Svatební cesta - Mauricius, s kým? Do jakého hotelu?

S kým? Do jakého hotelu? A jaká byla cena? Díky moc za tipy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Invia - dávají i pěknou líbánkovou slevu. Obecně jsou na Mauriciu k líbánkářům strašně milí, takže si to určitě užijete:) my byli v Merville Beach a bylo to úžasný, naprosto skvělá kuchyně, přístup zaměstnanců bezkonkurenční... fakt skvělá destinace:) a obecně sever je dobrá oblast - pláže i pro poznávání ostrova
Odpovědět
@mianna opravdu? to ráda slyším? Merville Beach je jedním ze dvou hotelů mezi kterými se rozhodujeme... můžeš mi prosím do zprávy napsat nějaké podrobnosti? Na kolik Vás to vyšlo, jídlo, cesta,... ? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@happylenulenka co Tě zajímá?:) My ještě váhali nad Coral reef nebo jak se to jmenuje, ale pak jsme to zamítli kvůli některým špatným referncím, stejně jako Indian Resort. Na Merville jsem slyšela samé dobré ohlasy, taková jistota :-) Na Mauricius strašně rádi vzpomínáme, myslím, že pro líbánky jsou ideální:) je tam moc krásně, v Merville je fantastická kuchyně - každý večer ve stylu některé světové, i místní a tomu je podřízeno od výzdoby po jídlo a zábavu. Byla tam i italská:P jinak indická super, tropická, mauricijská.. tento koncept myslím aplikují stále dokola, že každý večer jiná kuchyně. Zákusky-obrovský výběr, hlavních jídel taky.. Co mě fascinovalo, že se snad žádné jídlo neopakovalo, takže když prošvihneš nějaký zákusek, máš smůlu, jindy už nebude:) jinak je to hned na pláži, mělká, super přístup, jemná, bílá.. ideál, vodní sporty všechno v ceně, ani jsme vše nestihli.. Co je ale nejlepší jsou ti zamětsnanci, ti jsou tak obrovsky milí, manžel si furt užíval Honemooners! a ty výhody:) Tak ať dobře pořídíte:) platili jsme za cesta+ubytování+jídlo vcelku u Invie, jako líbánkáři jsme měli slevu, (ženich normálně, já skoro o 10tis méně), což je rozdíl:) jinak za jídlo platit nemusíte, v hotelu je polopenze úplně vystačující, jinak jsme si koupili občas ovoce, mají tam levněji/stejně jako u nás, neřešte. Jen nás mrzí, že jsme si nekoupili lichi:( Nejvíc jsme dali za oblečení :-D mají tam velmi kvalitní za dobrou cenu, košile, sídlí tam značky jako Roxy, Ralph Lauren atd. Výlety mají levné, hodně myslím - koupit u prodejců v Grand Baie! - hoodně jiné ceny než v hotelu(za to stejný) jinak tam mají normálně bankomaty, neměnili jsme dopředu nic (platí se MUR-v ČR neseženeš) a je tam bezpečno:)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě, co mě napadá naopak za zápor by mohlo být v Merville ubytování, byli jsme ve standardním pokoji s částečným výhledem na moře i zahradu s balkonem. není nijak zvlášť přepychové, je vidět, že je to už dlouho vedený hotel, takže postele, skříně atd. nejsou nejnovější, ale já nemám ráda jenom moderní a líbilo se mi tam :-) záleží, co upřednostnujete, v tom Coral reef vypadal podle fotek pěkně interiér, ale pláž nic moc... pro nás byly priority lokalita, kuchyně a pláž
Odpovědět
takže jste měli polopenzi a stačilo to? mě se to podle fotek moc líbí... ;) a měli jste i nějaký novomanželský balíček? jako třeba šampus na pokoj nebo tak? a v rámci polopenze máš i pití ke snídani a večeři? co je to honemooners? a taky jsem četla že hotel poskytuje zdarma k dispozici nějaké vodní aktivity a tak? můžeš mi o tom něco napsat? Plus případně i nějaké fotky (pokoj, pláž, restaurace,... ) můj email je: happy.lenulka@seznam.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna Ahoj, prosím tě, kdy jste na ostrově byli? nebo ve kterých měsících je nejlepší na ostrov cestovat? děkuju ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na webu se dozvíš který měsíce jsou na co dobrý:) myslím, že je tam krásně po celý rok, ale každému vyhovuje něco jiného. My byli začátkem listopadu a to je třeba pro mě ideální, teplo ale neprší, jen jeden večer byla přehánka, kolem 28stupňů v průměru, v noci taky teplo, tak na lehký světřík, je to sezóna lichi a vůbec ovoce, začátek jejich léta. Mají to naopak, červenec a srpen jsou nejchladnější 24, 25stupnů:) prý ideální na cestování po ostrově, že není takový vedro a neprší. Kdežto prosinec-únor březen jsou největší tepla a taky nejvíc prší, přes 30 a tropický deště. Takže mně přijde nejlepší listopad, je krásně na slunění, ale neumřete, když se jdete někam podívat :-) říjen taky fajn, domorodec nám říkal, že ho má nejradši, že není takový teplo a neprší. Na potápění jsou zase prý nejlepší leden a tak. Ale voda byla hodně průzračná i v listopadu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna děkuji za informace ;) jsme na 90% s manželem rozhodnutí, že vyhraje Mauricius a právě hotel Merville Beach. Koukal jsem do vašeho alba, ale žádné fotky ze svatební cesty v něm nejsou. Mohla by o některé poprosit? Zajímá nás konkrétní ubytování a pláž...mockrát děkuji ;)
Odpovědět
@happylenulka ahoj za sebe doporučuju bluemarlin.cz a hotel Shandrani resort a spa. My tam měli i svatbu, ale podobný výhody jako na svatbu se vztahujou i na svatební cestu (do 6-9 měsíců od svatby). Hotel nádhernej, jídlo i pití výborný (jedna klasická bufetová restaurace a 4 ala carte, všechny v ceně AI), ubytování deluxe room u divoký pláže luxusní a divoká pláž úžasná. Spousta aktivit vč. golfu, tenisu, vodních lyží taky v ceně.. prostě paráda. A lidi tam jsou úžasně milý. Bluemarlin konkrétně p. Walter bezkonkurenční. Tady v diskuzi svatba na ostrově Mauricius 2011-2012 je spousta info od holek, co tam byly, nejenom o svatbě, ale i výletech a pod.
Odpovědět
Profilova fotka
@barcapepa tak jsem pár přidala do alba. jinak fotky, který se všude prezentují o hotelu, odpovídají:) Jen je to samozřejmě hezčí ve skutečnosti :-D a nááádherně to všude voní! Celý hotel je obklopen zahradou, zpívají tam ptáci.. no pohádka, hned bych jela zas.
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna děkuju ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, jsem sice profesionál a nechci si dělat extra reklamu. Ale zrovna La Plantation a Indian resort jsou hrozné na služby. Na Mauriciu mám partnera i českou průvodkyni a tyto dva hotely všichni místní zavrhují. Jinak Mauricius znám a to včetně mnoha hotelů. Určitě je lepší západní pobřeží - nefouká zde tolik. Slevy má mnoho hotelů - skoro všechny a to i nevěstu zdarma. Záleží dost na rozpočtu celkovém. Shandrani je celkem fajn, ale je těsně u letiště. Pláže jsou na Mauriciu taky lepší, než zrovna toto. Ale je těžké soudit. Fotky odpovídají realitě. Klientům ukazuji i neprofesionální fotky. K levnějším patří Verandy, na úrovni Shandrani AI je Avali na jihu taky s AI, osobně mám ráda La Pirogue - chatičky s doškovou střechou, Maritim, pro ty náročnější pak asi nejromantičtější resort na Mauriciu LUX Le Morne. Všude jsou výhody pro nevěsty a to i 80%.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@mianna ahoj můžu se zeptat jakou jste měly stravu? chtěla jsem původně al in ale je to docle pálka příplatek za to je docle apálka až mě to překvapilo, takže na polopenzi ale azs nevím jestli s to uzijeme..díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že bohatě stačí polopenze, večeře je obrovsky bohatá, snídaně super a přes den jste stejně někde na pláži, výletech... My měli polo a neměnila bych :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ssuesy AI je pro ty co opravdu jsou celý pobyt na hotelu a na baru. Pokud za týden jednou či dvakrát jedete na výlet tak stačí polopenze. To samé platí u pobytu na 10 dní, kdy 2- 3 výlety a AI je nesmysl. Ono většina hostů stejně vstává v 8 nebo 9 a na snídani jsou do 10 nebo déle. Večeře jsou pak kolem 18té a přes den stačí ovoce nebo něco malého. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?