Svatební cesta do Maroka, máte zkušenost?

Tak jsme se domluvili, že pojedem na svatební cestu do Maroka. Máte někdo nějakou zkušenost? Díky za jakoukoli odpověď.
Odpovědět
@samek Sama zkušenosti nemám, ale je zde téma: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... kde je určitě pár dobrých tipů a navíc je možno napsat přímo uživatelkám, které Maroko absolvovaly.
Odpovědět
Maroko je krásná země na cestování. Je tam moře, hory, poušť, historie, pohádkové súky.....Pokud bych ale chtěla válecí dovolenou u moře, tak bych tam asi nejela, protože oceán je studený. Záleží, jakou máte představu.
Odpovědět
@jancip koukala jsem na vaše úžasný fotky. Teď už vím, že tam chci 100% jet :-) . Ještě by mne zajímalo zda jste ochutnávali místní dobroty na tržištích? Byla jsem v Tunisu a tam jsem leccos zkusila a běhavku jsem naštěstí dostala až poslední den, tak jestli jste neměli problémy? Díky.
Odpovědět
Stravovali jsme se běžně na ulici, cestovali s místními a spali v nejlevnějších hotelích. Stejně tak v Indii, v Sýrii apod...Musím to zaťukat, ale nikdy jsem problém neměla. Preventivně jsem brala probiotika Enterol a popíjela slivovici:-) A s sebou jsem pro jistotu měla Ercefuryl.
Odpovědět
Profilova fotka
Maroko na cestování úžasné, ale na válecí dovolenou to určitě není.. Byla jsem tam měsíc, jedla na tržištích pečivo, sladké dobrůtky, jídlo v pouličních restauracích a nikdy mi nic nebylo. Běžně jsem kupovala ovoce a zeleninu na tržišti a vše v pohodě, jen na syrové maso z tržiště jsem neměla odvahu :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?