Svatební cesta k moři s 2,5letým dítětem, poradíte?

Hezký den, chtěla bych Vás poprosit o radu a Vaše zkušenosti... Chystáme svatbu na červenec a hned po ní, bychom chtěli vyrazit (červenec/srpen) někam na svatební cestu k moři. Budeme brát s sebou našeho - v té době 2,5 letého syna, který ještě u moře nebyl a letadlem necestoval. Vzhledem k délce letu, nechceme žádnou exotiku, ale něco, co by se dalo zvládnout a zároveň bylo bezpečné a vhodné pro malé děti a bylo teplé moře. Jaké máte zkušenosti a které cestovky doporučíte (dítě zdarma, novomanželská sleva, atd.)? Děkuji A. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Anicko,my jsme s manzelem brali poprve dceru k mori,kdyz mela taky necele tri roky a let zvladla uplne superne.Let letadlem je super,takze verim,ze i Vas maly to zvladne a cestujeme pokazde s cestovkou Zájezdy, je tam i dite zdarma...takze parada....jo a uz jsme byli 2x v Recku a letos se chysta manzel s dcerou opet,ja nemuzu,protoze budeme mit malicke miminko... ;-)
Odpovědět
Moc děkuji za informaci. O Řecku právě také uvažujeme, délka letu optimální a hlavně vyhledáváme místo, kde jsou písčité pláže, aby byl prcek ve svém živlu - prostě jedno velké pískoviště :-D Jen bych se ještě chtěla zeptat, jak je to v letadle s takto malým dítětem, má svou vlastní sedačku, nebo musí být na klíně, vůbec si to nedokáži představit, máme nalétáno docela dost, ale vůbec si nevybavuji, jak to praktikovali rodiče s dětmi. :-/
Odpovědět
@anicka157 Ahojky, dítě do dvou let, létá u rodiče na klíně. Od dvou let už má své sedadlo v letadle. My byli v Řecku loni, malému v té době ještě nebyli dva roky. Byli jsme na Rhodosu v malinkaté vesničce, kde to bylo hodně klidové :) a pohoda :) tak přeji krásnou dovču ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@anicka157 s malými dětmi létají lidé do Řecka hodně na ostrov Zakynthos, protože tam jsou skoro všude písečné pláže a dlouho mělko, což je pro děti ideální. My jsme byli loni v letovisku Tsilivi, moře teploučké, ale je to hodně rušné letovisko, dají se najít i klidnější, záleží co preferujete.
Odpovědět
Moc děkuji! Zakynthos mě právě také láká a nebo přemýšlíme o Španělské Costa Bravě, nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@anicka157 Dobrý den, doporučila bych Vám Zakynthos, je to romantický ostrov vhodný na svatební cestu, a zároveň pro své písčité s pozvolným vstupem do moře vhodný pro děti. Mohu zprostředkovat zájezd cestovních kanceláří, které nabízí novomanželskou slevu i dítě zdarma nebo se slevou. Pro více informací se podívejte na mou stránku, kde je velký výběr zájezdů do Řecka, nebo mne můžete kontaktovat na mail.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?