Svatební cesta do Turecka. Podělte se o informace

Profilova fotka
Holky, docela uvažujeme o svatební cestě do Turecka. Slyšela jsem chválu na Antalya..můžete se podělit o nějaké informace? Určitě už v Turecku spousta Vás byla:-) díky moc...
Odpovědět
1
2
Ahoj. Já byla v Turecku loni a byla jsem spokojená ( Side, kousek od Alanye) Do Antalye jsem jen přiletěli. Mě se tam líbilo, jen je to tam samý Rus a Němec a taky Turci už nejdou s cenami tak nízko. Jsou zvyklí že Rus koupí za první cenu a tak moc nesmlouvají. Ale letos jedeme do stejného města nejspíš zas.
Odpovědět
Ahojky mi byli s přítelem už 2x v Turecku,pokaždé v Alanyi,na jiném konci a v jiném hotelu. Poprvé sme byli kousek od města takže sme musely do města jezdit dolmušema(místní bus) a po druhé sme byli přímo v centru.Pokaždé to bylo super.Hlavně doporučuju si vzít min.4hvězdičkový hotel a all inclusive,měly sme ho pokaždé jen když sme jely po druhé tak nám daly 3* místo 4*okamžitě sme si u delegátky stěžovaly asi za 2dny nám našly náhradní a bylo to v pořádku ale i ty dva dny byli opravdu v tom3*poznat,hodně velký rozdíl v jídle,ubytování..jinak v Turecku doporučuju trhy,super nákupy a dá se i smlouvat :-) jinka celkově se nám tam moc líbilo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my byli minulý rok taky v Turecku v oblasti Konaklli a bylo to tam super-strava,ubytování úžasný,pláž,moře-vše čisto.Souhlasím s emmule že se nedá už moc smlouvat,některý jsou povolnější,ale u některých se musíte víc snažit pokut chcete cenu snížit.... Letos chceme Turecko zopakovat a strávit tam svatební cestu..... :-) těším se moooooc,už aby bylo léto
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda,tak Turecko patří mezí mé neoblíbenější země na dovolenou.Nikam jinam jezdit nemusím.Pláže,hotel a strava,fakt super.POkud se nám letos poštěstí,poletíme zase.Byli jsem s přítelem 2x v Beleku.Což je trošku finančně náročnější,ale je tam opravdu božsky.Taky jsme byli v Konakli.Přímo zde je tržnice,kam jsme codili po večeři a nebo dolmušou do Alanye (1EU).Zde už je ta tržnice daleko větší.Alanye a KOnakli jsou cenově levnější.Cesta z letiště trvá 2h.Po 1h cesty sme měli pauzu v Side.Do této oblasti bych doporučila hotel od 4 hvězdiček.Rodičové byli loni v Bodrumu,kde se jim též líbilo.Tak ale bejvá spíš oblázková pláž.Co se týče smlouvání,je fakt,že když sme do turecka začali v r.2006 jezdit,dalo se s nima smlouvat.Ted už moc ne,protože rusové to koupí hnedka za první cenu,.Spíš na konci sezony se dá někde smlouvat.Už tam ubylo i dost značkových věcí,posledně na tržnicích už nebyla žádná PUMA,NIKE,ADIDAS....ale co,jezdíme za mořem a né hadrama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tak byli v roce 2009, byli jsme v Konakli, kousek od Alanye. Klidné letovisko, bez davu lidí a moře luxusní. Hotel Anitas Beach, hotel i strava fakt super, personál usměvavý, ochotný, nevtíravý
Odpovědět
ahoj, byla jsem v turecku loni a předloni, pokaždé kousek od Alanye, přiletěli jsme do Antalye. Poprvé to byl hotel doganay beach club (nebo tak nějak) a ten byl naprosto úžasný! Nic tam nemělo chybu, obrovský výběr jídla, pití, pěkná pláž...loni to byl hotel jehož název si přesně nepamatuju, byl taky fajn, ale kvalit toho předchozího nedosahoval. Každopádně v Turecku je krásně, do oblasti Alanye počítej s cca. dvouhodinovým přesunem autobusem z letiště.
Odpovědět
@marrsik Ahojky, muzes mi prosim napsat presne nazvy tech hotelu, kde jste byli spokojeni? chteli bychom s manzelem vyrazit konec kvetna zacatek cervna... tech zajezdu je tolik ze nevim co vybrat.... jedine s cim jsme si jisti, ze chceme all inclusive.... samozrejme hezka plaz :-) moc dekuji.
Odpovědět
My letěli s Fisherem a hotel byl Narcia resort - Kömkoi, Side.Už tehdy procházel rekonstrukcí a říkali že letos to tam nepoznáme, tak uvidíme. :-) Je fakt že byl nový a měl nějaké mouchy, jako že nám trochu tekla sprcha, ale jinak to tam ještě vonělo novotou. Bylo to kousek od nákupní ulice a pár minut na pláž a na zastávku dolmuši. Do Side kde jsou památky a bary a pěkný trh na nákupy, to bylo taky kousíček. Jídlo výborné, taky jsme měli all, animátoři taky parádní. Já si to tam užila. Jediné s čím jsme měli první den potíže bylo, že nás nedali do nově rekonstruovaného hotelu, ale to těch menších co byli v objektu narcia ale čekali na opravu. Ale udělali jsme tam scénu a pak dostali pokoj mimo rušnou ulici, s výhledem sice na vedlejší staveniště, ale krásně se nám spalo jak tam bylo ticho :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alexlibenka Byly jsme v Beleku,což se dá považovat za nejlepší oblast.Hotel to byl Sirene Imperial a Waterworld Imperial.Nevím,zda to nabízej i české cestovky,pač tohle bylo od Rakouské.Hotel Limak Arcadia se nachází vedle Waterworld Imperial,byly jsme se tam podívat a je to tam moc krásné,maj tam pamukale.Alanya je taky fajn,ale tam jedeš z letiště 2h a tam bych doporučila vybírat od 4hvězdiček ;-)
Odpovědět
My se taky letos chystáme do Turecka, poprvé, tak snad nezklame. Zájezd jsme dostali jako dárek k nákupu. Jedná se o takový pobytovo poznávací zájezd. Tři dny v Beleku, jeden den v Pamukkale a další tři v Kemeru. Tak se už moc těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky sice tam neletíme na svatební cestu ale snad nevadí že se optám :-D letíme do turecka 31.5 oblast Kemer Yelken Blue Life..5hvězda ultra ALL na 11 dní :-) letíme tam s naší 19měs dcerou v té době už jí 19měs bude doma už jí s námi co uvařím nám s ní..ale jak je to tam s jídlem??dá se něco vybrat pro děti?a co počasí v tomto obodobí?teplota moře?a pokud někdo byl s děckem jak zvládnul let?ptala jsme se na MK ale nikdo my neodpověděl :-| tak se otám zde snad nevadí!!! jinak všem přeji krásnééé svatební cesty x-) x-) my už na svatební cetě byli před 3 lety letí to moc :-N :-N
Odpovědět
@murynka je asi dítě od dítěte. jak jsme letěli my, tak bylo plné letadlo dětí v různém věku. A ječel tam jen jeden malý chlapec kolem dvou let. jinak při vzletu občas nějaké zakňouralo, on ten tlak v uších pro ně asi nic moc, ale až na jedno mrně byl v letadle i na letišti klid. co jsme se pak ptali kamarádek nebo lidí v hotelu, tak lety víceméně ok. spíš jsou děti rozmrzelé z čekání na letišti a letadlo pak prospí. byla tam s náma rodina, co s kočárkem nebo krosnou absolvovala všechno co ostatní, byla i na lodi a děcko bylo naprosto spokojené. v hotelu to bylo jak ve školce, v jídelně samé děcko a rodiče je normálně krmili tím co bylo, tam byl velký výběr jídel, zeleniny, ovoce...takže bych se nebála. květen je určitě dobrý. bude tam příjemě, sezona jim začne a nemusel by tam být blázinec. my byli v září a to tam snad letěla půlka světa :)
Odpovědět
Článek se načítá
@marrsik jsi bajecna :-) diky moc :-)
Odpovědět
@marrsik myslis,ze bys mi jeste prosim mohla napsat s jakou cestovkou jste tam leteli... ze je Rakouska nam vubec neva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@murynka My tam lítáme koncem září a moře je teplé a počasí příjemné.Dost tam maj lidi sebou takhle malé děti a zvládaj to v pohodě.Co se týče jídla,tak si tam vždy vybereš.Ráno maj různé čokokuličky,mlíko,bílej jogurt,někdy lívance,rohlíky a sladké koláče,ovoce,sýry,salámy.Prostě od všeho něco.K obědu to je různé,maso,rýže,brambory,zeleninové saláty.Takže o to bych strach neměla ;-) Jak to je s letem u malých dětí,to nevím,jak to snášej.Zatím jsëm nezažila,že by v letadle nějakej prcek řval :-) Každopádně si to tam užijte
Odpovědět
Profilova fotka
@alexlibenka Ráda bych ti ji napsala,ale to bylo přes přítelovu firmu,takže fakt nevím,co to bylo za cestovku :-)
Odpovědět
my byli s manželem v Side v hotelu Terrase beach resort a maximální spokojenost - hotel, jídlo, lidi, moře, animační program, prostě všechno Byli jsme od německé cestovky přes cestovní agenturu nacesty.cz a bylo to super. Němci mají totiž lepší pokoje než české cestovky. V ten samý termín s námi byli lidi od nejmenované české cestovky a nejen, že to měli o patnáct tisíc dražší (na pár), tak měli nízkonákladový pokoj, kdy jim klimatizace šla jen v určitou dobu a do oken jim viděli kuchaři.....prostě dostali, to co zbylo.....
Odpovědět
My jsme byli loni kousek od Side v Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5* a můžu jen doporučit. Jeli jsme v půlce září a teplo tam bylo stejně jako v červenci. Měli jsme to přes německou cestovku z Mnichova a oproti český cestovce jsme ušetřili 7 tis. Bylo to z dovolena.cz. Do Mnichova a zpět Vás odvezou a přivezou tím žlutým busem tak proč váhat. Co se týče Turecka samotnýho tak vřele doporučuju. Hotel, jídlo úžasný a lidi jsou tam fajn. Zkuste se jet někam podívat po vlastní ose bez cestovky určitě to za to stojí. Turecko je krásná země co má co nabídnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky uvažujeme o svatební cestě do Turecka, ale až na přelomu září a října. Dá se tam ještě v té době koupat? Byli jsme takhle v Tunisku a přijeli jsme jako černoši, ale s Tureckem nemáme žádné zkušenosti.
Odpovědět
@makovaapanenka Určitě ano, my byli 13.-26.9 a i přes konec září tam bylo ve stínu 32 °C.
Odpovědět
Profilova fotka
holky děkuji za opdovědi ;-) snad to zvládneme včéra jsme byli na letišti a malá byla nadšená :-D
Odpovědět
Holky, z pracovních důvodů nám výjde Turecko letos až na polovinu října. Určitě tam bude tepleji, než tady, ale přesto, nemáte přehled jak to tam v tomto období vypadá s počasím a mořem?
Odpovědět
Profilova fotka
@baracudas Ahoj,my měli svatbu loni 2. října a letěli jsem na Last minute (bylo to super, měli jsme 5 hvězdičkový hotel, Ultra all inclusive a za cenu, že to bylo skoro super, v sezóně bychom se tam asi nikdy nepodívali) K počasí, bylo příjemně, opalovali jsme se, občas se trochu zatáhlo, ale aspoň nebylo šílené vedro. Příjemné na výlety a procházky. Moře bylo teplé ... vyhřáté z léta. Takže jsme si nemohli stěžovat a je bezva, že už tam nebylo moc turistů ... to je hned všude volněji ;-) Takže mohu jen doporučit. Jo a byli jsme kousek od města Manavgat v hotel Crystal Admiral.
Odpovědět
@annamarieveronika Děkuju moc, uklidnila jsi mě 8-)
Odpovědět
@marrsik Kde jsou v Turecku nejkrásnější pláže a moře, můžeš nějaké místo v tomto doporučit? Děkuji! ;-)
Odpovědět
v Antalyi je prý hezky, ale jezdí tam hodně Rusů
Odpovědět
Profilova fotka
@fangi My jezdíme nejčastěji do Beleku.Pláž je písčitá a moře pěkný.V Alanyi je tak pěkně,zde bych volia hotel od 4* výše.Pláž je i tady písčitá.V Bodrumu,což je na Egejské riciéře je pláž oblázková,ale tam jsem nikdy nebyla. Co se týče Rusů,kde nejsou,že.Ale s Rusákama přeci nesdílíte pokoj,ani lehátko na láži.
Odpovědět
@marrsik Děkuju za odpověď. Podle tebe je to tedy v Beleku co se týče pláže a moře hezčí než v Alanyi? Chtěli bychom nějaké klidnější místo a hlavně krásnou pláž a čistý moře. Diskotéky a trhy beru spíš jako mínus :-D Jsme spíš na tu romantiku 8-) I když počítám, že Turecko není Řecko, že je tam asi hodně lidí atp, to neva ;-) A mohla bys doporučit nějaký pěkný hotel s výýýýýbornýýýým jídlem (all incl.) v tom Beleku? ;-) Co se Rusů týče, to asi bylo na @sanm , že, mně je jedno, co za národnosti tam jezdí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fangi Belek je nejvyhlášenější.Nestalo by se mi,že by bylo moře ošklivé.Vybrala bych od čtyř hvězdiček výš a ultra all inclusive nebo all inclusive.Jukni na fotky a recenze,to hodně prozradí.My jezdíme od rakouské cestovky,takže ti moc nepomohu s výběrem hotelu.Tyhle nejsou v nabídce českých.Alanye taky není špatná.Pokud ti nevadí 2h jízdy z letiště ;-) Jídlo mi tam vždy chutná.
Odpovědět
Profilova fotka
@fangi Já bych doporučila buď Marmaris nebo Side či Alanyi. Do Antalye bych být tebou nejezdila, pláže nic moc a dost lidí. Oblázková pláž je téměř všude, to si v turecku nevybereš...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?