Svatební cesta do Dominik. republiky

Ahoj, byl byste někdo ochotný mi poskytnout veškeré info ohledně DR? S jakou cestovkou jste byli, kde, na jak dlouho, na kolik Vás to vyšlo atd atd. Nejlevnější zájezdy jsou s německými CK, ale německy neumíme, takže výlety v němčině jsou pro nás nemyslitelné. Nebo letěli jste někdo se slovenskými či polskými CK? V DR určitě žijí i nějací češi, nemáte s nimi zkušenost, případně na někoho kontakt? A případně co letenky, kde koupit nejlevnější? Moc díky.
Odpovědět
Ahoj, koukni na www.airstop.cz nebo www.nacesty.cz, nabízejí zájezdy německých cestovek. Určitě jet do Punta Cany na Bavaro beach. Na výlety tam toho moc není, doutníkárna, ostrov s hvězdicema, Santo Domingo. Dominikána je ideální na válení na pláži, přeci jenom je to na ostrově Haiti, takže né úplně bezpečný na půjčení auta a procestovat to sami. Byla jsem tam v roce 2009 a právě s airstop.cz
Odpovědět
Děkuji moc. Měli jste českého delegáta? Koukám, že jsou to pobyty přes německé CK, ale nabízejí i české delegáty.
Odpovědět
My jsme měli anglicky mluvící delegátku, v některých hotelech byla i česká, na infolince v cestovkách by ti určitě doporučili hotel, kde by byla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, určitě nesouhlasím s tím, že tam toho na výlety moc není. Byli jsme tam třikrát a naposled jsme dojeli až k Haitským hranicím, kde nás místní haiťani zvali ať se připojíme k nim (dělali si párty v džudgli u vodopádů) Nikdy jsme se místních nebáli, právě naopak tě překvapí, jak jsou přátelští. Doporučila bych ti oblast Samaná nebo Bayahibe. Báváro je pláž, kde je hotel na hotelu a moc tam pravou Dominikánu nepoznáš. Jeli jsme s německou CK. Německy neumíme, ale anglicky se dalo vždy domluvit. Na schůzky s delegáty nechodíme. Není důvod, vše si zjistím o daném místě sama. Na severu i jihu žijí češi, co ti zajistí i individuální výlety. Když tak pošlu kontakt do zpráv :-). Dominikána je úžasná, my se tam určitě ještě vrátíme.
Odpovědět
Taky máme vyhlídnutou nakonec oblast Bayahibe :) a zjistila jsem si i ty české delegátky :) takže zřejmě pokud pojedeme tak tam :) a s jakou cestovkou jste byli prosím?
Odpovědět
Tak to ráda slyším, my tam byli před 9 lety a když jsme si chtěli půjčit auto a jet k hranicím s Haity, tak nám to rozmluvila delegétka, že jim tam někoho dost drsně okradli. Mám jiné země, kam se ráda vracím a které mě uchvátily, ale jsem teď nahlodaná dát ještě někdy šanci i Dominikáně. Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?