Svatební cesta na Zakynthos. Byla jste tam některá?

Profilova fotka
Ahoj holky, tak už na 99% jsme rozhodnutí pro svatební cestu do Řecka - na Zakynthos a zatím to vypadá na oblast kolem města Laganas, kde jsou obří želvy Caretta - Caretta, ale pláže tam vypadají krásně. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá byla na Zakynthosu, jak se vám tam líbilo, na kterým místě,......díky za všechny odpovědi ;-)
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
Ahoj ja tam letim v patek do oblasti Vassilikos tak ti pak dam vedet jinak doporucuju si precist nejaky webovky o ostrove. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my letime 23.8 sem: http://www.blue-style.cz/2007/hotel.p...
Odpovědět
Profilova fotka
my letime sem www.belvederezante.com a jen doufam ze tam nekde pobliz nehori :-p volali jsme do cestovky a na Zante hori ale prej v nejaky neobydleny oblasti a je to pod kontrolou tak snad je to pravda :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,ja tam byla (to uz je dyl) s rodicema a bylo to náádherny.Pak tam jeste byli rodice sami a prave byli v Laganas a s zelvama se koupali...vrele doporucuju!
Odpovědět
Profilova fotka
muchi,to je nadhera....
Odpovědět
muchomirka:to vypadá nádherně.Můžu se tě zeptat,na kolik vás to výjde a jak je to tam s jídlem?
Odpovědět
Profilova fotka
Luci IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo vzpada to dobre ale uvidime znam moc dobre jak to ty hajzlici umej krasne nafotit a pak to stoji treba vedle nejakz hruzy a tak :-D :-D :-D dam pak vedet ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, téda to vám závidím takovou krásnou cestičku. Mi byli v Zakynthos asi před třemi lety a byla to nádhera uplně balada, byli jsme v městě Laganas a hotelu Athina, pokud si dobře vzpomínám. Takže si to krásně užijte ;-)
Odpovědět
Ahoj, přímo v Laganas jsme byli vloni v květnu, byl to začátek sezóny, takže tam ještě nebylo moc turistů, zato želvy už jo - to je úplně kouzelnej zážitek, potkat je v moři. Bydleli jsme v hotelu Janno Beach hned na pláži (prodává Blue Style - se snídaní) a byli jsme moc spokojení, pláž je pozvolná písečná a hodně dlouhá, na ostrově je ale spousta krásnějších míst, takže určitě doporučuju pujčit si tam auto a co je ještě lepší, jet lodí kolem celého ostrova (ale opravdu kolem, některé české cestovky nabízejí jenom cestu po východním pobřeží na sever k pláži Navagio (kouzelná) a stejnou cestou zpět) - tím ale přijdete o nádherné západní pobřeží s bílými skalami a tyrkysovou vodou.... Laganas musí být v sezóně hodně rušné místo, je to tam samý bar, restaurace a diskotéka (v květnu ale prázdné), takže je s tím třeba počítat.... Jinak zakynthos rozhodně doporučuju!!! Všechno o řecku se dá najít na recko.name.cz. Přeju krásnou dovolenou, hned bych jela znova :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, jak je to tam s cenama v restauracich a tak??
Odpovědět
Co si pamatuju, tak jídlo bylo tak od 6-7 euro za porci a výš, pivo obvykle okolo 2 eur (v obchodě v lahvi cca 1 eur) a víno podobně (lahev vína v obchodě začínala na 2,5 eurech) - tohle jsou ceny z loňského května. My jsme si tam hodně připravovali saláty, ceny za zeleninu si moc nepamatuju, ale byla vyšší než tady, za ovoce hodně vyšší (a kupodivu ani nebylo moc hezké), chleba jsme tam kupovali v pekařství za 0,60 - tmavý chléb jako se peče tady, jinak všude měly takovéty světlé veky - taky cca 0,60... potraviny jsou tam celkově dražší, ale přesně si to nepamatuju - stejně to koupíte, když to potřebujete :o) Půjčení auta stálo od 20 eur na den, skůtru asi 8 Letos jsme byli na Rhodu a ve srovnání s ním byl Zakynthos levnější, alespoň v jídle. Opravdu ještě jednou doporučuju stránky recko.name.cz, je tam všechno o řecku, stejně jako tady o svatbách :-D
Odpovědět
Článek se načítá
marcelllka - Je ta adresa správná, nějak mi to nefunguje :-(
Odpovědět
Profilova fotka
marcellko, dekuji za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi -jéééé, přesně v tom hotelu, kam letíte jsme byli loni v září, tam mě miláček požádal o ruku x-) Je to nej nej hotel v Tsilivi! Dohodněte se s delegátkou hned cestou autobusem, aby Vám zařídila šikovný pokoj s výhledem na moře, jinak Vás šoupnou do přízemí s výhledem do ulice. Miláček tehdy udělal oči a koukali jsme přímo na hladinu mořskou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Silente dekuju moc, to je super, prave jsem se bala, ze bychom vyhled nemeli.....ja klidne podplatim recepcniho,je mi to jedno....budem rikat, ze jsme novomanzelove a dostaneme urco ten nejhezci
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji pokoj 111, to byl ten náš ;-) Zítra písnu víc, teď musím vařit véééču ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
silente, dobrou chut a diky..zitra budu cekat s cim prijdes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky. Tak na Zakynthu jsme byli teď v červenci a bylo to nádherné. Bydleli jsme v Laganas, v hotelu Anastasia Beach. Naprostá spokojenost. x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
teda, cim vic to ctu, tim vic se tesim
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, těš se:-)Byli jsme poprvé v Řecku a jsme nadšení. Jen jedna věc nebyla příjemná a to bouračka na čtyřkolce.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to by muz urcite rad jel, ale ja to snad umim, tak se snad nevybourame
Odpovědět
Omlouvám se, tu adresu jsem napsala špatně, je to www.recko.name (na konci neni cz a já to napsala bez www na začátku) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
můj muž to taky umí, ale cesta byla hnusná :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ok, prectu si to zitra...
Odpovědět
Profilova fotka
a taky je pěkná stránka www.zanteisland.com
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja na Zakynthosu byla ted v cervnu pozadana o ruku:))) Je to nadherny ostrov, velice doporucuji, prijemni lide, vyborne jidlo.... Zelvicky nejspis neuvidite, ale vylet na ostrov Caretta-Caretta stoji za to. Je tam krasna mala plaz a plno kouzelnych jeskyni. Doporucuji vylet do zatoky se stroskotanou lodi, ktera pasovala cigarety. Lepsi je tento vylet nekupovat pres delegata, ale ve meste. Nabidky jsou na kazdem rohu a minimalne o polovinu levnejsi. Jinak k tem zelvickam. Na plaz v Laganas vas tak do 7 hod nepusti. Sbiraji tam vajicka a zakryvaji stopy po zelvickach. Je mozne je videt jedine tam a brzo rano, ale nepusti vas tam. Rozdhodne tam jedte, je to velice romanticky a pratelsky ostrov... Super je si jeste pujcit na par dni auto a ostrov projet. Je malinkaty, takze to stihnete behem dvou dnu. Je tam mnoho mist, ktere stoji za to videt...kdyby by jsi mela zajem, poslu nazvy mest. Jinak jeste pozor na dopravu. Zadne znacky tam nejsou a prednost ma ten, kdo ma vetsi auto :))))
Odpovědět
My byly na Zakyntosu asi před 32 roky a byla to ta nejkrásnější dovolená. Super průvodkyně, která poradila kde co sehnat a kam se podívat. Určitě doporučuji modré jeskyně, je to paráda. My byla v městečku Tscivili
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme tam byli s manželem před pěti lety na naší první společné dovolené. Byli jsem přímo v Laganas a želvičky jsme také viděli. Chodili jsme až na pláž, kde hnízdili (byla trochu opodál a nesměly se tam zabodávat slunečníky právě kvůli těm želvím hnízdům) a bylo to super. Akorát moře je tam mělčí, člověk si musí trochu popojít, když si chce zaplavat, ale je nádherně čisťounké. Bydleli jsme ve vile se šesti apartmány, na jídlo jsme chodili do taveren, které jsme si v průběhu dne vytipovali ;-) Příští rok se tam chystáme už i s malým drobečkem znovu. Právě díky tomu klidnému a mělkému moři nám to příjde jako ideální dovča s malým děckem. Aktuální ceny neznám, ale vím, že byly v únosné míře - vyloženě jsme si debužírovali vždy s výborným vínkem ;-)
Odpovědět
Muchomirka, mohu poprosit taky do IP?
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?