SRÍ LANKA - svatební cesta

Máte někdo zkušenosti, rady, doporučení na dovolenou na Srí Lance bez cestovky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, spoustu :) Ale zalezi, jakou dovolenou planujete - zda spise romantickou v lepsich hotelich, nebo s batohem na zadech. A take na jak dlouho a co vas bavi. Loni jsme tam byli na tri tydny, rada predam zkusenosti a doporuceni.
Odpovědět
Prave jsem se vratila z 3 tydenni cesty, moc doporucuju, meli sme to punkovy, zadny luxus, zadny resort, to tam pak nema cenu jezdit, clovek nic nepozna, jak to chodi. bydleli sme levne kde se dalo,cena 600/ 2 lůzkovy pokoj. Do brezna se jezdi na jih a od dubna do zari na vychod do Arugam, kvuli monzunu a tak. Najali sme si ridice za 8 tisic rupek , tj. 1280 Kč/ auto s ridicem na den vcetne benzinu. Na cestach po caj. plantazi jsem vzdy shanela ubytovani na miste a aby meli mistnost i pro nej, ktera byla v cene, platili sme mu vse az po 4 dennim vyletu / aby nam neujel/. Urcite bez cestovky, sehnala jsem letenku s emiraty za 13 tisic, supr prestup je prave pres Dubaj, leti to 6 hodin a 4 hodiny z Dubaje na Lanku.
Odpovědět
@ket001 Ahoj, díky moc. To nezní vůbec špatně. V současné době pracuje můj skoro tchán právě v Dubaji, tak bychom to mohli spojit. Nemáš pár foto, o které by ses podělila? E-mail bych ti poslala do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé taky chcem na Srí Lanku ;-) ale asi budeme volit cestovku
Odpovědět
ahoj fotky poslu kdyz zasles mail, doporucuje vylet Sygirii, je to na sever / docela z ruky/ ale stoji to za to, caj plantaze Nuw.Ella nadhera, pak Ella male mestecko vodopady a vyhlidky a park UdaWalave u jihu - 3 hodiny jezdeni - chce to vecer cca po 15 hod. nejdriv, zvirata k veceru vylejzaj se napit a koupat, natahli nas tam pekne, ridic nas odchyt a uctoval si dost na auto jeap a jeste i za ubytko chtel docela dost, takze lepsi se poradit, jak to chodi Jinak co bych asi vynechala: Kandy- proste mesto , hluk spina a ty jejich tance, no nevim, litovala jsem po prvni minute ze sem se nechala naverbovat, predstav si stary usmudlany kino a oni se snazi jakoby tancovat a bubnovat, ale vubec jim to neslo, navic vedro, hafo lidi cekali kulturni zazitek, jen zdimaj prachy, v chramu jsem nebyla, jen nakupovat v Odelu- to doporucuji, jediny misto na porizeni hadru a darku/ obchod maly je i na letisti nebo v Galle v pevnosti. Adam. hora- boleli me nohy 4 dny po tom / nebeham nesportuji takze proto/, takze lepsi po hore neplanovat dalsi vylety, 2,5 hod. po schodech nahoru ,ale horsi to pak bylo dolu, staci jit po 2 hod. ranno a na vychod jste tam, driv ne pac nahore je zima, ale jak vyleze slunce ukrutne vedro pri ceste dolu. S sebou igelitku/ nahore se musis vyzout/, baterku, nahradni triko/ budes spocena/, vodu, vetrovku / nahore fouka/, vlhcene ubrousky :-) Bydleli sme ve Weligame -vyborne misto na surfovani a tuktuka jsme si pujcovali na premisteni pro 4 osoby za 150 den
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli na Srí Lance na svatební cestě v prosinci. Individuální zájezd od cestovky. Měli jsme vlastního řidiče/průvodce anglicky hovořícího s klimatizovaným autem, který s námi týden jezdil po výletech. Poté jsme 5 dní strávili v hotelu na pláži. Moc jsme si to užili, spoustu toho viděli a slyšeli a nakonec báječný relax. Určitě doporučuji. Pokud máte zájem o podrobnější info, napište do zpráv, ráda se s Vámi podělím o skvělé zážitky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zde je pár fotek:
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@katculilinka Na Srí Lance jsem také byla na svatební cestě, určitě doporučuji. Měli jsme kombinaci poznávačky a pobytovky a byla to paráda. Mohu se podělit o bližší zkušenosti a tipy, případně poslat fotky, pište do zpráv. Pokud chcete jet s cestovní kanceláří, na mých stránkách najdete spoustu zájezdů za stejné ceny jako u cestovní kanceláře. Ráda Vám poradím, kompletně vyřídím.
Odpovědět
Profilova fotka
Cadrasi - dekuju za nabidku, ale my rozhodne budeme volit nemeckou ck. Mame je overene ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katculilinka V pořádku, přeji Vám příjemný pobyt. A pokud byste někdy chtěli do jiné destinace, jsem Vám k dispozici.
Odpovědět
Taky jsme byli v prosinci na Srí Lance na svatební cestě a pak jsme ještě měli pokračování na Maledivách. Na Srí Lance jsme měli kombinaci pobytovky a poznávačky. Měli jsme zájezd udělaný na míru pro nás dva, my jsme si řekli požadavky i dny, které chceme mít pobyt a které cestovat. Měli jsme soukromé auto s ang. mluvícím řidičem a česky mluvícího průvodce. Bylo to super, že se člověk nemusel o nic starat, vždy nás dovezli před památku, horu, chrám apod. Kde nás buď provedl náš průvodce nebo jsme dostali jiného, také jen pro nás. Jak psala ket001 o Kandy, tak Kandy určitě doporučuju , ty tance tedy nic moc, ale je tam Chrám Buddhova zubu což je největší chrám na celé Srí Lance a sjíždí se tam davy lidí. Je opravdu krásný a velký. Kdyby chtěl někdo poradit ohledně Srí Lanky nebo Malediv, ráda poradím.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@superbedrunka Mohu se zeptat, s jakou cestovni kancelari jste cestovali? My jsme meli stejne koncipovany zajezd taky jen pro nas s vlastnim ridicem, taky pobytove poznavacka. A taky jsme tam byli v prosinci.
Odpovědět
Profilova fotka
@superbedrunka prosím prosím napsala byste mi nějaké typy info atp. do zprávy? Já bych strašně ráda Srí Lanku volila jako svatební cestu.
Odpovědět
Profilova fotka
@katculilinka Zdravím, Srí Lanka může být zajímavá i jako svatební cesta. Záleží na několika věcech. Kdy chcete jet. Nyní během našeho léta je super východní pobřeží (na západě je špatné počasí). Západní počasí je naproti tomu ideální pro podzim a naši zimu. Je pravda,že východ vyjde o něco dráž a doporučuji min. 4 hvězdu. Na západě jsou i pěkné 3 hv. Teď jsem řešila svatební cestu v kombinaci poznávacího okruhu na začátku (vlastní řidič - průvodce) a pak pobyt na východním pobřeží. Ale je to jen na Vás. Odlety jsou možné každý den z Prahy i Vídně. Ceny letenek se odvíjejí od plnosti letadel (čím dříve tím lepší cena). Pokud jde o jídlo pak lze podle hotelů různě volit od snídaně, polopenze až po AI. Během poznávacího okruhu je to polopenze. Okruh na 4 noci / 5 dní (transfery, průvodce AJ, vstupy, polopenze, hotely 3 hv) v tomto období 13.500,-Kč osoba. Zmiňovaná dvojice měla svatební cestu za cca 90.tis na dvojici (okruh, hotel 4 hv. s AI, východní strana, letenky...). Taky je možnost kombinace Str Lanky a Malediv. Pobyt nebo okruh na Srí Lance a pak přelet na Maledivy (většina hotelů má minimální pobyt 5-6 nocí). Toto je však zase o něco dražší. Zájezdy připravujeme po dohodě s klientem, podle přání a představ. Klidně můžete zavolat i v podvečer 737336535. Každý má jiný zájezd na různé délky pobytu, vždy se dělá kalkulace pro danou dvojici (několik variant).
Odpovědět
Profilova fotka
SríLanka je krásné místo a v pohodě se dá zvládnout bez cestovky. Tak milé lidi jako tam jsem nikde jinde nezažila. Měli jsme místního řidiče, protože jsme chtěli hodně stihnout. 11 dní jsme cestovali a potom si užili i pohodu na pláži :-). Pokud toho budete chtít hodně stihnout, tak je opravdu lepší řidič. Vstupy do památek jsou poměrně drahé, za ty jsme utratili hodně peněz. Jídlo se dá pořídit za směšné peníze, záleží jestli budete chodit do turistických nebo místních restaurací. Každopádně manžel teď nemůže rýži ani vidět :-D. V Kandy chrám budhova zubu za vidění stojí, Anuradhapura má své kouzlo, Sigyria, skalní chrámy v Dambulle, národní parky jako Yala, Hortons plains a deštný prales. SríLanka má mnoho krásných míst. @nuts @katculilinka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?