Svatební cesta Chorvatsko

Profilova fotka
Ahojky dámy, poradily by jste mi nějaké romantické místo v Chorvatsku? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně všude jsou tisíce lidí. Chorvatsko nebude nejlepší volba :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji menší vesnici Povlja na ostrově Brač.. Je tam opravdu minimálně lidí, ale také tam není žádný "městský ruch".. Jsou tam 2 restaurace, potraviny, zmrzlina a to je tak vše :) Ale my jsme vyhledávali klidnou dovolenou daleko od města a tady jsme byli moooc spokojený!! Pokud budeš chtít, můžu ti pak poslat odkaz na ubytování, které máme vyzkoušené :)
Odpovědět
Mi jezdíme na klidné místečko za Trogir, na ostrově Ciovo, ta vesnicka se jmenuje Slatine, je tam nadherne,par penzionku, tak dva kramky a pizza, to je vše a krásná pláž. Nebo nad Primostenem městečko Žabořič, ještě krásnější pláž a spíš vilky na ubytování než penziony, pěkne náměstí a je vidět na šíre moře. Také cesticka lemujici pobřeží :-) z pizzerie vidět na pláž a moc dobře v ní vaří,teda loni nám chutnalo:-)
Odpovědět
Profilova fotka
V sezoně je v Chorvatsku "hlava na hlavě" téměř všude. Více klidu a romantiky si užijete např. teď na začátku září. Doporučit můžu Istrii nebo město Vodice. Najdete zde příjemné klidné penziony a menší hotely. V tuto dobu jsou fajn i poznávací zájezdy, uvidíte historická města, vodopády a krásnou přírodu a ještě se vykoupete. Ráda Vám poradím, napište mi na mail.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi. Hledáme nějaké levné hezké romantické klidné místo u moře a napadlo nás Chorvatsko. Chtěli bychom jet v srpnu. Je tam opravdu všude tak moc lidí? Popř. jaké město/ vesničku by jste doporučili, nebo kde jinde bychom našli něco klidného, levného? Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc Jako upřímně, plno lidí tam je, ale když člověk není línej a dojde si na pláž třeba někam dál, tak si myslím, že je to v pohodě :-) já na Chorvatsko nedám dopustit mimo jiné i kvůli ceně, ne každý má na to jezdit na opuštěnou pláž třeba na Tahiti :-) bohužel :-D
Odpovědět
@dzogobela Přesně tak, ne každý na to má a taky po dlouhém uvážení - já ani můj budoucí jsme nikde u moře nebyli, takže si myslím že by to bylo zbytečné vyhazovat peníze navíc jenom za to že bychom se koukli na jiné moře než to nejbližší :D Louže jako louže. Mě stačí že uvidím nějaké moře a budu v teple :) Je mi jasné že tam nebude na každém kroku prázdná pláž (zvlášť v srpnu) a že budem muset hledat... Nemáš prosím nějaký tip na menší městečko/vesničku které by nebylo tak známé, bylo by tam čisté moře a písečné pláže? Nejlépe né velká dlouhá pláž, ale spíš něco menšího, nějaké zátoky, né otevřené moře (z toho máme respekt :D )
Odpovědět
@IIuucc Písčité pláže se v Chorvatsku hledají těžko. Ale pokud chceš krásný písek a čisté moře, tak doporučuji asi jedině ostrov Brač u městečka Bol je nejvyhlášenější pláž Zlatni rat. Nebo pokud by nevadila Itálie, tak je nádherný třeba ostrov Ischia. ;-)
Odpovědět
Pelješac (hlavně Orebič pro večerní procházky a romantické malé plážičky u Trsteníku a Žuljany) :)
Odpovědět
Zlatni rat je sice moc pěkná pláž, ale taky turistická atrakce, na kterou míří snad každá výletní loď z Makarské riviéry. Pokud trváte na písčitých plážích, fakt zkuste Itálii.
Odpovědět
Děkuju. Ty písčité pláže bychom určitě chtěli (po kamenech můžu chodit i tady u řeky). A nejlíp kdyby to bylo na pevnině, ne ostrov, protože bychom chtěli jet autem. Itálie by taky nebyla špatná, ale někde daleko bychom zajíždět nechtěli a nahoře na severu to prý není až tak hezké.
Odpovědět
@lluucc ahoj Chorvatsko je nadherne pokud chces klidne misto tak urcite pelijesac vesnicka priblizne o 10 domech a prazdna plaz to je Vela prapratna, pak jeste Trogir misto Okrug Gornji, Slatine, Arbanija, a urcite doporucuju jet posledni tyden v srpnu je min lidi.
Odpovědět
Článek se načítá
@monikcka Děkuju za tipy. Kvůli volnu v práci pojedeme od 10.8 do asi 19.8 tak snad bude hezky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jestli hledáš píščitou pláž v Chorvatsku, tak můžu doporučit Omiš. Byli jsme tam 2x a vždycky se nám tam líbilo. Nad městečkem je zřícenina hradu, takže se můžete vydat na výlet a nebo jestli chcete trošku adrenalinu, tak se dá zaplatit rafting na řece Cetině, která se v Omiši vlévá do moře. Kdyby jsme to tam už neznali nazpamět, klidně by jsme jeli zase :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc Souhlasím s @lucierezacova89 Sice tam nejsou písčité pláže, ale dají se tam najít zátoky, kde není ani noha :-) My tam byli loni na dovči a jako low budget svatebku bych to určitě doporučila. Byli jsme v strašně nyny apartmánku, který je úplně nově zrekonstruovaný - takže nová pěkná koupelna, kuchyňka, balkonek. I když je fakt, že je to dost daleko a je to ostrov, takže k ceně benzinu a dálničních známek, je potřeba připočíst i trajekt. Mně to tam přišlo jako ideální místo pro romantickou dovolenou plnou klidu, procházek a užívání si sebe sama. Jezdíme na in-linech a tam stačilo přejet do Sumartinu a ta stezka kolem moře byla báječná. Pro někoho, kdo o dovolené nevyhledává davy turistů a chce klídek vřele doporučujeme :-) Dávám k dobru fotku "zátoka pro dva" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lluucc Jo a ještě pro ukázku, jak vypadá ta známá proslulá písečná pláž Zlatni rat "v sezóně". Mě by tam nedostali ani heverem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a jak je to s dokladame, pokud je svatba v červnu a dovolená v Chorvatsku v červenci ?? Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
stačí občanka :) jestli se stihnou vyměnit :) chorvatsko je v eu, takže pohoda :) a nebo pas, ten platí ještě tři měsíce:) pokud jedete někam, kde budete přejíždět stát, který není v eu ( jak třeba my teď jedem do Dubrovníka), tak si tam berem pasy kvůli Bosně
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?