Svatební cesta do Beskyd. Máte tip, co tam vidět?

Profilova fotka
Ahoj holky, už se nám to blíží a tím pádem i naše malá svatební cesta, kterou plánujeme do Beskyd. Máte nějaký tip co tam vidět, na jaký vrchol vylézt.. ;-) Případně i jaké dobré kempy tam znáte? Budu ráda za každý nápad, nemám moc času hledat na netu. :-p
Odpovědět
Ahoj. Tak určitě Lysá hora. Pak třeba na Hukvaldy to je zřícenina hrad. Pěkná procházka. Štramberská trůba, Skanzen v Rožnově p. Radhoštěm, Pustevny:) Třeba něco vyberete. A kempy neporadím:)
Odpovědět
Profilova fotka
@akinomkaka Děkuju, na Hukvaldy už jsem koukala a zbytek prohlédnu...Budeme tam skoro dva týdny takže toho stihneme dost. Už se fakt těším až vypnu x-)
Odpovědět
@vca Štramberk krásné městečko, Hukvaldy, Starý Jičín, skanzen v Rožnově pod Radhoštěm nesmí chybět ve výčtu, lanovkou na Pustevny, zámek Kunín, tady je toho hooodně :-) Dobrý kemp" hodně si chválí Liščí mlýn ve Frenštátě pod Radhoštěm,
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Rozhodně Štramberk, Lysá hora, Pustevny. Ve skanzenu v Rožnově je to taky fajn a na vodní radovánky je bomba aquapark Ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde mají i přímo v areálu ubytování... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?