Svatební cesta - first minute - německé cestovky

Profilova fotka
Holky, máte nějaké zkušenosti s německými cestovkami? Prej je to s nimi o dost výhodnější, co jsme se dívali na tuzemské cestovky, přijde nám všechno strašně předražené. Díky za každý tip! ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Kamarádka s nimi létá na dovču často a nestěžovala si :-) A je pravda, že jsou tam poměrně velké cenové rozdíly :-) (ale pokud potřebujete a vyžadujete českého delegáta, tak zjišťovat podle konkrétních destinací ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ my do toho půjdeme asi přes student agency. s německou cestovkou nám nabídli o cca 5 tisíc levnější pobyt na osobu. a dají se využít zdarma jejich linkové autobusy např do vídně či mnichova.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n na student agency jsme se dívali, na dovolena.cz, jak tam mají i ty německé CK, ale zas takové rozdíly mi nepřišly....možná se tam stavíme, třeba nám řeknou víc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ mě to teda psal ten člověk, co jsem s nim komunikovala na chatu. S odletem z prahy by nás to vyšlo na cca 20 tisíc. Z vídně na 15,5. Záleží asi na oblasti. My koukali na Maltu. Jo a výhoda taky to, že můžeme platit poukázkama na dovolenou, které dostává přítel v práci.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n jo takto, supr, díky za tip, ještě se podíváme ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě někdo nějaký tip? :)
Odpovědět
Profilova fotka
invia nabízí asi také ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys na tu jsme se taky dívali, přijde mi to podobné jako se Student Agency dovolena.cz .....jinak co tak koumám německé cestovky, dobře tam vychází exotika, jenomže září je na exotiku dost blbé období....v půlce světa bude buď pršet (Thajsko třeba...) nebo moc fučet, uragány a tak.....nebo napadá vás něco? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ přítelova sestra byla třeba v Thajsku v červenci a sice občas pršelo prý, ale stejnak bylo vedro.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n v červenci to ještě jde, ale září je prej úplně naprd :))
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ to je blby no, pro nás je to stejně investice nad rozpočet, takže kkoukám po Evropě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n zas když se podívám na ty německé cestovky, tak tady vychází Řecko na 14 dní cca 16-18 tis. plus mínus....když dám na německých něco exotičtějšího, vychází to třeba na 25 tis, což až takový rozdíl není, na to, že je to o půl světa jinde a má to být svatební cesta, říkám si, ta je jenom jednou za život.... :-) no, pořád nevíme :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marketa_ určitě jeďte, pokud na to máte! My máme rozpočet okolo 15 tisíc na osobu a to se do exotiky nepodíváme :-(
Odpovědět
Profilova fotka
holky letěl někdo z německa?vybrali jsme si dovolenou přes něměckou cestovku ale pořád váháme dělá nám starost jazyková barierá :-| máte s tím někdo zkušenosti např českého delegáta atd děkuji za info 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n tak taky se to snažíme co nejvíc stlačit dolů tu cenu, na druhou stranu chceme fakt něco trošku...abysme měli fakt nezapomenutelné zážitky :) ..na žádný velký luxus taky nemáme.... ....a stejně pořád nevíme kam kvůli tomu počasí :))
Odpovědět
Profilova fotka
@sipkovarose letítě uplně přes německou nebo přes studenta? když se letí to kupuje přes student agency, tak můžeš využít jejich linkové autobusy. Jinak se obávám, že český delegát nebude. To by jste si tam museli vyhledat na místě nějakého od české cestovky a poptat se.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n ten studen nemá českého delegáta? máme to vyhlídle u air stop tam je možnost českého delgáta po příletu tě čeká německý delegát a na druhý den by měl dorazit český :-) ještě nejsme 100% rozhodnutí jestli poletíme s tou německou cestovkou zatím spíš hledám nějaké info 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sipkovarose Na tohle je třeba se ptát přímo u konkrétních letovisek a hotelů, někde mohou mít smluvního delegáta, někde ne ;-) @marketa_ Také chceme exotiku, ale uvidíme, jaký na to bude rozpočet. Vzhledem k tomu, že já budu teď v únoru snad nastupovat do nové práce, tak přímo po svatbě letět hned nemůžeme, nebudu mít nárok na dostatečný počet dnů na dovču. A ten květen/červen je stejně také na exotiku nic moc, tak to vyřešíme po svatbě asi minilíbánkama (víkend, nebo prodloužený víkend) v Paříži a potom si dáme třeba v zimě Thajsko, nebo na začátku podzimu Formenteru či Mauricius :-) Hrozně jsem chtěla na Kubu (Varadero), ale nevíme, zda na to bude.
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys karibik je taky náš sen, nicméně chtěli jsme už hned po svatbě vyrábět miminko, a překážkou je tedy pro mne například očkování, které jsou do exotik potřeba a taky letadla se vůbec nedoporučujou úplně na začátku těhu....chmm....asi nakonec vyškrtávací metodou zbyde přeci jen to Řecko...
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ A koukalas na tu Formenteru? :-) říká se tomu Karibik středomoří :-) Je to španělský ostrůvek 30 km od Ibizi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys ke karibiku už někdo přirovnával Lefkádu :)) tak teď nevím :)) ....každopádně děkuju za tip! píšu si na seznam a prozkoumám to....podle obrázků to vypadá krásně
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj s Německou cestovkou jsme byly na kanárech a můžu jen doporučit, Byly jsme oba spokojený.
Odpovědět
Profilova fotka
@ojdipacek a můžeš doporučit přímo cestovku nebo jestli to bylo přes zprostředkovatele? kuju
Odpovědět
Profilova fotka
@marketa_ Ty jo, ta Lefkáda také vypadá pěkně :-) hlavně si pohlídat, aby takové krásné pláže nebyly na druhé straně ostrova a my neměli poblíž jen nějakou pofidérní :-D už se mi jednou stalo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys už je mám vyhlídnuté :D ale i tak je fajn si půjčit skutr za pár éček a třeba každý den být na jiné pláži a trochu to prozkoumat :)
Odpovědět
Za mě, po loňksé zkušenosti je jet na vlsatní pěst a to nejsme žádní dobrodruzi či cestovatelé. Byli jsme na Kosu (Řecko) a vynikající a kdybychom jeli přes cestovku, tak by nás ten týden tam vyšel na cca 36 000 Kč (pro oba), takhle se vším asi 23 000 Kč. Koupili jsme letenky zvlášť, hotel našli na booking.com, z letiště jsme dojeli normálním linkovým busem za 3,5 EUR. Navíc v hotelu žádní češi, bylo to fakt fajn. Na druhou stranu do určtitých oblastí bych bez cestovky asi nejel, ale do "civilizace" jen doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to měli přes jednoho pána tady v ML. Bolce byly jsme u něho že chcedm jed tam a tam a on nám dal nabídku odkud chcem jed . Tak jsme letěli s touhle 5vorflug a letěli jsme z Dráždan a docela to šlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@duschan přemýšleli jsme o tom, na vlastní pěst jsme projeli půlku evropy, turecko, taky to řešíme přes booking.com...jen jsme někdy trošku ve stresu na začátku během cestování, když je třeba problém s domluveným spojením z letiště do ubytování a podobně, chtěli jsme to mít bez starostí......ale asi máš pravdu, když se díváme na ceny cestovek, asi to vyřešíme tímto způsobem.....přes co si objednáváte letenky? třeba budeš mít lepší zdroj :)
Odpovědět
@marketa_ My jsme je brali přes Student Agency, resp. přes nějakýho jejich partnera. Navíc to byla akce 1 + 1 zdrama, s tím tedy, že to bylo limitováno pevným termínem, což nám nevadilo a dopředu s tím počítali. Letenky jsme měli od července a letěli na začátku září. S tou dopravou může být někdy potíž, ale jak říkám, kde to jde, tak hromadná doprava, jinak to jde vždy řešit půjčením auta, třeba jen na jeden den, protože to mnohdy vyjde levněji než jet třeba taxíkem.
Odpovědět
Profilova fotka
@duschan supr, díky, poptáme se ;)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?