Svatební cesta na Slovensko. Zkuste mi dát pár typů

Profilova fotka
Holky moje slovenský... já bych tak hrozně moc tam k vám... i můj miláček... vlastně už jsme tam plánovali několikrát dovolenou, ale nikdy to nevyšlo... a tak jsme si řekli, že by bylo príma... naplánovat si na Slovensko svatební cestu... jenomže... Slovensko je tak velké... a určitě krásné... a já... byla sem jen dvakrát v Bratislavě... hrůza... :-S stydím se... a hlavně je mi to hrozně líto... vždycky jsme nakonec zůstali tady u nás... ono je nakonec všude krásně... když se člověk umí koukat kolem sebe... že?! :-D Ale teď bychom chtěli opravdu pár rad... zkuste mi dát pár typů... nemůžeme jet na dlouho... (pracovní závazky... a taky tak trochu penízky...) však to znáte ;-) ... žádné předražené hotely... ale určitě zase nechceme spát pod stanem... prostě si to chceme užít, aby bylo na co vzpomínat... už se těším na vaše rady a tipy... dík moc... Lenka
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Leni, ja este tiez neviem kam pojdeme na svadobnu cestu, ale moj sef nadavno zobral svoju manzelku do kastiela v Beladiciach pri Nitre a vraj tam bolo uzasne. www adresu ti posielam do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za první tip... hned to jdu zkouknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
skus pozriet sem,mozno ta nieco zaujme:http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=176&vSearchOffset=0&q=cesko-slovenska+svadobna+cesta
Odpovědět
Profilova fotka
kuji... moc zajímají... určitě to pročtu... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
v Betliari je super, Cerveny klastor - nadhera, Pieniny - prekrasna priroda, okolie a rozne kupele/lazne. Kontakty vsak nemam, tak skus na nete cz klasicky zoznam.sk sa k tomu postupne dopracujes. Zalezi teda, ci chcete poznavat prirodu, alebo sa zabavit, alebo si oddychnut a zrelaxovat ... az vsetko dohromady - tak myslim tie kupele. My nemozeme ist na svadobnu cestu, pretoze nam nezvysia dni na dovolenku, tak pojdeme do kupelov na predlzeny vikend. :-) papapa
Odpovědět
lenkanemeckova,posielam IP.
Odpovědět
Profilova fotka
poslala som ti IP
Odpovědět
Profilova fotka
saska... nic mi nepřišlo... zkus to ještě jednúc... díky... těším se... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeeeej ja som to omylom poslala ame, ame prepac ;-)
Odpovědět
Skús Rajecké Teplice. Je tam krásne
Odpovědět
Ahoj, nase svatebni cesta mela byt puvodne do Vysokych Tater na Solisko. Je tam skvely lazensky dum, ktery za skvelou cenu nabidne 5 noci, s romantickou veceri, masazema, bazenem a sampanem jen pro Vas uz v cene... Skoda, ze nam to nevyslo...
Odpovědět
co tak Slovensky raj? je tam nadherne po cely rok... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, my se s kamaráda chystáme, že by jsme vyrazili do Mederu na termální lázně. Takže na regeneračku super. Plno našich známých tam bylo a byly max. spokojený.
Odpovědět
ahojda, ten muj mi od zacatku co se zname slibuje zamek Bojnice! takze tam pojedem po svatbe, hura. uz se mooc tesiiim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My 4dny po svatbě odjíždíme do Velkého Mederu.Už máme zamluvený hezký penzion s nádherným nadstandartním apartmánem jako novomanželské apartmá jako stvořené.100m od termálních lázní za úžasnou cenu.Fakt se těšíme už teď.
Odpovědět
Ahoj, my se včera ze svatební cesty ze Slovenska vrátili. Byli jsme nejdřív v oblasti Liptova, spali jsem v úžasném penzionu Fontána v Bešeňové, ten můžu vřele doporučit.V okolí je spousta turistických cílů, termální koupaliště, užili jsme si koupání, turistiky, navštívili jsme i keltské sídliště blízko Bešeňové-také super výlet. Pak jsme přejeli na jih, nikdy jsem nebyla v Bratislavě, tak jsme ji obhlédli, navštívili jsme i Gabčíkovo, prostě natankovali jsme plnou a jezdili po různých cílech, co nás zrovna zaujalo. Jinak doporučuju i Slovenský ráj, byli jsme tam předloni, stojí to za to.
Odpovědět
Profilova fotka
A co tak Banska Stiavnica a okolie? my sme boli tam a je tam krasne, mozem doporucit aj skvely penzion priamo v centre, cez IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Ach jo... tak jak na to koukám... tak bychom na tu svatebku potřebovali tak dva měsíce :-D ... no ale stejně moc děkuji... určitě něco vyberem... a třeba pak budem jezdit na slovensko pravidelně... a postupně ho mapovat ;-) ... sestřička.mata... měla bys nějakou tu wwwadresku na ten penzion ve Velkém Maderu??? (teda jestli to skloňuji dobře...)
Odpovědět
Ahoj my sme boli na svadobnej ceste tiez na slovensku ale v Tatrach a bolo to super,aj ked sme mali kusa kosu.A vyberali sme si hotel kde vlastne nebolo vsetko drahe ale zasa ani zeby sme sa tam zel citili.A nestalo nas to vela.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj lenka, my tiez nejdeme na svadobnu cestu do zahranica, ale pojdeme na oravu :-) s priatelom sme tam boli aj minuly roka bolo uplne super...byvali sme knkretne v dedinke Brezovica-jedna rodina ma pristavbu pri rodinnom dome-prenajimaju to tam pocas celeho roka, bez ohladu na to ci chces tam byt jednu noc, tyzden , dva...a cena za jednu noc je cca 170,-Sk.mas to pekne zariadene, vsetko je tam super, aj prostredie :-) ak chces napis do IP, dam ti kontakt
Odpovědět
my sme boli vo Velkom Medery, je tam termalne kupalisko, nieco ako podhajska, v tej vode su vselijake minerali, alergiu som z tej vody nedostala velmi sa mi tam pacilo.....ale tiez by som chcela ist do Slovenskeho Raja.......ze tam je krasne
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ked si chcem oddychnut, vzdy idem do Vrátnej (pri Terchovej), je tam moznost super turistiky pre nárocnejsich (doporucujem krasne Horne Diery) aj menej zdatnych. Penzionov aj hotelov je naokolo dost, no neviem ziaden doporucit, lebo my tam mame chatu a teda ubytovanie nepotrebujeme. Ale krasna priroda, v Terchovej muzeum, proste pohoda lesna.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
zdravím slovenské nevěsty! potřebuji poradit - s přítelem jsme si na svatební cestu rezervovali hotel kontakt, který je blízko popradu. je tam někde blízko nějaké pěkné koupání? spíš přírodní, chlorované bazény moc nemusíme ;-) budu ráda za každý tip, předem díky.
Odpovědět
Profilova fotka
hmm viem akurat ze v poprade je dobry aquapark, aquacity poprad
Odpovědět
Profilova fotka
ikarkulka mozete ist napriklad do Vysnych Ruzbach alebo do Vrbova (v prvom pripade studena voda a v druhom tepla) ;-) ale su to bazeny aj tak :-| alebo sa preveziete par km a pojdete sa okupat na Lipt. Maru, je sice studena, ale v prieskume patrila k priehradam s najcistejsou vodou :-) alebo potom este Dedinky. Pozrite mapu x-)
Odpovědět
leishmania, sampo - moc děkuji. na liptovské mare jsme byli na svojí první společné dovolené ;-) bylo tam nádherně. ale mám pocit, že je to trošku daleko od popradu (i když je fakt, že když jsme byli na té mare, tak jsme jeli na výlet do popradu a na štrbské pleso...) dedinky - to mi nic neříká, jdu to prozkoumat a ještě jednou díky!
Odpovědět
ja by som asi zvolila Tatry, tam mate blizko Aquapark, vylet do PP na nakupy, alebo potom nejake kupelne mestecko. Dedinky podla nie su nic moc, tak na jeden den fajn ale co potom.
Odpovědět
ja by som sla do tatier. tam je v podstate vsetko, aj rekreacia pri vode (tatralandia, besenova, aquacity poprad) aj tury. urcite by som si pozrelaa dake tie jaskyne, tie my vzdy fascinovali.... inak ak nechcete ist daleko a nie az tak na dlho, tak odporucam Podhajsku. skvele sme sa tam vycapotali a povyhrievali v tej fajnej teplej vodicke:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
lenuliiina • Dnes o 08:19 Ahoj, neměl byste někdo tip na pěkné ubytování ve Slovenském ráji?Může to být klidně i dražší, chceme na svatební cestu trochu luxus..:-) Uvítám i tip na něco zajímavého k vidění..divadlo, ap... Nemusí to být nutně Slovenský ráj, ale nějaké Slovensko bychom chtěli....ve Vysokých Tatrách už jsme byli, tam se možná stavíme tak na 2-3 dny na nějakou tůru.. Díky moc. Lenka
Odpovědět
lenuliiina, my sme boli tento rok v Jasnej v Demanovskej doline pri Liptovskom Mikulasi. Priamo v Jasnej je Vrbicke pleso, nadherne. daju sa robit rozne tury, vystup na chopok, prip. lanovka na chopok, demanovske jaskyne su blizko, hlavne demanovska jaskyna slobody stoji za to. blizko je termalne kupalisko besenova, aquapark tatralandia, kde napr. v takej restauracii /zvonku zlta/ robia fantasticke bryndzove halusky. da sa urobit vylet do vlkolinca, ktory je zapisany v zozname unesco ako kulturna pamiatka, vo svatom krizi je dreveny artikularny kostolik. opacnym smerom, smerom na podbanske je muzeum liptovskej dediny v pribyline, ak je pekne pocasie, je to uzasna prechadzka, je tam take jazierko, tam je nadherne. da sa urobit aj vystup na krivan. pripadne sa da ist do vysokych tatier. my sme si tak urobili vylet na strbske pleso, odkial sme sa vybrali na turu na popradske pleso... dokonca sa z jasnej da ist do polskej jablonky /v stredu/, resp. noveho targu /strvrtok/ na trhy. jasna je uzasna, je tam mnozstvo hotelov, myslim, ze by ste si urcite vybrali ten "svoj". ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?