Svatební cesta do Tater. Poraďte dobrý hotel.

Profilova fotka
Ahoj holky, na svatební cestu bychom rádi vyrazili do Tater a sice do nějakého pěkného hotelu s bazénem, saunou a dalšími příjemnými věcmi :-) říká se tomu tuším wellnes pobyt. Nemáte některá tip na dobrý hotel? Svatbu máme 30.9., kdybychom vyrazili v říjnu - jaké nás čeká v Tatrách počasí? Je tam už sníh, nebo je tam ještě pěkný podzim? Kdy je nejlepší jet do Tater? Nejradši bysme samozřejmě vyrazili hned po svatbě, ale zase aby bylo hezky.... Díky moc za rady.
Odpovědět
1
2
Ovecko, sestřenice byla loni s kamarády v Tatrách na začátku září a chytila je taková sněhová vánice, že jeli po třech dnech celí promočení předčasně domů :-(
Odpovědět
ovecka: záleží na tom, kam chcete do Tatier ísť. Je možné, že v októbri (10. mesiac) už bude sneh, ale väčšinou ešte nebýva.. My sme boli v októbri a bolo tam nádherne... Kopce - vrchy už boli zasnežené. Záleží aj na tom, akú dovolenku si predstavujete... či budete loziť po horách alebo nie... Myslím, že Tatry sú najkrajšie na prelome august-september (08-09 mesiac). Ťažko povedať 3/4 roka dopredu :-)
Odpovědět
Ve Vysokých Tatrách jsme byli v půlce září a počasí nic moc - ráno vždycky zima, pak vylezlo sluníčko, tak jsme vyrazili na túru, někde uprostřed výšlapu nás většinou chytl déšť, sníh, vítr - fuj:-) Podle mého názoru a zkušeností, když do Tater, tak jedině v létě nebo v zimě na lyžovačku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
katrin po horách moc lozit nebudeme, spíš tak nějak rekreačně. Nebude mi vadit, jestli bude už sníh, jen se bojím, aby tam nebylo takové to hnusné sychravo (ani podzim ani zima). Spíš plánujeme užívat si v bazénku a večerní procházky. Přes den třeba někam popojet autem po okolí. Je mi jasné že 8-9 měsíc by byl lepší, ale nechce se mi čekat pak celý rok na svatební cestu. Leda, že bychom jeli na předsvatební cestu :-) Rodiče mi to už navrhovali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ovecka_zuzka. My chodievame do Zapadnych Tatier uz tusim styri roky za sebou vzdy cez letne prazdniny - milujeme okolie Zuberca a pod. Minuly rok sme boli vsak v Tatrach aj v oktobri, pocasie bolo v pohode, trosku chladno, ale sneh bol len na kopcoch. Priroda je v tatrach stale nadherne, ale pocasie je nevyspytatelne. Pokial idete na wellnes vikend tak by vas pocasie nemuselo velmi trapit - budete mat kopec procedur, a prechadka je mozna aj v snehu. Takze ja som za - aj ked suhlasim s katrin, ze Tatry su najkrajsie tak v septembri.
Odpovědět
Ovecka, odporucam Zapadne Tatry - Rohace. My sme tam boli vlani, v lete na tyzden. Dost nam prsalo, ale aj tak sa nam tam pacilo. A mozno tam pojdeme aj tento rok. ;-)
Odpovědět
Ovecka Zuzka, s pocasim to ti neporadim ale viem ze kamaratka s frajerom zvyknu chodit na vikendy do nejakeho skveleho hotela, je tam aj bazen, virivka, k dispozicii masaze, no vsetko mozne. Vyzistim a napisem do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
jaslik - my nechceme jet jenom na vikend, ale na cely tyden. Proto by me mrzelo, kdyby melo byt cely tyden nejak extremne osklivo :-( Ale je pravda, ze to pocasi clovek asi neodhadne. I v lete muze cely tyden prset.
Odpovědět
Profilova fotka
lara - diky moc :-)
Odpovědět
Jé, pardon, to mizerné září chytli kamarádi v Tatrách předloni, jen jsem chtěla napsat, že i to se stává, prostě s počasím na horách nikdy nevíš :-) Ale jinak jsou Tatry nádherné, i v tom tady se všemi souhlasím :-) Jinak pokud byste se hodně báli října, můžete třeba na svatebku jet jen na pár dní v říjnu někam víc do tepla a pak si udělat ještě druhou svatebku třeba až další rok v červnu... :-) Ale s počasím stejně nikdy nevíš a pokud budete mít střechu nad hlavou a nebudete chodit na vysokohorské túry, i ten říjen si určitě dokážete krásně užít, přeci jen to bude svatební cesta, na tu se nazapomíná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme jednou byli v Tatrách na přelomu září - října a bylo nádherně. Ani jsem ten rok nelitovala, že jsme nejeli někam k moři. Za celý týden pršelo jen jednou, jinak svítilo sluníčko. Sice bylo pořád na svetr, ale na túry nádherné počasí.
Odpovědět
Ahoj Ovecka, byli jsme na svatební cestě také v Tatrách, byl ale konec srpna. Počasí vyšlo nádherně a moc se nám tam líbilo. Hory máme rádi v zimě v létě. Já byla v Tatrách poprvé a přišlo mi to tam pořád jako v dobách ROH :-) , ale nic ve zlém. Příště zkusíme Nízké Tatry, jsou malebnější.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
leknikh - co sa tyka niektorych sluzieb tak mas uplnu pravdu! Napriklad v nemenovanom hoteli sme si museli priplatit parkovisko, nakoniec sme sa na parkovisko ani nezmestili, tak sme tam stali s autickom len tak na ceste - ale platili sme za to dost velke peniaze - na kazdu noc. Teraz idem na konferenciu do Ciech a ked som sa pytala ci treba za parkovisko platit a ci je vobec kde parkovat, tak sa pani zacudovala - ze co sa to pytam - vraj je samozrejme v cene - no na Slovensku to zasa az take samozrejme nie je - ani to ci sa zmestite na parkovisko. :-) Ale priroda je zarucene uzasna - da sa samozrejme ist aj na wellnes tyzden, to je este perfektnejsie!
Odpovědět
Profilova fotka
len díky moc, ty umíš vždycky tak krásně podpořit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, jako v dobách ROH - to bude aspon psina. Clovek se bude mit cemu zasmat a pak o cem vypravet :-D Ale verim, ze to tak nebude vsude.
Odpovědět
Profilova fotka
Vzdy si vopred vsetko zisti, lebo napriklad v nasom pripade som zistila az priamo na mieste, ze vzhladom na to, ze wellnes centrum sa otvaralo az okolo nejakej jednej poobede, do bazena, fitka, sauny sa clovek pred jednou nedostal! S tym som vobec nepocitala - mali sme tam wellnes vikend - a v podstate jedina moznost ist do bazena bola sobota poobede, lebo nedelu uz chapali, ze musis odist. Viem, ze nechces ist na vikend, ale skus si radsej vsetko pozistovat, aby si potom nebola sklamana ako ja. :-( A navyse mi tam este aj ukradli plavky - horny diel :-( Dost uz pesimizmu, vam bude urcite lepsie!
Odpovědět
Profilova fotka
jaslik - to teda nevypada moc optimisticky :-( Ale snad to budeme mit lepsi. Budu optimista :-)
Odpovědět
tak my sme boli minuly tyzden v besenovej - termalne kupalisko a bola som sklamana :-S ceny za vstup 270,- Sk (a to si pocitali 10,- Sk akoze za satnu) a bordel jak v tanku - pri dverach napis, ze vstup na boso, ale vsetky polky (a bolo ich tam jak natentovanych) chodili v zasnezenych topankach az ku skrinkam ]-( proste humus a ked som pani na recepcii povedala, ze by to aspon mohli kontrolovat, povedala mi, ze je to tam napisane a hotovo ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky zamýšlíme svatební cestu do Tater (no na Slovensko, ale na Tatry nesmíme zapomenout :-D ). Svatbička je v červnu a cesta bude tak v červenci. Tak snad nám vyjde počásko. 8-) Jinak jsem si všimla, že motocykloví maniaci nejsme jenom my, ale i spousta jiných nevěst s partnery. :-D Tak asi nikdo nebude moc překvapený, když řeknu, že pojedeme na motorce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ovecko, my jsme byli v září v perfektním hotelu v Tatranskej Lomnici.Je tam krásnyý "lagunobazén" s teplouckou vodou,výrivkou,je tam parní lázeň,masáže - vše k dipozici od 7 do 22.00. I jídlo bylo výborný - jen pokoje me zas tak moc nenadchly, ale je mozne, ze tam maji i nejake nadstandartni apartmany. Kontakt poslu di IP.
Odpovědět
macaci,prosím,nemohla by jsi mi taky poslat odkaz do IP na ten hotel v Tatranskej Lomnici?
Odpovědět
a nerozmýšľali ste nad hotelom Permon v Podbanskom? Ja som tam bola s drahým na našej prvej spoločnej dovolenke pred 5. rokmi, ale počula som, že od vtedy sa tam toho pomenilo a poprerábalo strašne veľa vecí a z počutia môžem povedať, že to je hotel na úrovni. ;-)
Odpovědět
Ahoj, my chodievame do hotela Kontakt v Starej Lesnej. Kedysi to byval hotel pre Povazske strojarne, ale je zrekonstrukovany a je tam vybudovany vodny svet. Je to v pristavbe hotela, krasny bazen s vodopadmi,... + asi 12 druhov sauniciek (bylinkova, mentolova, finska, tatransky brhloh,...) + virivka + masaze. Pri bare su takisto virivky, takze drink mas priamo vo virivke. Je tam super, nadherne prostredie a daju sa odtial robit pekne prechadzky. Vrelo odporucam. A potom aj hotel hubert, ten je trosku honosnejsi. Mne sa ale viac pacil ten Kontakt. Webova stranka je taka ista, ako nazov hotela. Papa. Prajem krasnu svadobnu cestu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ivien - ten hotel Kontakt vypada skvele!!! :-) I ten hotel v Tatranské Lominici vypadá super :-) Holky díky moc.
Odpovědět
adresa na Permon je: www.hotelpermon.sk
Odpovědět
dík holky za Vaše tipy. My chodievame do Tatier, ale zykneme bývať na súkromí. Na svadobnú cestu sme však chceli niečo trochu iné, takže vďaka za nápady
Odpovědět
Profilova fotka
my idema na svadobnu cestu do Turcianskych teplic :-) maju v ponuke balik "svadobna cesta" tak som zvedava co nas tam caka ale mooooc sa tesiiim :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, pokud míříte do Tater a hledáte nějaké ubytko tak na tatry.cz najdete kontakty i s prezentacema a u některé jsou rovno objednat. A pro mě jsou Tatry a horx vůbec nejkrásnější na jaře a na podzim :-) a taky je tam míň lidí než v létě
Odpovědět
Ovecko, taky máme v plánu Tatry, jezdila jsem tam odamala a chci tam vzít přítele (v té době už manžela). Podle mě je už trochu riskantní jet do tater tak na podzim, mám nejlepší zkušenost se srpnem nebo zářím. Když nechcete chodit do dvoutisícových výšek, je to něco jiného, ale víš, jak to je na podzim zrádné - jednou je v říjnu krásně, jindy už sychravo, že by psa nevyhnal ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ovečko - my tam byli loni 12-19.9. - mrkni do mého sv. alba. Takovou mlhu jsme tam měli skoro pořád, když jsme začli šplhat výš a když jsme se vyšplhali nejvýš, tak už byla zas tatam...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?