Svatební cesta na Costa Brava. Kam se uchýlit?

Profilova fotka
Holky poradte,kde se uchýlit na Costa bravě? Mi se líbí Tossa de Mar, ale i ty další mesta LLoret de Mar... Tak at to není moc daleko na historické hradby, ale zas nekde kde není moc rušno. Poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
my byli na svatební cestě právě v Tosse a můžu vřele doporučit! Je to krásné, romantické městečko s pevností, hradbami, romantickými uličkami, klidné, ale zároveň je tam kam zajít, krásné moře i pláže s nabídkou školy potápění. Během dvoutýdenního pobytu jsme si projeli i okolní letoviska - Lloret, Blanes, Malgrat, atd., ale tady už je příliš rušno, na každém rohu hotelový komplex, kasino či diskotéka a romantika nikde, stejně jako stopa po nějaké historii (jediná zajímavost byla botanická zahrada v Blanes, kam se z Tossy pohodlně dostanete lodí podél pobřeží). Jinak se dají podnikat výlety do Barcelony, Marinelandu, na Montserrat, atd.
Odpovědět
Profilova fotka
No mi se Tossa také líbí na obrázcích :))), ve kterém hotelu jste byli? Vcelku hodne cestovek nabízí ten LLoret de Mar. Navíc já chci odlet z Ostravy, což už je další problém :))
Odpovědět
Profilova fotka
My bydleli v Loret a super, udělali jsme si výlet do Toscy a taky paráda, jen je tam o dost draž než v Loretu. Také jsem byli v Blanes a doporučuji výlet do Girony, jezdí tam z Loretu bus a není drahý, město nádherné. A samozřejmě výlet do Barcelony
Odpovědět
Profilova fotka
Katy - můžeš doporučit nejaký hotel? A nebylo tam moc rušno, lidi atd? Dalo se tma nekde jít v ečer na proházku - Tossa má hradyby Loret máco?
Odpovědět
Profilova fotka
Teď si nevzpomenu na náš hotel, ale já si vzpomenu, nebyl přímo u pláže asi 5 min. chůze, ale jdeš mězi obchůdky a je to v pohodě. NIkdo neotravuje jako v arabských zemích. Rušno tak to asi bude, záleží kdy tam letíte, my tam byli na konci května. Projít se můžeš uličkami centra, po pláži je tam krásná promenáda a kolem pobřeží je taková cesta na vyhlídku na obě strany a na té levé je takový starý zámeček. Jinak pokud vyrazíš na vínečko, sangrii, raději jít do nějaké boční uličky bude to klidnější a více domácké, dostaneš toho i více - španělé nemají odměrky jako my :-) a k tomu třeba oříšky, apod. Jídlo je chutné a bohaté, dost hovězích steaků, my měli plnou penzi a manža je dost na maso a za 3 týdny nabral 7 kg!
Odpovědět
Profilova fotka
dashka, mně Tossa dražší nepřišla; měli jsme zájezd s plnou penzí, odlet z Ostravy do Girony. Hotel se jmenoval Don Juan, byl cca 100 m od pláže, čisťoučko a naprosto úúúúúžasná kuchyně. Přímo v Tosse se dá jít na procházku po hradbách, k majáku, archeologické naleziště, atd. Lloret má hradby hůře přístupné a přišel mi bez takové té líbánkově romantické atmosféry :-) pošlu Ti do IP kontakt na cestovku, tady by nám to admin smáznul ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli v Callee a Maljgrat de maru a ode mista jsou pekny. V Callei je pakny majak.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky já byla asi před 5 lety v Loretu a před 2 lety v Malgat de mar,hrozně se mi líbilo na obou místech,Španělsko je krásně země,moře vlny,ale poměrně draho..ale super výlety a ta Tosa je prý hodně romantická,určitě se tam chci vrátit ale už jen letecky,autobusem to bylo drsný,ale jinak tuto zemi doporučuji...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my byly v Pinedě a supr jak hotel tak papání tak krásná země a supr dovča . byly jsme tam zhruba před 6lety a chtěla bych tam jednou znova ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky Španělsko je super, začali jsme uvažovat že př. rok bychom jeli do Andalusie, byla jste tam některá? Letos hl. dovča je už za námi :-( teď už na konci srpna něco menšího
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, posílám taky pár info ke Španělsku vzhledem k tomu, že jsem tam pár let pobývala :-) Na Costa Bravě můžu doporučit hotely: Gran Reymar - Tossa (klidné místo, na hradby je to kousek,krásné ubytování) Don Juan Lloret - už tady o něm byla zmínka, dost rušný, jezdí sem hodně mladých Italů, takže klid nic moc, navíc má několik recepcí a je dost nepřehledný Surf Mar - Lloret de Mar - hezký hotýlek v klidné části rušného střediska, můžu doporučit Miramar - Lloret, hned u pláže, lepší doplatit výhled na moře Mar Ski - Blanes, hned u pláže, levnější hotýlek Tahiti Playa - Santa Suzana, pěkný, výborné jídlo, hned u pláže, nemusí se podchodem pod železnicí Cartago Nova - Malgrat - hezký, pro mladší klienty, vstup zdarma na diskotéku - ta je bezva Cactus Playa a Marítim - oba Calella, hned u pláže, klidné místo rušného střediska
Odpovědět
Profilova fotka
katy - ahojky, pro tebe mám taky info o Andalusii, i tu dobře znám, taky to bylo jednu dobu moje bydliště. Jestli chceš na pobřeží, tak doporučuju středisko Benalmádena nebo Torremolinos. Je tam spousta hotelů i hotýlků přímo u pláže, obě střediska nabízejí hodně obchodů, restaurací a taky jsou dobré jako výchozí místo na výlety. Super je Granada, Málaga, Sevilla, Ronda. Luxusnější letovisko je pak Marbella nebo Puerto Banús, do Marbelly jezdí na dovolenou i král Juan Carlos. Kdybys chtěla doporučit hotely, tak klidně píšni do IP. Mějte se hezky. :-) Jo a ještě ke Costa Bravě.... Zkuste Costa Doradu, je pod Barcelonou a má nádherné koupání, zábavní parky, a aquaparky, příjemné středisko.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my se byli poivat na costa brava pred dvema dny a je to nadhera x-) jsme ve fancii na dovci kousek od spanelsch hranic a rozhod jedem zas, fakt mc ekn a super papu x-)
Odpovědět
Ahojky, mii byli na Costa Brava v hotelu Rosa Nautica a jestli mohu doporučit, tak se mu vyhnout. :-p
Odpovědět
V Lloretu de Mar je krásně,strávily jsme tam dovolenou,je tam dooost živo ,hlavně večer ale jinak super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my byli na costa brava v placa d´jaro, je to řekla bych turistické letovisko v kempu Valdaro, na výletě jsme byli na Montseratu a v Barceloně doporučuju, já bych příště chtěla do LLoret del Mar :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
costa brava ... tam j krásně, moře bylo krásné , je to normálně stupňovitý, ideální pro děti :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
lloret de mal a malgrat de mar a tam to bylo tisíckrát hezčí, nádherné pláše, malgrat de mar je nádhera fakt :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
hele moc si to už nepamatuju , ale myslím, že dlouho je mělko ..., já se celkem bojim hloubky :D v Santa Susanně je taky hezky, ale tam jsem na pláži nebyla, tak nemůžu posoudit, ale vím, že je tam rušněji teda
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, taky plánujeme líbánky ve Španělsku, hotel Tropic Park - Malgrat de Mar. Má někdo zkušenosti? Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Tossa del Mar je krásné romantické město vhodné na svatebku. Výhodou je, že z celého pobřeží Costa Brava jste tak za hodinku v Barceloně, můžete tak spojit relax u moře s výletech za Gaudího stavbami. Pokud potřebujete poradit, napište mi, ráda Vám zašlu konkrétní nabídky zájezdů. Rychlé a pohodlné vyřízení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?