Svatební cesta do Londýna na vlastní pěst. Co myslíte?

S přítelem uvažujeme o svatební cestě do Paříže nebo do Londýna... Co si myslíte o tom letět do Londýna na "vlastní pěst". Můžete mi případně doporučit nějaký fajn hotel (ale pokud možno i levný) někde ne úplně na okraji Londýna? Díky předem.
Odpovědět
1
2
5
S hotelom ti neporadim, ale myslim ze v pohode. V Londyne sa podla mna lahko orientuje. S mapou to zvladnete, takze preco nie. Skus pozriet hotely na www.lastminute.com.
Odpovědět
lentilka, samozrejme, ja robim vylety do roznych miest iba takymto sposobom...cestovky to vedia niekedy riadne preplatit...skus juknut na hotely na www.hrs.com. Maju tam vyborne ceny, a dokonca uvidis, i ktory hotel je oblubeny hostami ;-)
Odpovědět
Lentilko, hotel Enrico kousek od Victorie, čili téměř v centru a super spojení na MHD. Není nijak luxusní, pokoje jsou maličké, koupelna pro 2-3 pokoje dohromady, ale je to čisťoučké a cena se snídaní cca 20 liber/osoba ve dvoulůžáku, čili na Londýn hodně slušná cena. Jinak existuje hromada stránek (zadej do Googlu accommodation London) s hotely i hostely, co ale v každém případě doporučuju, je přečíst si reference, docela jsem koukala, v kolika "hotelech" s cenou 50 liber za dvoulůžák (což je na Londýn hooodně levné, ale pro nás přeci jen dost pecka) si hosté stěžovali na šváby :-.
Odpovědět
http://cheap.hotels-london.co.uk/enri... :-)
Odpovědět
holky, díky moc... určitě to všechno prohlídnu a pak se rozhodneme kam vyrazíme. ;-)
Odpovědět
my ideme s priatelom do Londyna cisto za pamiatkami a potrebujeme zohnat fakt lacny hotel len na prespatie, kedze skoro rano budeme z neho odchadzat a vracat sa neskoro vecer. mate nejake skusenosti s hostelmi blizko Viktorie? poradte prosim
Odpovědět
Profilova fotka
len.tilka - ja Londyn zboznujem, je skvely na day tripy a shopping ale na svadobku by som si vybrala Pariz...urcite romantickejsie miesto. Londyn je taky rusny, busy, kamenny, hoci ma aj vela parkov, ale proste prvy dojem je ze je sivy...moj nazor :-) Pariz je na svadobku ako stvoreny..pozri si info o obidvoch mestach a potom si vyberte. :-)
Odpovědět
Maco, ten co jsem psala, je asi 5 minut pěšky od Victorie, v té ulici je jich hromada... Obávám se ale, že v těch končinách to už o moc levněji neseženeš, teoreticky se dá něco sehnat už od 12 liber/ osoba, ale to už budou vícelůžkové pokoje, tak pokud vám to nevadí... :-| A aspoň z toho, co jsem četla na netu, mi tyhle "superlevné" ubytovny přišly dost podezřelé (špína, špatná bezpečnost, švábi...), ale třeba ti někdo něco osvědčeného poradí ;-) A nebo to zkus přes nějakou cestovku nebo agenturu, třeba ti budou ochotni zajistit jen ubytování :-)
Odpovědět
Mně teda Paříž taky přijde romantičtější, ale Londýn miluju (na pár dní, žít bych tam asi nedokázala)... Ale mám tam ráda, že si můžu zajít do muzea, na muzikál, koupit si knihu... S mojí fráninou je to dost bídné, Londýn mi přijde takový "lepší na dorozumění" :-D
Odpovědět
My jsme v Paříži byli vloni na podzim. Moc nás uchvátila a letos jsme uvažovali jet tam znovu, ale autem, bez cestovky. Jenže už jsme tam byli a já v Londýně ještě nebyla... tak proto zvažujeme i ten Londýn. ;-) Pak jsem zjistila, že letenky vyjdou opravdu levně do obou měst, takže jsme uvažovali i o Paříži letecky. No uvidíme jak se rozhodneme. V srpnu jedeme na předsvatební cestu k moři (Chorvatsko), tak bychom chtěli jen něco "menšího" po svatbě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ako stary "Parizan" rozhodne odporucam radsej Pariz :-D Londyn je fajn ako weekend break, ale podla mna nie na svadobnu cestu. Tak ako pisala Zuzula, je naozaj o dost "pochmurnejsi" nez Pariz. Chyba mu ten francuzsky smrnc a atmoska :) Alebo chodte aj aj ...pojdete do Pariza, tam potom sadnete na Eurostar (rychlovlak) a presuniete sa na par dni aj do Londyna. Aspon budeme moct porovnat za cersvtva :)
Odpovědět
Profilova fotka
sorry za preklep..."budete" ...nie "budeme" :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
len.tilka: A co taky Rim? Barcelona? Edinburgh? ...je vela peknych miest v Europe, kde sa da dnes uz lacno dostat aj letecky.
Odpovědět
Jó, Edinburgh, doporučuju! :-D Tam můžu dát taky spoustu tipů ;-) Ten mám mnohem radši než Londýn x-)
Odpovědět
ja takisto pridavam Lyon, Nice, Cornwall, Amsterdam...
Odpovědět
Chudák Len.tilka, ptala se na hotýlek v Londýně a my jí to tu nakonec ještě rozmlouváme :-D Ještě můžu k těm krásným městům přidat Tallin nebo Helsinki ;-)
Odpovědět
No neva!!! Házejte tipy, budu jen ráda! :-D Jsme na vážkách, protože dovolenou už asi nedostaneme, tak jsme uvažovali jen o nějakém prodlouženém víkendu. A nejde ani tak o svatební cestu... :-D I když, když to je po svatbě, tak to vlastně svatební cesta je. :-D Doma to proberu s nastávajícím a uvidíme! ;-) Ale jen pište dál... ráda se inspiruju. Já v žádném z těch měst nebyla (kromě té loňské Paříže), takže jsem v tomhle úplný amatér a začátečník. Nějak dřív nebylo s kým a za co. :-D
Odpovědět
Dle mého si Londýn zaslouží víc než jen prodloužený víkend :-) Z té Británie bych fakt mohla doporučit ten Edinburgh, je mnohem menší (cca 500 000 obyvatel), krásné historické město, spousta zeleně, moře i s promenádou a během půl hodiny jsi v horách :-) A za dva tři dny se tam toho dá stihnout spousta, v Londýně bys buď strašně hnala nebo by ti půlka zajímavostí zbyla na jindy...
Odpovědět
No mně právě ten Londýn přijde taky takový "šedivý". :-D a navíc z toho mám strach - že bychom právě plno památek nestihli nebo vůbec neobjevili! Tím, že jsme v té Paříži byli poprvé s průvodcem, tak jsme se dost dozvěděli, co jsme nikde nevyčetli... :-D
Odpovědět
Naposled, když jsem byla v Londýně, vzala jsem tam maminku ukázat jí takové to "the best of" a samotné nám to zabralo skoro pět dní (včetně plavby po Temži, večerní návštěvy divadla...) + je fajn si zajet někam do okolí - Oxford, Cambridge, Canterbury, Brighton... Takže na Londýn bych si nechala aspoň týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
z UK doporučuji York - malé a krásné město, dále samozřejmě Cambrigde, ale ten Londýn je základ...těch 5 dní by bylo ideálních, ale kde je vzít a nekrást, že?
Odpovědět
Profilova fotka
existuje i moznost nejet tam obehnout vsechny pamatky, ale nasat atmosferu, projit se, sednou si do kavarny atd. a na to je prodlouzeny vikend akorat, ale Londyn se mi k tomu vubec nehodi
Odpovědět
Ahoj holky cestovatelky, bydlim v Anglii a v Londyne jsem pred davnymi 11 lety :-D byla jako au-pair a vzdycky se tam rada jedu podivat. Zalezi na kazdem co ho zajima, je tam strasne moc muzei a galerii a to se samozrejme za vikend stihnout neda. Sedivy mi nepripadne vubec, to spis Edinburgh. Kazdy o nem basni a kdyz jsme tam byli tak nam pripadl hrozne smutny a sedivy. Ohledne bydleni - nedavno mel super akci jeden hotelovy retezec (jmenuje se Travelodge - web stranky pod stejnym nazvem) a dal se sehnat pokoj za 26 liber. Nevim jestli to jeste maji. Hotylek pekny, maji jich po Londyne vic. Jestli chcete nekdo vice info, tak mi klidne napiste do IP. Na svatebni cestu bych ale spis doporucila Barcelonu, to je moje nejoblibenejsi mesto. Miluju Gaudiho a tak jsem se tam malem "ufotila" :-D :-D :-D Ale urcite bych tam nejela v cervenci/srpnu, pac tam je silene vedro a clovek si to ani neuzije.
Odpovědět
caf, mi ideme v oktobri (lacne letenky, vcelku slusny hotel)... http://www.europahotellondon.co.uk/ aspon ako inspiracia... beru aj kreditky
Odpovědět
Ja pridavam este jedno krasne mesto do zoznamu - Stokholm. Je to mesto na 13 ostrovoch, naozaj krasne a vsade sa dohovorite anglicky. Najlacnejsi sposob, ako sa tam dostat sa mi zda byt letecky z Prahy alebo Budapeste so spolocnostou www.sterling.dk. Napr. augustove letenky stoja zatial 0 Sk + letistne poplatky 1000 Sk. Lacne ubytovanie v hosteloch vyjde do 1000 Sk na noc. Medzi lacnejsie patri ubytovanie na lodiach.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já na Londýn nedám dopustit, protože tady bydlím :-) :-) Londýn má spoustu krásných klidných zákoutí, velikánských parků, např. Regents park s nádhernou růžovou zahradou, Richmond, Kew Gardens,nebo Hampstead Heath - skvělý výhled na Londýn a bezva na piknik.Paříž je sice krásná, ale přijde mi prašná a šedivá.V Londýně doporučuji Little Venice, né každý turista tam zavítá, ale je to skrytá perla - takové malé Benátky - někorát jsme byli lodí po kanále z Little Venice, kde je plno barevných dlouhých house-boatů až do Camden Town..prostě Londýn je super, jen je potřeba vědět, kam jít ;-) Majda
Odpovědět
Ahojky Len.tilko, :-) Já se právě se svým miláčkem vrátila z Londýna. Cestování na vlastní pěst je OK. Doporučuju postup jako my, byli jsme moooooc spokojení: 1) Zabookujte si už teď letenku, (my letěli s easyJet) - čím dříve si ji zamluvíte, tím levněji jí pořídíte. (např. my letěli za 2100 za jednu cestu (včetně poplatků) 2) Hotel nebo hostel je možno vybrat nejlépe tady http://www.hostellondon.com/ - my byli v Nevern Hostel - což bylo na vynikajícím místě (Earl´s Court) ale na svatební cestu je to až příliš jednoduché ubytování, ale zato levné (16-18 liber za osobu a noc) Londýn je super !!! Tak dobře pořiďte. :-))) Radka
Odpovědět
cicuvicka
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Let.tilka, my sme prve boli na predsvadobnej ceste v Londyne a musim suhlasit, ze to nie mesto na prijemnu svadobnu cestu. To skor podla mna Rim, a mas blizko aj more. alebo stavit na par dni v meste a potom pobyt pri mori. a musim povedat, ze za tie peniaze, co miniete na hotel v tychto europskyh mestach, mate krasnu dovolenku v Turecku, co je uz aj exotika :-) tak zelam prijemnu svadobnu cestu a dobry vyber!
Odpovědět
vzhledem k tomu, že nemám moc představu, jak se pohybují ceny za ubytování v londýně, tak by mě zajímalo, zda je 55 liber za dvojlůžkový pokoj se snídaní moc nebo málo???
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?