Svatební cesta na Mauricius s cestovkou Travel&Business

Ahoj holky, byl nebo chystá se někdo z vás na svatebku na Mauricius? My bysme chtěli je t s cestovkou Travel & Busuness centre (webovky.svatba v ráji.cz). Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s touto cestovkou či konkrétním místem Díky Pinky
Odpovědět
1
2
17
Profilova fotka
ahoj.my se možná na Muricius chystáme, ale ještě se budeme rozhodovat na poslední chvíli...Dobré zájezdy má rudolf reisen(nevím, jestli se to tak píše) ;-)
Odpovědět
Ahojky, my byli na svatbeni ceste na Mauritiu, jeli jsme s Rudolf Reisen, je tot am paradni, urcite doporucuju... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Jeden kamarad se tam tedka chysta v cervnu na obrad ve dvou se svou pritelkyni. Jsou pro to 100% rozhodli a nateseni i co se tyce sluzeb cestovky. Jendou taky pres ty svatby v raji...... Akorat si prelozil a overil pas a rodny list. Jdete do toho :o)
Odpovědět
Ahojky, my jsme tam na svatební cestě byli... Bylo to supéér !!! nic krásnějšího jsem zatím neviděla... Nejeli jsme , ale se žádnou cestovkou.. Jeli jsme na vlastní pěst... měli jsme ubytko domluvený přes internet a letenky jsme koupili taky přes internet.. letěli jsme z Mnichova... Byla to nádhera... Závidím Vám, že to máte před sebou ;-) ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já jsem tam byla, ne na svatební cestě, ale na dovolené a musím říct, že pro svatbu nebo svatební cestu je to nádhera. Romantické procházky po dlouhým plážích. DOPORUČUJI, kdo nemá nouzi o peníze hned tam vyražte!!! SUPER místo !!! Hned bych jela. Linda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a je tam co k vidění??nebudeme se třeba po 5 dnech nudit??Třeba blbá otázka, ale já fakt nevím. Já bych klidně svatebku proflákala, ale přítel je dost aktivní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já upřímně musím říct, že kromě procházek po plážích, se dá jezdit na kolech, krásné je hl.město Port Louis, kde je poštovní muzeum ( je tam k vidění pošt.známka modrý mauritius).Super na nakupování je tam levné oblečení a nádherné trhy je město Grand Baie. Dále také muzeum lodí (miniatur).Nádherná je taky botanická zahrada kde jsou i zvířátka nádherné vůně různých tropických květin. Je dobré si tam půjčit auto a projet ostrov křížem krážem. Vážně to stojí za to!! Jo kdyby někdo chtěl mi byli s cestovní kanceláří monoi. Mimo jiné kdo se rád potápí většina hotelů mají kurz potápění kde nejdřív v bazénu naučí základy a pak vás vyvezou do oceánu. A musí to být nádhera já se bála tak smůla. Také tam mají výlety lodí se skleněným dnem kde je vidět moc krásný podmořský svět. Pak je také nádherný osamocený ostrov kam se dostanete člunem I´ll aux cerf (jelení ostrov) dále vodopády Chamarel a Barevná země. Myslím, že je tam toho opravdu dost k vidění. I kdž se jede autem je tam spousty krásných hotelů, u kterých můžete zastavit, přes recepci se projít až na pláž. Musím fakt doporučit!!!!!!! Jo a taky je strašně krásné když Vám ráno i přes den na balkoně-terase příletají ptáčci různých barev. A lehce štěbetají. DOPORUČUJI!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo ještě jsem zapoměla mohu doporučit hotel Marina Resort kde jsme byli hodně spokojení. Jeden z nejluxusnějších a nejdražších hotelů je La Pirogue je to ale fakt nádherný hotel. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to meluzina: prosim te a kde jste si sehnali pres net ubytovani, resp. jake bylo jmeno toho hotelu? my s přítelem taky planujeme nejakou exotiku ale spis na vlastni pest, vic nam to tak vyhovuje. Mauritius se nam moc libil, letenku si clovek zaridi bez problemu, ale to bydleni nevim:-(( dekuji az tip! a holky - meluzina a linda02 - v jakém ročním období jste tam byli? srpen asi neni moc vhodny vzhledem k tomu ze je tam asi obdobi destu nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já jsem tam byla konec září začaátek října a je pravda že se říká, že v období našeho léte jsou tam deště! ;-)
Odpovědět
ahojky, my jsme tam byli v listopadu... když jsme se tam ptali, tak řikali, že je tam celej rok stejně... srážky tam sice jsou ,ale je tak cca 10 minut to jsme zažili taky ... a vůbec to nevadí !! ;-) Jak psala linda02 je tam spoustu, ale opravdu spoustu krásných míst pro navštívení... my jsem chodili hodně do hor .. teda do hor, jejich nejvyší hora je ještě menší než sněžka, ale je to super... vylezli jsme i na jejich nejvyší... Byli jsme tam 15 dní a z toho 8 cestovali po ostrově... Maja - nebydleli jsme v hoteli ale v apartmánu - ubytování manžel našel , když dal do vyhledávače ubytování mauritius, ale nepamatuje si přesně ty www stránky :-| ale teďka jsem jsem mu volala a řikal, že na www.jedu.cz mají taky ubytko ... tak tam třeba budou i kontakty, jinak Ti samozřejmě můžu poslat kontakt na našeho ubyvatele... ale až v pondělí :-(
Odpovědět
ahojky, my tam byli v cervnu a bylo tam super (sem tam sprchnul asi 5 minut destik, ale to bylo spis naosvezeni a procisteni vzduchu), oni tvrdi ze sezonu maji od rijna do brezna... :-) inak myslim, ze linda02 popsala vetsinu tech krasnych mist, co jsou tam k videni...Byli jsme snad vsude, ten ostrov neni velky, takze kdyz si vezmete kola nebo auto tak si to krasne prohlidnete...My se seznamili s hotelovym taxikarem, ktery nas vozil na ty vylety jakdlouho jsme chteli, byl s nami cely den (teda vozil nas cely den, jinak jsme byli sami) a bylo to super...Doporucuju ponorku, je to nadhera a pro hrace golfu jsou tam krasna golfova hriste... :-) My jeli s Rudofl Reisen a leteli jsme z Mnichova...10,5 hodin letu...ale da se to prezit (pro me to bylo priserny, ale zvladnout se to da) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky díky za tipy. Rozhodujem se mezi Dominikánskou a Mauriciem. Ale z vašich příspěvků je zřejmé, že Mauricius je to pravé. My jedem v srpnu, tak uvidíme jaké budeme mít počáso. V cestovce nám řekli, že je tam kolem 25 stupňů a studené moře. Ale my se naštěstí nechceme válet u moře, ale prožít aktivnější dovolenou. Chtěla jsem se také zeptat, jestli jste některá měla All inclusive. Zajímalo by mě co vše obsahuje. Sice u každého hotelu obsahuje něco jiného, ale většinou je to podobné. Např. v Dominice nabízí AI veškeré koktejly. My se rozhodujem mezi polopenzí a AI. Cenový rozdíl je asi 10.000,-.
Odpovědět
All Inclusive doporucuju,mate v tom vsechn, koktejly u baru, svacinky apod. vsechno v cene... :-)
Odpovědět
holky .. koukala jsem na ty stránky RudolfReisen ... oni nelétají z prahy??? chápu to dobře? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aikon já si myslím, že lítají z Německa ;-)
Odpovědět
aikon: RudolfReisen z Prahy opravdu nelétají - létají určitě z Německa. Moje kamarádka byla s nimi v Thajsku a moc si to pochvalovala. Její šéfová s nimi byla dvakrát a také ok. A ceny mají skvěle. Jen je problém v tom, že se do Německa nějak musíte dopravit. :-|
Odpovědět
taky si to myslím. Včera jsem se zrovna taky dívala na jejich stránky a nepřišli mně moc přehledný, třeba se mi k tomu danému hotelu vůbec nezobrazila cena, ale neměla jsem moc času to zkoumat, takže příště snad budu úspěšnější ;-)
Odpovědět
Jani, jejich stránky jsou opravdu nic moc, ale ta moje kamarádka si zjišťovala o tom daném hotelu informace přes vyhledávač. Ona umí dobře německy, takže to pro ni nebyl asi moc velký problém, zato já... ;-)
Odpovědět
pindrusko, diky ;-) Zkusím to taky, ale radši v angličtině ;-)
Odpovědět
já jsem také přes tu angličtinu ;-). jen vím, když jsem klikla na jejich stránkách na informaci o hotelu, že to tam na mě ukazovalo popis německy, takže já jsem z toho nic neměla. a to jsem se učila 5 let německy (ale němčina mě stejně nebavila) :-( ta moje kamarádka říkala, že je to s porovnáním s cestovkami v ČR vyšlo o několik tisíc levněji.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj linda02 a ivett taky uvazuju o mauritiu a po tom jak jste to krasne popsali myslim ze vyhral. Jen mam takovy dotaz. kdyz jsme koukala na Maledivy tak jsem zjistila ze tam maji alkohol jen v hotelech a jeste moc drahy. Muzete mi rict jak je to na Mauritiu. Mozna to zni hloupe ale kdyz si prestavim ze by jsme si ani nemohli dat vino k veceri tak to se mi moc nelibi.
Odpovědět
miamia: na Mauritius jsme meli All inclusive, akze i alkohol byl v cene, michane drinky apod. Snad jen neco specialniho se priplacelo ale my mame radi michane napoje, takze jsme si vystacili s tim a jinak je tam vino a tak.. Ale jak se tam pohybuji ceny alkoholu vseobecne netusim... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ivett a mimo hotelu je to taky v pohode?
Odpovědět
to ti nepovim, mimo hotel jsme byli na obed i jen tak si nekde posedet, ale nepili jsme nic s alkoholem takze ti nepovim...Rozhodne si ale myslim, ze buhvijak levne to tam neni...Znackove piti (myslim celosvetove znacky - ruzne whisky apod.) tam budou urcite drahe...Ale tak je to vsude... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
o tu cenu mi ani tak nejde jako spis o to jestli to tam maji. Na tech Maledivach si pry muzes neco dat jen v hotelu. Teda tak to tam bylo napsane. Ale urcite chci jet. Jak jste to popsaly to vypada paradne. Uz se moc tesim :-D Ted jen premluvit zenicha :-) Dekuju moc ivett jsi moc hodna
Odpovědět
me se tam libilo moc, teda ja nemela vybraneho nic konkretne,s tim prisel manzilek, ale bylo tam fakt hezky, byli jsme tam 16 dnu, coz jemyslim az moc, klidne by mi stacilo 11 dnu, ostruvek je maly, za par dni je skouknuty a valet na plazi cloveka porad nebavi, ale kdyz si to rozvrhnete nejak sikovne a rovnomerne, tak se to da...Hlavne je tam spousta ruznych vyletu i na okolni ostruvky nebo do ponorky, par fotecek mam v albu, muzes mrknout..Tak preju hodne stesti pri vybirani a at se vam tam libi...Jo a leti se tam 10,5 hodin... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mely puvodne vybranou Hawai ale po vsech papirech co jsem musela vyridit kvuli svatbe s cizincem a co jeste budu muset vyridit uz se mi nechtelo vyrizovat vizum. Tak jsem rekla ze do evropy to milacek zavrhnul a chtel ty Maledivy ale oni tam i psali ze bylo tsunami tak se mi to nejak moc nezda a tohle dobra varianta ze je to v podstate to co on si predstavoval a me se to taky moc zamlouva :-) jen tech 10,5 hod budu muset nejak prezit. Mam totiz panickou hruzu z letani no ale to si nevyberu. Vsechny mista jako je tohle budou podobne. :-|
Odpovědět
No me taky desilo tech 10,5 hodin, da se to prezit, ale uz jsem toho mela plny zuby...Cestou tam ti to az tak neprijde, tesis se na dovcu,ale nazpatek jsem se nemohla dockat toho Mnichovskyho letiste, uz me to fakt nebavilo, filmy hraty, v radiu taky porad dokola ty samy pisnicky, na jedny sedacce se usnout neda, nadvou jeste hur (mam dlouhy nohy, nevedal sem kam s nima :-) ), krizovky vsechny vylusteny, casaky precteny, no des... :-) Po novem roce bysme se chteli podivat za sestrenkou do Australie, tam se leti 24 hodin, to asi nepreziju... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
muj nastavajici ma strejdu v Australii a taky tam chce letet. Uz jsem o tom premyslela ze to bude des. Mozna ho poslu samotnyho. I kdyz zase na druhou stranu bych se tam chtela podivat. My zijeme v anglii takze musim litat kazdy mesic ale jse to nastesti jen dve hodiny. Mam na to nejake tabletky a vzdycky po nich usnu :-) tak to celkem jde. Ale 10 nebo 24 hodin urcite spat nebudu :-(
Odpovědět
1
2
17
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?