Svatební cesta Maledivy nebo Mauricius

Ahoj doporučíte pěkné místo pro strávení líbánek na Mauriciu nebo Maledivách?
Odpovědět
1
2
Osobně bych volila spíše Mauricius, je tam mnohem větší vyžití i mimo hotel, ceny jsou nižší. Maledivy jsou sice nádherné, ale já osobně jsem si řekla, že v dnešní době nebudu cestovat do žádné islámské země 8-)
Odpovědět
Mauricius! mnohem lepší jídlo, možnost výletů i lepší servis. Osobně doporučuji CK Deluxea, dovolenou naplánují dle vašich představ. My jsme byli zde: http://www.deluxea.cz/mauricius/hotel... a bez chyby!
Odpovědět
Naprosto souhlasím, rozhodně Mauricius. Mám známe na Mauriciu i na Bali, pokud budete chtít poradit a dát více info, napište zprávu ;) Ráda předám kontakty, které se o Vás v místě můžou i postarat a ukázat ostrovy, jak to nedokáže žádná cestovka :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@nannygoatt já bych měla o info zájem prosííím, jak je to cenově, je to vůbec únosné? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peaceverunka Dobrý den, strašně záleží na termínu. Ale Mauricius je při svatební cestě pro dvojici dostupný již od 80.000 (dvojice). Jen letenky vyjdou dvojici na nějakých 2x 21.800,-Kč. Zmiňuji variantu na 7 nocí 10 dní s polopenzí (málo který hotel s AI). Maledivy jsou v sezóně dražší. Přes léto to není až takový rozdíl. Kdy jste měli svatbu. Klidně mi napište na mail (viz profil zde) a můžeme připravit nezávazné kalkulace pro Váš termín. Nebo vůbec nejlépe zavolejte. Pokud jste poblíž Prahy tak můžete si dohodnout schůzku i do kanceláře na P4.
Odpovědět
Ahoj, doporučuji Maledivy:) šnorchlovali jsme se 7metrovým velrybím žralokem,karetami, nespočtem barevných ryb-záleží co upřednostňujete, protože na Mauriciu je možnost vícero výletů, setkání s tygry, želvami obrovskými, ale zase to šnorchlovaní je slabší. Přikládám pár fotek z Malediv-jižní Ari atol.
Odpovědět

Odpovědět
ahoj prosím, chtěli by jsm esi udělat svatbu na mauriciu a povezeme i dceru 6let. Mohu poprosit o nějaké rady a tak?Děkuji Bára
Odpovědět
@nannygoatt Mohu taky poprosit více informací a tak...děkuji Bára
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my letíme přes CK Deluxea na Maledivy v září. Už se nemůžu dočkat!!! :-)
Odpovědět
@deniska1990 To je super!!! Na jaký ostrov letíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Letíme na Ari Atoll na jih do Holiday and Spa resortu. A vy jste se už rozhodli, kam poletíte? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@deniska1990 my jedeme na vilamendhoo
Odpovědět
Taky jsem nad tím uvažovala, ale vzhledem k tomu, že už nyní můj manžel na Mauriciusu byl, zvolili jsme variantu - 5 dní na Maledivách, 9 dní Bali a 3 dny SIngapur :-). Asi bych se bála, že týden na Maledivách by už mohla být nuda a celkově 7 dní je zas hrozně málo :-) Přes cestovní kanceláře jsou tyto země zbytečně předražené. Letenky na Maledivy a zpět ze Singapuru jsme sehnali za 15 000 Kč / os a pak samozřejmě záleží, co kdo od ubytování očekává. Celkově nás celá cesta výjde cca 90 000/ os. , ale máme luxusní 4/5 * resorty, většinou s all inclusive nebo clubové pokoje...
Odpovědět
@elein10 Ahoj mohu se zeptat v jakém jste byli hotelu na Maledivách? A od jaké cestovky? Děkuji
Odpovědět
@paja94 máš to napsáno v poště :)
Odpovědět
@persida ahoj, koukam, ze pojedete na vilamendhoo, muzu se zeptat v jakem terminu a od jake ck, take jsme ho vybrali :)
Odpovědět
Profilova fotka
uplatnili jste nekdo novomanzelskou slevu? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nannygoatt nemohla bych poprosit o voce info pokud je to jeste aktualni?
Odpovědět
Profilova fotka
@8karolina4 Na Maledivách není moc běžné, aby resorty poskytovaly slevu pro novomanžele, naopak téměř každý resort na Mauriciu slevu poskytuje (např. nevěsta je úplně zdarma, nebo má slevu až 80%). Klidně dejte vědět, v obou destinacích jsem osobně byla, poradím a ráda zašlu nezávaznou kalkulaci.
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_dovolenasnu koukam co bx se nam mohlo libit, maledivy, mauricius.... za fajn cenu :))
Odpovědět
Profilova fotka
@elein10 můžu taky poprosit o název hotelu? děkuju :-)
Odpovědět
Doporučuju cestovat s německou cestovkou l'tur. Jednak jsou levnější a jednak mají v nabídce lepší hotely, než české cestovky (i mezi jednotlivými čtyř a pětihvězdičkovými hotely jsou velké rozdíly). Vyžadujete to ale alespoň základy němčiny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@ceriii Na kolik to s německou cestovkou vyjde? Máš pravdu, že často německé cestovky mají lepší hotely, to se mi potvrdilo na Sardinii. Anglicky nekomunikují?
Odpovědět
@kocisko Mají možnost si stránky přepnout i do angličtiny, ale přijdeš tak o poměrně dost informací. Asi by to šlo zvládnout i s kombinací anglické verze stránek spolu s německou variantou a slovníkem. Ceny jsou různé, záleží na destinaci, období, hotelu... Snoubenec takhle jednou ušetřil něco málo přes 100 000 (šílené, že?). Ale průměrně to bývá úspora v řádu tisíců až desetitisíců.
Odpovědět
@ceriii Dík za tip, prozkoumám, dokonce to mají i nějakou lámanou češtinou ten web. Chtěli bychom jet koncem září, začátkem října tak na 10 dní, destinace podle nadpisu otázky - Mauritius nebo Maledivy, podle toho co čtu v porovnáních, tak spíše Mauritius. Paní z CK tady píše orientační cenu za Mauritius 7 dní 80 tisíc za pár, s polopenzí, a na stránkách té doporučované CK jsem to našla na stejnou cenu, nějakých 1484 Euro na osobu.
Odpovědět
Určitě Maurícius na svatební cestu - jsou tam vážně super slevy :-) Kdyby chtěl někdo poradit co a jak, klidně se na mě obraťte, byla jsem tam už 3x (i na Maledivách pokud by někoho zajímalo). Nebudu skrývat - pracuji v CK.. Poradím ale klidně nevěstám i tady. A dovolím si nesouhlasit s informací o německých CK - např. my nabízíme všechny mauricijské/maledivské resorty, není pravda že by němci měli jiné hotely v nabídce :-) Musíte jít ale za specialisty, větší cestovky (nechci jmenovat) samozřejmě mají výběr zúžený, protože dělají celý svět a většinou o hotelech vědí prd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ten Mauricius vypadá dobře :) Možná bychom tam mohli zajet :)) A navíc to není až tak drahé: http://www.exotickapriroda.cz/zajezdy... ale ještě si nejsem vůbec jistý, jak se pohybuje cena u jiných CK, protože jsem to prohlížela jen zběžně :)
Odpovědět
@kocisko Musíš porovnávat stejné hotely. Ještě jsem neviděla českou cestovku, co by nabízela stejný hotel za lepší cenu. Ale možná jsem měla prostě štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemohu si odpustit komentář ohledně německých CK, také nesouhlasím s výroky výše ohledně toho, že německé CK mají lepší hotely v nabídce. Záleží totiž, jaké cestovní kanceláře porovnáváte. Na českém trhu je dost CK, které jdou hlavně po ceně a příliš neřeší kvalitu a prodejci většinou destinace ani hotely osobně neznají. My máme destinace procestované a radíme tedy z vlastní zkušenosti, hotely máme prověřené a z veliké části známe osobně, cílíme hlavně na kvalitu a spokojenost klientů, korektní jednání (upozorňujeme i na nevýhody jednotlivých variant). Co se týče ceny, německý trh má jiné podmínky a ceny, protože je větší než ČR. Nicméně by mě zajímalo, jak to pak vypadá, když se vám na místě cokoliv děje a něco potřebujete, je otázka jak se v danou chvíli postarají... U nás máte po celou dobu jednoho člověka který se o vás stará a jsme v dosažení na mobilu neustále a když klienti na místě něco potřebují, hned řešíme. Další věc jsou náklady na dopravu do Německa a parkování na místním letišti a nutná komunikace v němčině či alespoň AJ.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?