Svatební cesta a její cena. Na kolik vás vyšla?

Ahojky, doufám, že tu není podobné téma, ale zatím jsem takové nenašla. Na kolik vás vyšla svatební cesta? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to netuším, zatím jsme ještě nevybrali, kam pojedeme.....:)) ale myslím, že šetřit bychom neměli. přece jen, možná naposled sami bez dětí 8-) kéž by
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nevím kam se chystáte, ale nás vyšel Egypt na 12 dní na 43 000kč + 12 000kč výlety tam (pyramidy, potápění.....). Ale z části to byl svatební dar, takže nás to vyšlo na míň ;-)
Odpovědět
No nás taky vyšla na několik desítek tisíc...
Odpovědět
Profilova fotka
nás teprve svatebka čeká a dáme asi dost :-D poněvadž si to chceme užít-jen nevíme kam?? :-)
Odpovědět
Nás vyšla (Egypt, 12 dní, all inclusive) na 32 tis. + 4 tis za vylet na pyramidy. ;-) Ale vše placeno ze svatebních darů (přáli jsme si penízky)....jinak by jsme si o takových místech mohli nechat jen zdát :-D
Odpovědět
Profilova fotka
acianka-kolik jste měli lidiček že jste vybrali tolik?také chce, penízky a svatebku,děkuji
Odpovědět
murynka: výše finančních darů neni přímo uměrná ani nijak jinak odvislá od počtu hostů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ptala jsem se přibližně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda zatím svatební cestu neabsolvovala, ale byli jsme na předsvatební cestě v Egyptě, vyšlo nás to pro 2 na týden na 34tis. + 6tis.za výlety. Na svatebku bysme rádi zase do Egypta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme zatím svatebku ještě nestihli , ale máme zatím bokem 30 tisíc.
Odpovědět
Tak nás svatebka do Egypta vyšla na skoro 60 tisíc i s výlety do Jordánska a k pyramidám, bylo to nejvíc, co jsme kdy za dovču dali, ale stálo to za to na 100 % :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, ženký tak to budu muset krást. Mým snem je Řecko, Kréta.
Odpovědět
Článek se načítá
My byli na Santorini, 12 dní s polopenzí skoro 90 tis., ale byl to svatební dar a strašně jsme si to užili... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Djerba v LM na necelych tricet tisic, presne tolik, kolik jsme dostali penez jako svatebni dary. Takze nas to vlastne nic nestalo. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my jsme byli v Keni na 15 dnu all inclusive a stálo nás to cca 100 tisic plus jsme dali asi 20 000kč za výlet na safari.Ale stálo to za to! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můj sen byla taky Kréta, ale v té době tam na pevnině hořelo, necítila bych se tam, navíc jsme mohli někam jet až měsíc po svatbě, kvůli mému studiu, takže jsme nakonec jeli na 4 dny do krásného penzionku ve Znojmě, kde jsme ještě nikdy nebyli a jeden den jsme si zajeli do Vídně. Zážitků máme kopec, a dali jsme za to asi 10.000 (cesta, ubytování, stravování, vlak do Vídně, výměna peněz, výlety..) svatební dary jsme za dovču utratit nechtěli. Bylo to super. Na Tunis nebo Egypt nás moc neužije, nemáme rádi vedro a dovolenou určitě nechci strávit ležením u hotelového bazénu, taková svatebka by se nám nelíbila. Ale ať si každý splní svůj sen, je to jednou za život.
Odpovědět
Ahoj...my jsme cestovali. Jeli jsme autem do Chorvatska, tam byli na různých místech ... většinou jsme spali ve stanu v kempech. Přes den se občas koupali, potápěli, jezdili na nafukovacím kajaku (do auta se toho vejde hodně :-)). Byli jsme na Plitvicích, pak jsme jeli do Maďarska, kde jsme spali v autě :-) Pak na Slovensko do termálných kupelí a do Tater a zbytek jsme si užili v Čechách. Moc se mi to líbilo,protože nevydržím dlouho na jednom místě. Kolik nás to stálo? Moc jsme to nepočítali, ale myslím, že tak 15tisíc??? Tatry byli "zadarmo", protože jsme se cetou stavili u babičky a ta nám dala penízky do Tater. Máme skvělé zážitky
Odpovědět
my jsme řeckomilové, byli jsme na Samosu ve studiu (bez jídla) a celkově nás to vyšlo na necelých 40000 (nemáme to spočítané přesně)... z toho asi 12000 byly dary.
Odpovědět
Profilova fotka
já nejdřív toužila po exotice, třeba Brazílie, Venezuela apod, ale stavíme domeček, takže nebudeme moct tolik rozhazovat, miluju Řecko, na to by snad penízky zbýt mohli; a jako svatební dary by jsme chtěli peníze, přemýšlela jsme i o dárkových poukazech třeba od invia, že by se nám tím část svatební cesty zaplatila a nehrozilo by, že peníze spolkne domeček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já bych teda na svatební cestu moc ráda jela. Libí se mi Řím, Benátky nebo Paříž. Máte stím někdo zkušenost? Kdyby to šlo tak by jsem ráda letěla do Itálie a pak třeba do Paříže na víkend a domů to je můj sen. Musím se jesťe zeptat v cestovce, jestli se to dá zrealizovat, pokud ne tak si prostě vyberu. Každopádně si myslím, že alespoň krátká svatební cesta by měla být, takový oddych po tom předsvatebním shonu.
Odpovědět
Spirit, my jsme byli v Rime, bylo to na 4 dny ve 4 hvezdickovem hotelu a na osobu to bylo 10 500,- vcetne snidane a letistnich tax, spokojenost velika. Celkove nas to vyslo do 30 000, a to pocitam i taxi z Ruzyně na Chodov za 800 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme byli na svatební cestě v Egyptě, letovisko Sharm el Sheik. Mydleli jsme v 5 hvězdičkovém hotelu, s all-inslusive. Ubytování vyšlo na 22 100,- pro jednoho, k tomu nějaké to "kapesné", takže jsme se dostali na nějakých 50 000,- za oba. Ale svatební cesta je, tedy většinou :-D , jen jednou za život.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli na skoro 4 tdny v Thajsku. Dohromady to stálo kolem 90 tis., ale cca půlku jsme dostali jako svatební dar. Procestovali jsme Thajsko od severu k jihu a moc jsme si to užili i když to nebylo přes cestovku :-) Takže vřele doporučuju...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My jsme zatím jeli také vždy přes cestovku, tohle bylo poprvéna vlastní pěst. Manža koupil knížku Lonely Planet a protože má známé, kteří do Thajska jezdí, dostal nějaké typy, co se týká měst a památek. Bylo super, že jsme si to mohli plánovat podle svého, když se nám někde líbílo, zůstali jsme tam třeba o den déle, když ne, cestovali jsme dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Na netu se dá najít taky spouta deníků lidí, kteří cestovali taky tak. Nejdůležitější je včas vyřídit vízum, letenky a pojištění a stanovit si zhruba trasu, na místě se to dá pak upravit. Co se týká ubytování, není tam problém něco najíz, my jsme vždy měli pokoj s teplou vodou, toaletou a klimatizací a bylo to fajn.
Odpovědět
Ahojky, taky se přípojím... Máme svatbu 5.4. a hned po svatbě vyřizujeme hypotéku (no spíše úvěr ze stavebního spoření) a začínáme stavět, takže každá koruna dobrá, takže jsme až do nedávna o žádné svatební cestě neuvažovali.... Jak říkám - do nedávna :-) . Na Krétu, Egypt apod. místa peníze nemáme, veškeré peníze vrážíme do příprav spojených s domečkem, tak nás napadl eurovíkend Paříž+Lodnýn za 5 dní. V Londnýně jsem byla jednou a od té doby jsem do něj blázen no a ta Paříž je ta romantika... Vyšlo by nás to asi na 15 tis..., jenže 15 tis. je 15 tis., tak se nemůžem rozhodnout jestli je investovat do domku či do takové malé svatební cesty... Na jednu stranu si říkáme, že se teď dlouho nikam asi nedostaneme... Máte někdo zkušenost s podobou eurovíkendovou cestou? Má to vůbec cenu, když z 5 dní strávíme cca polovinu v autobuse?? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
No já si vyzkoušela se známýma před 2 lety výlet do Paříže. Kamarád tam požádal svoji přítelkyni o ruku :-) Bylo to moc fajn, až na ten autobus teda. Většina cestovek to tam má dost hustě nabitý. Ráno nás vysadili z autobusu v bodě A a my celý den pobíhali po Paříži až jsme se pěšky dostali do bodu B, kde nás naložil autobus a odvezl do hotelu u letiště. Záleží jak moc jste nároční. Mě se ten zájezd líbil, byla to změna. Akorát doporučuju zvolit správnou obuv pro delší chození a hlavně mít ty boty vyšláplý a případně mít něco na přezutí. Já si vzala skoro nový boty a kvůli úspoře místa v báglu (a váze zavazadel) jsem si nevzala jiný na přezutí a bylo to docela krušný, když jsem zmokla a v těch jedněch co byly po pár hodinách děsně nepohodlný, mi pak docela pěkně čvachtalo... Ale jinak takový výlety za poznáním doporučuju. My se chceme podívat do Anglie, ale ubytování budem mít u kámošky, která tam již několik let žije.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak my jsme v paříži byli v říjnu 2007,bylo to přes cestovku na 4 dny,z toho 2dny paříž :-| je to děsná romantika,ale na svatební cestu bych tam já osobně nejela,opravdu se nachodí děsně kilometrů a večer padnete a ráno od 6 nanovo,já si svatební cestu představuji jinak ale každý má jiný názor,vyšlo nás to na 5tis plus vstupy a výměna t bylo asi necelé 3tis.takže cena super stálo to za to určitě se tam vrátíme ale ne na svatební cestu to by mě odrovnalo :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?