Svatební cesta na Krétu. Poraďte cestovnou kancelář

Profilova fotka
Ahoj holky potřebovala bych poradit. Po svatbě bychom chtěli odjet na svatební cestu na Krétu koncem června, já tam byla a tak vím,že to opravdu stojí zato, přítel by tam letěl poprvé... jen nevím s jakou CK a hlavně jaké letovisko a hotel vybrat, nabídek je hodně. Byla jsem před 3 roky v Rethymnu hotel 2h a nebyla tam klima fakt hrůza, přitom CK Pradok to popsal jako novinku na doporučení od pí. co tam přímo pracovala, cenově na LM v srpnu to stálo jako jiné hotely na vyšší urovni... .. Z ubytování, které bylo asi 5km od pláže města jsme byli zklamaný, nic méně nám to dovolenou nepokazilo, ale věřte, že na svatební cestu, bych nerada zažila něco podobného..... Díky na každý příspěvěk....
Odpovědět
1
2
18
Profilova fotka
nadik, my sme boli tohto roku na svadobnej na Krete a bolo uzasne.. sli sme SATURom, hotel sme si vybrali ako last minute, v provincii Chania, dedinke Aghia Marina, hoteli Santa Marina Beach... nebol to žiaden luxus, ale so všetkým sme boli spokojní... Tu najdes par foriek z dovolenky http://www.recenzie-hotelov.sk/galler... A tu by mala byt moja recenzia http://www.recenzie-hotelov.sk/view.p... 8-) Keby nieco, pytaj sa. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Madeleine, díky moc podívám se... ;-)
Odpovědět
Ahoj Nadiku, ja jsem byla na Krete pred asi 5 lety a moc se mi tam libilo. Taky jsme ji zvazovali na svatebni cestu, ale nenasla jsem zadne dobre letenky. Byli jsme tenkrat v Kokkini Hani, je to kousek od Heraklionu a plaz jsme meli hned za apartmanem i kdyz nebyla zadny zazrak, ale bylo to po ruce. Na vylet jsme se byli podivat.....jee jak se to jmenovalo...je to velky zaliv na vychode....Agios Nikolaos (nebo tak nejak) a pamatuji, ze tam bylo krasne more. Na Kretu ma hodne zajezdu cestovka Blue Style (s tema jsme jeli) a nebo Goldair Greece Tours (?? nejsem si uplne jista nazvem). Krasne more bylo take na jiznim pobrezi, kdyz projdes souteskou Samaria, tak dole na pobrezi bylo neuveritelne ciste more s oblazkovou plazi. A nebo uplne nejlepsi na svatebni cestu je Santorini, tam to je primo pohadkove.........sice o neco drazsi ale fakt krasne. Preji stastny vyber!
Odpovědět
Profilova fotka
evaj, děkuju za přízpěvek.. ani Santoriny nabízí jako výlet lodí, je to krása... No já tam byla na jednom výletu Gramvousa lodní výlet z Chanie lodí... prý řecký Karibik... :-D Pokud jde o cestovky to je další věc...S Eximem mám dobrou zkušenost se Sunny Days je to horší... nerží hotel.... proto, přemýšlím,že by bylo dobré už někde něco zamluvit než pak čekat na LM, na svatební cestu bych nato asi neměla nervy..., ale jinak jezdím jedině tak...
Odpovědět
Profilova fotka
nadik zkus hotel Asimenia beach v kavrosu.my tm byli na svatebce a super.Spokojenost jak s ubytkem, tak s jídlem a navíc moře i bazének asi 50 metrů od pokoje. Mrkni na invia.cz na recenze a tam zadej název hotelu a můžeš si počíst.Navíc jsme Krétu docela dost procestovali a Kavros měl nejlepší pláže, pořádně velké, vedle žádná cesta atd. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
consti, kde je ten Kavros?? J
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jinak my byli přes tu invii a cestovka se jmenovala inex a spokojenost.Na gramvouse jsme byli, byl to super výlet. na santorini je výlet hodně srahý, tuším kolem 8é euro na jednoho :-p
Odpovědět
Profilova fotka
consti, Koukala jsem na tu invii, jen dva přízpěvky z toho jedna svatební cesta bez popisu nevadí, podívám se ještě na nettravel, tam je také hodnocení, díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
nadik ta svatebka je můj příspěvek a měla jsem tam dlouhatánský popis..bohužel se to nezobrazuje, ale už jsem jim psala, snad s tím něco udělají.Pokud mám ten popis někde uložený, pošlu ti ho do IP.pa
Odpovědět
Profilova fotka
my sme boli pred par rokmi s Alexandriou (sidlo v Prahe) a boli sme velmi spokojni
Odpovědět
Profilova fotka
caute, my ideme na svadbonu cestu tiez na kretu, najprv sme mali vybraty hotel Apollo, ale potom nas v cestovke pani od toho odhovorila, a na jej odporucanie a tiez na odporucanie priatelovej mami, sme si vybrali hotel Golden Beach.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky...tak my byli taky na svatební cestě na Krétě a nemůžu si stěžovat...bylo to naprosto super...prostředí...hotel..lidi...moře...My jsme jeli s cestovní kanceláří Blue Style...sice byl odlet z Prahy(my jsme z Brna), ale to vůbec nevadilo....Byli jsme v rušném městečku Hersonissos..super rušné město,teda hlavně večer....super promenáda...ráda na tu dovolenou vzpomínám.... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
My sme boli tiež na Kréte v Kokkini Hani. Mali sme hotel priamo na pláži, síce žiadny veľký luxus ale bohato stačilo, klíma bola ale nepoužívali sme ju. Kúsoček bolo veľké morské akvárium, boli sme sa tam pozrieť - bolo to super. Neďaleko bol vodný park s tobogánmi (robili tam fakultatívny výlet), Knossos tam je a kopa iných zaujímavostí. Kréta je super, myslím, že dobrá voľba na svadobnú cestu, dá sa tam všeličo navštíviť a vidieť. Aj more bolo fajn. Akurát sa mi zdalo že tam je trošku viac veterno ale v horúčave je to fajn. V júni ešte nieje sezóna ale počasie je v pohode a v tom čase je to o dosť lacnejšie. My sme išli na Last Minute v júni a ušetrili sme 15.000 :-) Boli sme s Tip travelom a v pohode.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vidím,že na Krétě jste se schodli všechny tak to mě těší... budu také asi nakonec hledat LM protože to se mi líbí s poloponzí vyjde nyní na hodně peněz cca 20.000 10dní pro jednoho to je dost.... no do června času dosti....
Odpovědět
Profilova fotka
cestovní kancelář viamare, jako jedna z mála dělá jižní Krétu, která je méně turistická, klidnější, liduprázdné pláže, romantika, na líbánky jako stvořené. Byli jsme dvakrát v letovisku Plakias, super. :-)
Odpovědět
Ahoj Nadik! My sme boli toto leto na Juznej Krete v mestecku Ferma v Hoteli Porto Belissario 3h a bolo nam fantasticky. Isli sme cez CK Aeolus, co v CR je asi problem, no urcite si myslim, ze aj v CR je CK, ktora sa specializuje vylucne len na Grecko. Ja z nasej svadobnej cesty a z tych kooopec nadhernych zazitkov cerpam dodnes. Urcite neopomente vylety ako uz bolo spominane do Knossosu, na ostrov Spinalonga (neskutocne krasny vylet), pozicajte si auto a chodte na najkrajsiu plaz Vai (SV cip Krety), tulajte sa po okoli, uzite si mora, slnka, nenasla som tam fakt miesto, ktore by nestalo za pohlad...Daj vediet ako sa Vam podarilo vybavit!
Odpovědět
Ahoj Nadik, my sme boli minuly rok na Krete, hotel Asimenia a nevedeli sme si vynachvalit :-) Boli sme cez Hydrotour ;-) Doporucujem vylety Phaistos, Gortys, Matala, Gramvoussa, Elafonissi a roklina Samaria :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bosorenka: Ahoj děkuji ti za milý přízpěvek... Ano auto to bych určo chtěla půjčit... už jsem tam byla v Rethymnu a pak na Gramvouse, ale to bylo vše... dala jsem koncem srpna ve 40st vedru přednost moři před výlet. Teď bych to chtěla napravit... Láká mě Spinaloga, Santoriny a také Elafonisi a další místa.... kéž už by bylo léto.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
agina, děkuji moc za typy.... snad to do té doby nezapomenu ;-)
Odpovědět
Leto si zelam uz aj ja, najma ked viem, ze uz mame kupeny pobyt pri mori...
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé!My taky plánujeme jet na svatební cestu na Krétu koncem června. Už jsem se trochu dívala.A např CK Nikolas - Ostrava(lítají i z Prahy) mají v tom termínu i All Inclusive asi za 20tis.Blue Style dává 4000 novomanželskou slevu, když odletíš do 3 měsíců po svatbě, ale to možná i jiné CK.
Odpovědět
Profilova fotka
saly 4000 novomanželská sleva??To je nějak moc, to se mi nezdá..a navíc na blue style nejsou moc dobré reference :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky consti...tak my jsme na krétu leteli s blue style a žádné problémy jsme s nima neměli...docela dobrý přístup.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vendulko tak to buďte rádi, dost holek s nimi nemá dobrou zkušenost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! My jsme byli na Krétě předloni. Sice to nebyla svatební cesta, ale bylo to úžasné. Byli jsme v letovisku Agia Marina nedaleko města Chania. Se vším jsme byli naprosto spokojený! Taky jsme tam letěli s Blue Stylem a nemůžeme si na nic stěžovat. Je fakt, že nejsme nijak nároční, takže možná je to i tím. Zkus se mrknout na: http://www.blue-style.cz/2007/hotel.p... :-) Loni jsme tento zájezd doporučili našim přátelům, kteří se brali a v srpnu tam letěli. Moc se jim tam líbilo! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bosorenka: Kam vyrážíte??
Odpovědět
Profilova fotka
anoli Ahoj díky za odkaz, také jsem už dostala doporučení na Agia Marina letovisko na hotel Santa Marina Beach... http://www.cedok.cz/zajezdy/hotel.asp... neznáš to náhodou?? To středisko jsem viděla jen autobusu a moc se mi líbil ten ostrůvek co je vidět z pláže?? JE tam trochu ruch?? Jako je si večer kam zajít posedet a tak??
Odpovědět
Profilova fotka
Nadiku,přesně tam byla vloni sestřenka a taky od cedoku a moc si to pochvalovala.Byli na 12 dni a prý to bylo krátké :-D .Na kaficko chodili pry ani vsechny restaurace neobesli ;-) Byli i na nějakých výletech,ale to už si nepamatuju kde, ňáký výkopávky, či co.
Odpovědět
Profilova fotka
spaagetka: jé tak to je super... jsem ráda, asi to budem hlídat na LM je to zatím dost drahé a platit to předem, člověk neví co bude... zda budem mít práci atd... Nejdřív jsem chtěla udělat velkou svatbu, ale teď vidím,že se uskromníme a peníze si raději užijeme na dovolé. Nemáš nějaké třeba fotky? No kdybys měla něco od sestřenky, tak je pošly do IP díky a měj se hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
nadiku, vila Elizea, ve které jsme bydleli je asi 30 metrů od rušné ulice. Takže my jsme tam měli klídek, ale zároveň jsme chodili na procházky a měli to kousek do "civilizace", ale třeba kousek od nás byl přesně u silnice hotel Galini a lidi, kteří v něm bydleli si stěžovali na noční ruch a že se kloudně nevyspí a ráno tam jezdí popeláři, tak to byl prej taky hroznej randál. Ale jinak určitě bylo kam jít. Hodně obchůdků, restaurací, krásných hotelů atd.
Odpovědět
1
2
18
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?