Svatební cesta do zahraničí

Nemáte někdo tip na svatební cestu? Kde to opravdu stálo za to a znovu by jste se tam klidně vrátili?:) Děkuji moc...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych se znovu vratila zatim do Malajsie, Kambodze, Indie a na Sri Lanku😊 Ale nejvic Indie😄
Odpovědět
Profilova fotka
Letos jsme s nastávajícím dělali trip po Asii a musím doporučit Kambodžu. Bohužel jsme na její návštěvu měli jen pár dní a stihli jsme tedy pouze okolí Siem Reap (plovoucí vesnice, národní park, Angkor), takže se určitě plánujeme jednou vrátit a tuto nádhernou zemi s hrozivou minulostí procestovat celou. Ubytováni jsme byli v krásných bambusových domečkách v džungli. Kdyby byl zájem, mohu poslat kontakt :).
Odpovědět
Profilova fotka
@norvinka Paráda. Další fanoušek Kambodži ❤
Odpovědět
Mě v Kambodži zaujalo pouze Siem Reap a plovoucí vesničky, bohužel jsme začali tím nejlepším, takže návštěva Phnompenhu a Sihanoukville bylo obrovským zklamáním. Procestovali jsme i Malajsii, Thajsko, Jižní Koreju a Nepál. A Kambodža jednoznačně nejhorší.
Odpovědět
Mě se nejvíce líbilo na Seychelách (ostrov La Digue) a nebo Mexiko město Tulum (Boca Paila), byli jsme zde víckrát a vrátila bych se hned. Pokud máte nižší rozpočet na svatební cestu, pak zvolit Asii. Vrátila bych se do Malajsie.
Odpovědět
Profilova fotka
Ideální volbou na svatební cestu může být Mauricius. Nádherná země uprostřed Indického oceánu, krásné bílé pláže, milí lidé a celkově na Vás dýchne romantika (sama si dokážu zde prožít své líbánky). Pokud byste chtěla poradit s nabídkou zájezdu, nebo hledáte zatím jen inspiraci, podívejte se na naše stránky.
Odpovědět
Jsme zrovna na svatební cestě po severním Vietnamu a maximálně doporučuju. Dobrodružství, příroda a hory, krásné koupání v Ha Long...
Odpovědět
Profilova fotka
Těch zemí kam se vydat je celkem dost. Strašně záleží na tom zda chcete být aktivní nebo se jen tak plácnout na pláži. Také období je velice důležité řešit. Každý je jiný a potřebuje něco jiného. My nejradši s klienti chvilku mluvíme a pak doporučíme vhodné varianty a to i s ohledem na rozpočet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?