahoj holky, plánujete nějakou svatební cestu??? My ano, měsíc po svatbě letíme do Řecka, už se moc těším, jak vypnu mozek :-) .
Odpovědět
1
2
15
Profilova fotka
Ahoj, my bohužel ne, budeme rádi, když finančně utáhneme svatbu a tak. Navíc jsme z vesnice, tady nikdo na svat. cestu nejezdí, maximálně když jedou po roku na dovolenou, tak se řekne, že je to opožděná svat. cesta. Není to tu bohužel ještě tak zažitý. No uvidíme
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsme se o svatební cestě už bavili. Ale protože chytáme svatbu velkou asi nám už moc peněz nezůstane. I když možná něco vybereme...bydíme s přítelem spolu, máme úplně zařízenou domácnost, takže jsme se dohodli, že místo svatebních darů budeme chtít penízky :-).
Odpovědět
Mně přijde hezký hned po svatbě někam vyrazit - i třeba jen k rybníku na dva dny ;))) My pojedem hned den po svatbě do Jeseníků - sice jen na naší chaloupku, ale už se těším, jak si ten týden užijeme. A taková ta "opravdová" svatební cesta nás čeká později -asi pojedeme na silvestra navštívit kamarády do JARu.
Odpovědět
ahoj ja si myslim,ze svatebni cesta patri k svatbe jako takove.clovek potrebuje po svatbe vypnout a odreagovat se.nejlepsi je hned po svateb,ale vetsinou si chce clovek udelat jeste cas na zarizovani a nakupovani veci na sv.cestu,tak to odlozi.my jsme hned po svatbe jeli do hotylku a za mesic tedy uz necely udjizdime do egypta,uz se nemuzu dockat
Odpovědět
ahojky, my jedeme 3 dny po svatbe na 12 dni do Turecka, uz se moc tesim, jak si odpocinu a uzijeme si to.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím,že je fajn si po svatbě dopřát nějakou tu společnou dovču a odpočinout si po předsvatební hektice. Těším se,jak budeme spolu a všechno v klidu probereme,jinak pořád makáme,tak proč si jednou za rok neužít :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšela jsem, že je problém s cestováním do zahraničí hned po svatbě :-o - pas je na jméno za svobodna, takže vlastně neplatný. Než vystaví matrika oddací list, pak nová občanka, pas - je to docela honička, a trvá to nejmíň měsíc??? Nebo bych se toho neměla bát??
Odpovědět
Emko myslim, ze nikdo ti nebude delat problemy, protoze to ze ses vdala nikdo nevi. Nez to vystavi matrika, tak muzes byt davno z dovolene doma, takze bych se nebala. My se chceme uz na svatebni ceste zacit pokouset o mimco, tak to bude celkove takovy zajimavy :-)
Odpovědět
Ahoj.My svatební cestu plánujeme :-) .Jedeme asi 5 dní po svatbě do Cannes.Pojedu na starý pas.V cestovce mi řekli že to není problém.Důležité je aby bylo vše zařízeno na jedno jméno,abych si třeba zájezd nezařídila na příjmení staré(hlavně kvůli pojištění)a pas neměla už s novým jménem. :-D
Odpovědět
ahojky,my jedeme mesic po svatbe a tkay jedu na stary pas.nejak to enresim,v cestovce mi rekli,at si vsechno vyridim tedy krome pasu,ze ten si zmenim az po prijezdu.tak ze se opravdu toho nebojte,nikdo na celnici nevi,ze jste se vdali,no a kdyby uz uplne nahodou na to prisli,tak si beru pro jistotu oddaci list,aby mi opravdu verili ze jsem to byla ja za svobodna
Odpovědět
Ahoj, nejsem z vaší diskuze, ale: včera jsme byli na matrice a ptala jsem se tam na pas, protože na dovču jedeme cca 3 týdny po svatbě. Paní povídala, že není problém jet na starý, že tam stejně není napsáno - svobodná/vdaná, de facto nic se neměnilo ... řekla. Jinak by se to muselo měnit i v cestovce a tam jsou za to i nějaký poplatky ...prostě zbytečná komplikace, když se to dá v klidu vyřídit potom.
Odpovědět
Profilova fotka
Už jsem klidná, my jedeme na svatebku 14 po svatbě a chci jet na starý pas + oddací list, kdyby náhodou byl nějaký problém. Tak jsem ráda, že to tak nebudu dělat sama. Raskynko, ať se vám v Egyptě líbí. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsemjiž skoro rok vdaná paní, ale na svatební cestu, ač jsme ji neplánovali jsme nakonec vyrazili a bylo to báječné, nádherné a plné lásky a sluníčka. Svat. cestu doporučuji ať k moři, či do Alp nebo k Máchovu jezeru - budete zkrátka samotinký a krásně si jeden druhého vychutnáte. Nyní na přesně den se chystám na dovolenou do Chorvatska - výhra v soutěži......a věřte že se šíleně těšíme a říkáme tomu naše druhá Svatební Cesta.....:)
Odpovědět
:-) A satrý pas vůůůůůůbec nevadí, nikdo přece neví, že jste manželé a v cest. kanceláři Vám pokaz vystavý na dívčí jméno, takže žádnou starost budoucí nevěstinky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Mno, tak jak koukám, všechny máte pas a pojedete na starý. Já mám pas propadlý, tak když to spočítám, tak je to 8 dní oddací list, měsíc občanka a měsíc pas. Bereme se 10.9., takže to vychází vyrazit nejdřív na konci října, spíš listopad :-| . Tak nevím, co s tím. Doporučíte mi něco? S mým nastávajícím jsme v zahraničí nikdy spolu nebyli, tak bychom celkem rádi někam k moři, prostě něco trochu kýčovitého. Ale nemáme s tím zkušenosti, takže opravdu nevíme kam, kde by bylo teplo, palmy... a nestálo to majlant 8-)
Odpovědět
Drobku, zkuste se dohodnout s nějakou cestovkou, jak se to dělá v těchto případech.Každopádně si myslím, že by to nějak šlo, abyste jeli hned po svatbě.Jinak oni vám hned po obřadu dají takovou kartičku a z občanky odstřihnou roh.Tak, kdyby jste tu výměnu nechali až po svat.cestě, nic by se nestalo.Ale určitě si zavolej do cestovky, tam to musejí vědět.Jinak v tom říjnu určitě seženete něco, kde bude ještě sluníčko.Vemte si katalog z cestovky a tam jsou teploty v daných krajích.Možná Egypt, Tunisko, Kanárské ostrovy, že by nebyly marné a cenově také přijatelné.Kolem 10tis, že by se dal sehnat nějaký zájezd.
Odpovědět
Holky, těm, které vyrážíte na svatebku, tiše závidím ;-) my svatební cestu neplánujeme - svatba nás finančně vydundá a hlavně ještě dozařizujeme domeček, tak chceme vyrazit až napřesrok. Nicméně chceme během prázdnin vyrazit na pár dní z města, ale svatební cesta tomu říkat nebudeme, tu si vychutnáme až příští rok někde na pláži. Dostali jsme od známých tip pronajmout si den po svatbě pokoj v hotýlku a v klidu si vychutnat první manželský den, takže to tak uděláme. Aspoň něco :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, me jedeme na svatebni cestu tyden po svatbe do Dominikansky republiky. Neni problem jet na stary pas pokud uz je zazadano o novy takze to je vpohode. Ten stary se vlastne odevzda az ten novy je vyrizeny. ;-) Jen si musite dat pozor aby jste v cestovce nahlasili to jmeno pod kterym pojedete. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Take zavidim tem, co se chystaji k mori :-) Nikdy jsem tam nebyla a v nejblizsi dobe nebudu :-( Na svatebni cestu jedeme s tchyni na Slovensko, abych poznala zbytek rodiny, se kterou jsem jeste nemela tu cest. Poprejte mi dostatek trpelivosti :-))
Odpovědět
Teda ene, tak to ti přeju pevné nervy, at to zvládnes!Svatební cesta s tchýní zní zajímavě!
Odpovědět
Profilova fotka
A nejzajimavejsi na tom je, ze jsem to sama navrhla a s tchyni se nejak nemuzu snest - ne moc dlouho.. Takova zkouska ohnem :-D
Odpovědět
všem nevěstinkám, kterým finance po svatbě nebudou přebývat, tak jako nám, zkuste stránky www. chorvatsko.cz a soutěž Jadran 10x jinak. Vyhrála jsem nám svatební cestu, takže vyrážíme tři dny po svatbě, už se nemůžeme dočkat. Tak hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
kojalo: tiše závidím :-(
Odpovědět
ahoj holky, my vyrážíme na svatební cestu 3 dny po svatbě. Jedu samozřejmě na starý pas, protože bych musela zaplatit poplatky v cestovce. Jinak vyrážíme do Tunisu. I když nevím, jestli je to takhle brzy to nejlepší, protože takhle máme starosti dvoje. No, snad to nějak zvládnem. :-)
Odpovědět
ahoj holky, my také nakonec letíme do Tunisu.Také tři dny po svatbě a myslím, že na to sbalení je to akorát.Nevím, na co se mám těšit dřív.a na co mám být víc nervozní :-D Oba si to tam chceme pořádně užít, žádný lážo plážo...takže jsme vybrali zájezd s množstvím sportovního vyžití a snad to bude stát za to. I když včera jsem na mojasvadba.sk četla, že je v Tunisu špína a bordel...My letíme na Hammamet, tak věřím, že tam to bude dobrý... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ještěrko neboj, špína je všude v arabském světě, ale jen venku, na ulici. Hotely jsou čisťoučké a služby daleko lepší než v Evropě. To platí i o Egyptě. A hlavně - za ty peníze, co za to dáte je daleko víc služeb, jídla a "luxusu" než kdybyste za to samé letěli do Řecka. Fakt se to nedá s Evropou srovnat, tak se těš! :-) My snad (pokud to vyjde) poletíme taky na nějakou svatebku, asi taky tři dny po svatbě, kamarádka co dělá v cestovce nám pohlídá last minute, přítel chce něco vyjímečného, když je to svatební cesta, takže zatím jsme se nadchli pro Seyschely a Dominiku. Ale nakonec se uvidí, na to vůbec zbydou po svatbě peníze, ale plánovat a snít můžeme. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My se na svatební cestu už teď moc těšíme :-) kam to bude ještě nevíme. Snad vyjde Tunis (já už tam byla, ale klidně si to zopakuju) nebo Egypt. Pojedeme až v září nebo v říjnu, takže někam aby bylo ještě teplíčko :-) Holky, nevíte někdo - je do Egypta potřeba vízum??
Odpovědět
Profilova fotka
Emko vízum do Egypta potřeba je, ale není to takové to klasické, jen na letišti po příletu se všichni nahrnou k pokladně, kde myslím že za 45 USD koupíš jakoby kolek, nalepíš ho do pasu a když projdeš celní kontrolou, tak ti ho orazítkují. To je všechno. ;-) Podobné je to i v Turecku.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju, takže to nebude problém :-) Holky, mě už to zas chytá....já se tak těšim :-D Je zajímavý, že mám takovýhle stavy jen občas, ale pak to stojí za to - prý se mnou není rozumná řeč
Odpovědět
Jé holky vy se máte. My se brali posledního dubna, ale protože jsem byla těsně před zkouškovým obdobím,tak jsme svatební cestu posunuli na léto, jenže teď jsem našla výbornou novou práci s nástupem 30.6., takže se to zas o tři měsíce odsouvá, protože ve zkušební době mi asi dovču nedají. Takže snad v říjnu :-(
Odpovědět
1
2
15
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?