Svatební cesta na sever (Island...). Máte zkušenost?

Profilova fotka
Byl jste tam někdo? Kde?
Odpovědět
Profilova fotka
Sunny, myslim, ze je tam krasne. Zrovna ted je tam muj manzel se svagrem, jeli na 12 dni do Helsinek, Osla a Reykiaviku, vim, ze se jim cesta hrozne libila a ze si ji moc uzili. Napr. Kodan, kde byli spolu pred par lety, je nadchla, tentokrat byli uplne u vytrzeni z Bergenu v Norsku a z prirody kolem nich. Reykiavik se jim take libi, dnes se jeli podivat na blue lagoon a na sopecne prameny. Myslim, ze Skandinavie je nadherna a urcite by za navstevu stala - i pro takovouto udalost jakou je svatebni cesta. Clovek v sobe jen musi mit dobrodruzneho ducha a necitit se nejlepe na plazi. To pak muze byt zklamany. Hodne stesti!
Odpovědět
Profilova fotka
czjana: jojo, právě, že mě nebaví jen ležet a spalovat se na pláži. Tak nás napadlo, že pojedem na sever. No, ale ještě uvidíme ;-) Moc děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj sunny, my se minuly tyden vratili z cesty po dansku, svedsku a norska. Jednim slovem paraaaaaaaaaaada. Jsou to definitivne aktivni prazdniny, my lezli po ledovcich, po horach, kajaky atd. Jedine co nam trochu nevyslo bylo pocasi, to nic moc. Takze bych doporucovala poradnou outdoor vybavu a byt pripraveni na dest.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
a je nějaké období, kdy tam raději nejezdit, nebo je to na islandu jedno:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme taky byli na svatební cestě na severu. V Norsku a na Špicerkách. Je tám nádherně, ale draho. A byla dost zima. Ale chceme se tam zase vrátit, protože se nám tam fakt líbilo a za 3 týdny jsme stihli vidět jen malý kousek z té nádherné země. Hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?