Svatební cesta do Benátek. Znáte dobrý hotel?

Ahojky, plánujeme svatební cestu do Benátek, nemáte náhodou někdo nějaký tip na dobrý hotel? Něco lepšího, ale pokud možno ne předraženého? Díky
Odpovědět
luciferova • 1. feb 2007 o 18:30 mile nevesty a zeny:-) o 2 tyzdne nas caka minisvadobna cesta do Benatok na karneval... uz sme sice v Benatkach boli, ale je to mesto, na ktorom sa vzdy da co objavovat.. tak ma inspirujte, co stoji za to? dik
Odpovědět
ahojte holky, tiez by som tam rada sla na svadobnu cestu neviete ci nahodou v septembri tam tiez nemaju nejaky karneval??? dakujem :) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj magdalenka! boli sme v septembri '06 v Benatkach, a byvali sme v naozaj super hoteli - Ca Pozzo Inn. toto je ich stranka, tak si to pozri - http://www.capozzoinn.com/en/ Hotel je velmi blizko vsetkeho, peso sa odtial dostanete na Namestie Sv. Marka tak za 10-15 minut, a je to naozaj nadherna prechadzka. Hotel sa nachadza v casti Benatok, kde niekedy bolo zidovske getho. Hned pred hotelom je kopec romantickych restauracii, malych kavarni, a obchodikov ... je tam naozaj nadherne... ale hotel je maly, a sukromny, skryty pred vsetkym tym ruchom ... k hotelu vedie ta najromantickejsia ulicka na svete :-) . Personal hotela je velmi priatelsky, poradia vam radi so vsetkym ... interier je velmi moderny, stylovy, presne taky aky od Talianov ocakavate ;-) ... izba, ktoru sme mali my, bola velka, s malou terasou vonku, velmi cista, a stylovo zariadena ... postel neuveritelne pohodlna ... ranajky v hotely boli fakt mnam ... vyborna kava ... ak chces, mam kopec fotiek interieru hotela, aj exterieru ... tak ti ich mozem poslat na email. .. ale urcite odporucam, ani cena nebola zla v porovnani s inymi hotelmi v Benatkach .
Odpovědět
Profilova fotka
toto je krasny hotelik (5 minut chodze od namestia sv. Marka) , je dost drahy na ubytovanie ... ale odporucam, aby ste tam zasli na pohar vinka alebo veceru ... ked vojdete dnu, akokeby ste sa zrazu ocitli v 19stom storoci, dekor je nadherny, pripominajuci slavu starych Benatok ... dajte si pohar vina v krasnej zahrade ak je teplo, alebo v hociktorej z nadhernych izieb ... a poriadne si to vychutnajte ... naozaj to stoji za to ... toto je stranka hotela, na mape si ho najdete hned ... Riva Schiavoni 4149 - (ked stojite pri vode a PRED vami je namestie Sv. Marka, pokracujte popri vode doprava, a najdete to) http://www.hotelmetropole.com/
Odpovědět
Profilova fotka
taktiez odporucam zabudnut na par hodin na mapu, a len tak sa bezcielne tulat ... v Benatkach sa clovek nikdy nestrati ... a 'tulanie' je tam najkrajsie na svete .... len nezbudnite na pohodlne topanky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ak mate radi moderne umenie, urcite nesmiete vynechat galeriu "PEGGY GUGGENHEIM"... galeria je asi takych 30 minut chodze od centra ... je umiestnena v krasnom dome, kde kedysi Penny zila ... Penny (1898-1979) bola bohata zena, ktora zbierala umenie ... a hovori sa, ze mala vela slavnych umelcov ako milencov ... ak vas Picasso a dalsi zacnu nudit ... zajdite na terasu pred domom, s vyhladom na Benatky a kochajte sa ... mam tiez fotky, ak ma niekto zaujem. ;-)
Odpovědět
lucka.. tak krasne pises o tom... ja by som mala zaujem o fotecky...a ak mas aj dake stranky, kde sa dozvediet, co najviac aj o historii aj o vsetkom moznom, budem rada, ak pribalis. boli sme tam sice minuly rok, ale absolutne nepripraveni, lebo to bol fakultativny vylet z cestovky, ktory sme neocakavali...ale samozrejme, ze sme si to nemohli nechat ujst a sli sme. mali sme aj cesku sprievodkynu, takze to bolo ok. na karneval sa velmi tesime, tuto cestu sme dostali ako svadobny dar, tesime sa, aj ked sme tam uz boli, ale predsa len ideme na dlhsie, ako je par hodin fakultativneho vyletu. uz vtedy v lete sme poculi o maskach, co vravela sprievodkyna a boli sme aj v muzeu, kde prave prebiehala vystava kostymov a masiek(mozno je to aj stala expozicia, neviem). teraz mam chripku, ale poctivo lezim, aby som si to buduci tyzden poriadne uzila ;-) a s tymi pohodlnymi topankami - dobra rada.. chcela som byt za sexi, ale lepsia bude sportova obuv ;-) email v IP. vdaka ;-) :-D
Odpovědět
Ahojky, ten druhý hotel, který lucka doporučuje je vážně krásný, ale ta cena:(. Luci, pokud bys měla nějaké fotky z toho prvního hotelu, taky bych je ráda viděla, na netu jich moc nemají a aspoň orientačně nevzpomeneš si na cenu? Mail je C.Magda@seznam.cz Díky
Odpovědět
kocky.. to bola v benatkach len luckaracek?
Odpovědět
Ne, já tam už taky byla, ale na vysoké se sestřenkou stopem a bydlely jsme u jeptišek, kde byla večerka ve 21.00 a samozřejmě žádní chlapi....na líbánky vřele nedoporučuji:)
Odpovědět
mag...ja som tam tiez uz bola... ale mierila som tym na to, ze sa k tejto teme vyjadrila hlavne luckaracek ;-)
Odpovědět
Já právě měla pocit, že jsi mi psala, že už jsi tam byla. Už jsi něco našla, vy už to máte za pár? Můj to hledá přes nějaké šílené vyhledávače, kde většinou slibují levnější ceny než přímo na stránkách jednotlivých hotelů. Našel nějaký pětihvězdičkový hotel za 48 euro, byli jsme z toho úplně konsternovaní, do doby než na ofic stránkách hotelu zjistil, že se na tom druhém vyhledávači překlepli a nenapsali dopředu číslo 7. Ten hotel stál fakt na noc 748 euro! Ale dalo se tam i najít čtyřhvězdičkový okolo 150 euro, ale to mi fakt přijde hrozné. Samozřejmě na osobu.
Odpovědět
Článek se načítá
my s hotelom problem nemame... ideme len na vikend a noc stravime v buse...takze ja skor patram po nejakych veciach, ktore by stali za to vidiet... no a mas pravdu, takto o tyzden uz jedeeeem :-D x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, luciferova, dostala si moj email? dufam, ze to pomoze ;-)
Odpovědět
rybí trh po ránu, to byl pro mě největší zážitek.Jinak určitě si kup nějakého průvodce, já se na to taky chystám, ale vyplatí se fakt dobře vybírat, zvlášť když tam jedete na tak krátkou dobu. Ale ten autobus ti teda nezávidím. To my pojedem buď autíčkem se zastávkou ve Veroně na operu nebo to vezmeme letadlem z Vídně. Kdybys objevila nějakého dobrého průvodce, tak dej vědět, ale toho možná seženeš i na místě.
Odpovědět
ad Verona: je to prenadherne mesto, zamilovala som sa do neho a raz tam chcem byvat x-) x-)
Odpovědět
no velmi si vyberat nemozme, kedze sme to dostali ako svadobny dar, ktory bol uz vybraty, zaplateny, dohodnuty termin, takze sme radi, ze vobec niekam ideme :-D a ze nam do toho nic neprislo, kedze sme to dostali pred 4 mesiacmi, vselico sa mohlo udiat. hoci ma drahy v pondelok po benatkach statnicu, snad to zvladneme ;-) a pruvodce, to myslis nejaky akoze letak? kedze ideme s cestovkou, mozno bude pruvodce z cestovky...kazdopadne cez vikend sa chytame zistit detajliky ;-)
Odpovědět
myslím takovou tu knížku, my měli fakt dobrého průvodce na Řecko, ostrov Zakynthos, koupili jsme ho až na místě a byly tam opravdu dobré rady a tipy. Pokud jedete s cestovkou, tak určitě budete mít průvodce a v tom případě to vidím jako zbytečné, zvlášť na takto krátkou dobu. Pokud budete mít vůbec na nějakou dobu rozchod, tak bych se projela na gondole enbo si sedla do nějaké restaurace hned u vody a dala si čerstvě chycenou rybu, salátek a vínečko...mňam.
Odpovědět
na rozchod cas urcite bude, to sa zase nebojim, kedze sme tam od rana do vecera. kedze sme v benatkach boli celkom nedavno (2005), tie "zaklady" uz mame napozerane a budeme skor hladat nejaku alternativu ;-)
Odpovědět
Tak teda neví, dnes jsem provedla předběžnou kalkulaci: 4 noci v Benátkách celkem 1200 eu, lístky na Aidu 300 eu, cesta autem 250 eu, 1 noc ve Veroně 150 eu, papu 300 eu, tedy cca 2200 eu, což je nechutně mnoho. Začínám zvažovat alternativy...třeba Kubu :-.
Odpovědět
no... vy si rozumiete.. ale zase aj na kube sa ti co-to pritrafi co prekroci rodinny rozpocet ;-)
Odpovědět
to jo, ale říkám si dát 50000 za 5 dní v Itálii nebo za stejné či jen o něco málo vyšší penízky jet na 14 dní za nějakou exotikou? nebo dát třeba 35000 za 12 dní na Maltě? přijde mi to poněkud nepoměr.....Benátky mě lákají, ale ty ceny jsou nesmyslné. A taky k moři bysme mohli vzít prcka, ale Benátky by ho teda určitě nebavily.
Odpovědět
vies co by bolo riesenie? ist na dovcu do talianska (Rimini, Bibione a pod) a spravit si fakultativny vylet na den do benatok. to vas tak draho nevyjde. alebo viem, ze aj z chorvatska sa robia taketo vylety lodou ;-) ak je prcek vacsi, jeden den by mozno zvladol :-)
Odpovědět
italské moře mě teda vůbec neláká, není vůbec čisté, ale třeba jezero lago di garda, což není daleko od verony je krásné a čisté, ale na líbánky mi to přijde trochu "málo". Malý má rok a půl, v srpnu jsme ho měli v Řecku a byl úplně super, když jsme odjížděli, myslel, že umí plavat, ještě ani nechodil, ale lezl do moře rychlostí střely. Byli jsme na Zakynthosu v Kalamaki a krásnější pláže, neuvěřitelně průzračnou a mělkou vodu jsem ještě neviděla. všem doporučuju.
Odpovědět
my sme boli v bibione, ale to len tak, ani sme to neplanovali a to more nebolo spinave... je tam len pieskova plaz, a more je pieskove, ale spinave rozhodne nie. tak potom to chorvatsko:-) ale tam uz asi kazdy bol stokrat...(ja este ani raz:-)) my sa v lete chystame do spanielska, ale este nevieme presne kde... na benatky sa uz moc tesime :-D
Odpovědět
ide este niekto na karneval do benatok?
Odpovědět
Profilova fotka
Luciferova my sme boli na karnevale asi tak 2-3 roky dozadu a bolo super naozaj...uzili sme si to a tie masky nemali chybu...tak prajem pekny vyletik ;-)
Odpovědět
jeeeej, to je super, potesila si ma... tak sa uz tesime, aj pocasie by nam malo priat... dik, ze si sa ozvala.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Inak my sme boli okolo 26 februara /lebo vzdy chodime niekam na vyrocie zoznamenia ;-) / a bolo super pocasicko..slniecko svietilo i ked nebolo 100 stupnov, ale nad nulou bolo...Inak ja som sa tam dala pomalovat a mala tiez teda masku....bolo to super...uzite si to a ked tak pridaj nejake fotecky...
Odpovědět
no hlasim sa PO. bolo uuuuzasne... krasne pocasie a ta atmosfera bola uplne dokonala.... citila som sa ako vo sne, vazne.... dakujem vsetkym, ktore pomohli :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?