Svatební cesta Lefkada

Profilova fotka
Nějaké tipy kde se ubytovat na Lefkade? Aby to bylo blízko romantických pláží? :)
Odpovědět
Profilova fotka
v Agio Nikitas, to je nejblíž...
Odpovědět
Profilova fotka
paráda to byla:)
Odpovědět
Profilova fotka
Super :) děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
A dá se tam začátkem září koupat?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme tam byli v sezoně, ale na začátku září určitě, bude to aspon prohřátý a méně lidí:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaký tip na hotel nebo penzion?
Odpovědět
Profilova fotka
@milujom Všechny nejhezčí pláže jsou na západním pobřeží většinou naprosto mimo města, takže je za nima potřeba dojíždět a nebo dojít pěšky, viz obrázek pláže Milos výše. Můžete se ubytovat v Agios Nikitas, je tam však velmi draho protože převážná klientela jsou Němci. Pak můžete v městě Nidri. Tam je velmi živo, je to největší letovisku na Lefkádě. A nebo můžete dolů ve Vassiliki. Počítejte s tím že od června do poloviny září tam bude velmi živo a přeplněné pláže asi jako v Chorvatsku. Já byl na Lefkádě v rozmezí 15 let celkem 4x, naposledy předloni a dnes už bych tam nejel. Mám radši klidnější místa a Lefkáda dnes už doslova praská ve švech. Pokud se i přesto pro ni rozhodnete, tak přeji pěknou dovolenou. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Milujom my byli na Lefkádě před loni a , bydleli jsme v Nidri , ale chtěli jsme do Vassiliki je to dobrá poloha na vyjíždění na pláže na západní pobřeží.Pláže jsou tam nádherný tyrkys moře no extáze - letos jedem do Řecka na svatební cestu chceme jet jinam , ale mě to táhne na Lefkádu podruhý, většina lidí co okusí kouzlo Lefkády se ráda vrátí..... budete nadšený .Byli jsme v červnu a nepřišlo mi to narvaný lidma a v září to bhude taky pohoda.Pujčte si skútr a projeďte všechno co se dá ,jsou za levno.Na týden je to výhodná cena.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuju Vassiliki - je to krásné městečko. Ale chce to opravdu na většinu pobytu půjčit skútr a jezdit na západní pláže, místní pláž nic moc... Na západní pláže je to na skútru tak 30-45 min, je to krásná projížďka přes vnitrozemí ;) V sezoně je na Lefkadě dost lidí, to je pravda, ale většina pláží na západě je prázdných i v srpnu, když si popojdete kousek dál ;) (kromě Porto Katsiki, tam to chce jednou kouknut a jezdit jinam, pokud nemáte rádi tlačenici :))
Odpovědět
Profilova fotka
Moc díky za tipy :) jak je to z agio nikitas daleko někam za večerní zábavou? A máte nějaký tip kde si skútr půjčit? A nejezdí z an třeba autobus do Vas a Nidri?
Odpovědět
Profilova fotka
Agios Nikitas je jen malinkaté městečko. Večer je tam až moc klidu. Za zábavou musíte vyrazit do Nidri. Je to na druhé straně ostrova, takže je ideální půjčit si skůtr. V Agios jsou dvě půjčovny. Ceny se pohybují 350 - 500 kč na den. A nebo můžete cestovat i autobusem. Ten jezdí kolem ostrova, avšak jen do podvečerních hodin. Někdy má i hodinu zpoždění, někdy nejede vůbec, protože v Řecku mají pořád nějaké státní svátky. Je to tak trochu loterie :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@milujom Z Agios Nikitas je blízko i do hlavního města Lefkas (asi 12 km), kam se dá večer zajet. My jedeme na Lefkadu za měsíc a půl, máme tam právě v Agios Nikitas svatební obřad. Jsme ubytovaný v penzionu Iris, už jsme tam byli před 6-ti lety. Hezký hotýlek je například Ionis nebo Odyssey (má i menší bazén), ale osobně jsem v nich nebyla, jen podle recenzí. Jinak nám se třeba zrovna v Agios Nikitas líbilo nejvíce, je blízko ke krásným plážím západního pobřeží, nějaké jsou odsud dostupné i pěšky (Milos, Pefkoulia). Z Nidri je k těmto plážím už celkem daleko. A v A.Nikitas je také spoustu taveren, kam se dá večer zajít, záleží co si představujete pod večerní zábavou. My si půjčujeme tak na týden menší auto a cestujeme po celém ostrově. Před lety jsme byli na přelomu září a října a bylo to super, koupat se dalo a lidí minimum.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj na Lefkádě jsem pracovala a doporučuji Nidri nebo Vasiliky. Ale více bych se přikláněla k Nidri ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
@milujom z Nidri jezdí autobusy celkem pravidelně do hlavního města a od tama by snad něco jelo, ale pro tento ostrov je rozhodně lepší si půjčit skútr.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Lefkadě si užijete nádhernou přírodu, krásné romantické pláže a možnost výletů. Doporučuji zapůjčit si skútr a projet si celý ostrov. Krásná letoviska jsou Vassiliki, kde je pláž oblázkovo-písečná s možností pronájnu slunečníků a lehátek, nebo několik malých romantických pláží východně od města. Jako ubytování se zde nabízí několik útulných studií nebo hotel Phoenix s bazénem v blízkosti města a přístavu. Velmi romantická je rybářská vesnička Agios Nikitas, kde se můžete ubytovavat v hotelech nebo vilkách. Výběr ubytování najdete na mých stránkách. Nebo mne můžete kontaktovat e-mailem, ráda Vám pomohu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?