Svatební cesta Hawaii

Ahoj holky, byla některá z vás na svatební cestě/dovolené na Havaji? V okolí nikoho takového nemám, proto bych se ráda zeptala na co nejvíce podrobností. Klidně se ozvěte i do zprávy :) Moc děkuji!
Odpovědět
Ahoj, na Hawaii jsem byla cca 5 let zpátky a za měsíc letíme znovu. Pak tam taky byla nevěsta @Kikwita - zkus jí najít, řekne ti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@svatbajanaahonza Ahoj, můžu se zeptat, na kolik vás to tento rok vyšlo? Na netu jsem se dočetla, že holčina, která jela na vlastní pěst ve skupině 5-7 lidí na tři týdny, utratila cca 110 tisíc, prý je tam hrozně drahé jídlo a veškeré aktivity.
Odpovědět
@kocisko Ano, Hawaii je velmi drahá destinace. Je tam opravdu drahé ubytování a extrémně drahé jídlo... myslím, že taková cena - těch 110 tis. je na 3 týdny i poměrně dost luxusní... víc kdyžtak ve zprávě
Odpovědět
Já byla na Hawaii dva roky zpátky cca na 14 dnů. Je tam toho opravdu hodně k vidění a můžu jen doporučit. Nádherná příroda, skvělí lidé, pohoda, jazz :) A bydleli jsme na Oahu u místního týpka, který pronajímal zahradní domek .. byl to zážitek, protože jsme tím víc "přičichli" k místnímu životu, měli jsme přísun ovoce ze zahrady, k dispozici surf, zažili dva hurikány atd... Pak jsme přelítávali na Big Island a tam už jsme bydleli v resortu. Jednoznačně doporučuji!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Hawaii je ideální kombinovat několik ostrovů. Záleží co člověk rád. Případně zavolejte či pošlete poptávku.
Odpovědět
@baruella Ahoj, nemáš prosím kontakt na ubytování na Oahu? Rádi bychom taky bydleli u soukromníka, právě abychom zažili ten pravý havajský život... :) předem děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?