Spojené arabské Emiráty (v září) - byl někdo?

Jakou oblast byste doporučili? A min kolikatihvězdičkový hotel byste doporučili? Jako jestli je to jak v Egyptě, že to chce tak min 4-5*?
Odpovědět
@michalusenka Byla jsem před měsícem (začátek května), ale teda pracovně, takže jen Dubai. Byli jsme ve 4* hotelu (Arabian Courtyard) a super (jak pokoje, tak servis), mnohem lepší, než některé české 5* :-) V září tam bude ještě dost horko, jela bych alespoň koncem září nebo později. I když je pravda, že jsem to horko snášela líp než teď :-) Bylo tam kolem 38°C a v noci kolem 30°C.
Odpovědět
Ahoj, ja v Dubaji ziju, muzu pripadne poradit. Oblast zalezi na tom jakej mas budget a pozadavky...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli v Emirátech letos na konci dubna na svatební cestě a je to tam nádherný:) měli jsme 5* hotel a byl už hodně luxusní, takže asi k úplný spokojenosti "stačí" i 4* :) opravdu to s hotely není jako v Egyptě, kde i 5* má v kvalitě hodně co dohánět a ten servis personálu a ochota je s Egyptem nesrovnatelná, navíc všude naprostá čistota, splnili nám první poslední. Oblast je asi jedno, pokud dobře zvolíte hotel, do Dubaje stačí jet jen na výlet, hotely jsou tam nejdražší z celých Emirátů a pláž už hodně přelidněná, takže spíš bych doporučila ostatní Emiráty.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka Naprosto souhlasím 4 hvězdy jsou luxusní záležitosti. Klientům pokud jsou jen den či dva necháváme i 3 hvězdy - to je ale pro ty kdo jsou v Dubaji jen na skok. Pro svatební cestu doporučuji se držet 4 hvězd. Jistě podle finančních možností. Září je opravdu ještě dost horko, nechala bych to na později nebo zvolila jinou destinaci.
Odpovědět
@xpila @anjelita @verarius tak hlavně bych chtěla hotel u pláže, nejlépe all inclusive, ale asi bych se chtěla podívat i přímo do dubaje aspoň na výlet....a na osobu max 30 tis...tak raději přes 30 stupňů než loni pod 25 v Turecku....Emiráty jsou aspoň exotické, ne jak Kypr či Egypt a jinam nevím kam v tu dobu, protože jsou zrovna všude "monzumy" atd
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka No zas všude monzuny nejsou. Pokud jde o konec září už by šel možná i Mauricius, určitě však Seychely, východní strana Srí Lanky, jednoznačně Maledivy. U všech těchto destinací pokud letíš s Emirates se dá zařídit stop na den či dva v Dubaji. Je také ideální doba pro safari.
Odpovědět
@jana_dovolenasnu njn ale kukám, že to už jsou daleko vyšší částky :-D
Odpovědět
V tom pripade doporucuju Ras Al Khaimah. Do Dubaje je to cca hodku autem. Da se pronajmout auto na jak dlouho chces pokud mas mezinarodni ridicak :) RAK je moc hezkej a levnej
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka Jistě, je to dál proto i ceny letenek stojí více. Záleží na rozpočtu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Za sebe mohu doporučit například Ajman, který je pouhých 30 minut od Dubaje. Ale jako opravdu romantický hotel a prostředí doporučuji Fujairah a hotel Miramar Al Aqah Beach Resort 5*, kde si můžete dokoupit i stravu all inclusive. Tento emirát má naprosto úchvatné pozadí hor. Lze také kombinovat např. 2 dny v Dubaji na prohlídku, a potom v jiném emirátu v plážovém hotelu. Určitě nedoporučuji na pevnině v Dubaji, kde se teď v centru města buduje vodní kanál a hlavní pláž Jumeirah Beach je na několik let uzavřena.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?